Hipster Ivy beviel niet zo goed. Klacht heel snel en attent afgehandeld en ander model (seamless rood) ontvangen. Deze is heel fijn. Supergoede service!
Bedankt voor het delen van jouw review. Vervelend om te horen! We nemen z.s.m. contact met je op om te zoeken naar een oplossing. Groetjes, Max
Recensione originale
Hipster Ivy in donkerrood besteld. Snel geleverd. de pasvorm valt echter tegen. Sluit niet mooi aan, de achterzijde 'floddert' Ik zie net dat er een nieuwe seamless rode variant is. hopelijk is dat een beter alternatief.
Prettige producten met een goede klantenservice die mee wil denken!
Recensione originale
Slechte kwaliteit sokken waarvan ik verder geen reactie meer heb gekregen op de mail
Voelt zacht en zit heerlijk.
Goedemiddag Simone, bedankt voor jouw review! Tof dat het heerlijk zit! Groetjes, Max
Mooi ondergoed, zit prima Blij met de korting
Hey Johannes, heel erg bedankt voor jouw review! Geweldig dat je blij was met de korting! Groetjes, Max
De slips zijn licht en luchtig, sluiten fijn om mijn lichaam.
Hi Geesje! Bedankt voor jouw review! Tof dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Zeer goede ervaring en tevreden over de producten. Super zachte stof, goede kwaliteit. Alleen de beha topjes vind ik persoonlijk niet stevig genoeg.
Hey Marloes, heel erg bedankt voor jouw review! Fijn dat je goede ervaringen hebt met ons! Groetjes, Max
Mijn bestelling zou bij de HEMA in de Kalverstraat in Amsterdam bezorgd worden. Daar is het nooit aangekomen. Ik heb jullie daar al eerder een bericht over gestuurd. Maar ook daarop geen reactie. Graag een oplossing. Olga Langemeijer
De producten zijn van een goede kwaliteit. Mooi en goed verpakt en een snelle levering.
Hi Marja, heel erg bedankt voor jouw review! Tof dat de levering snel was! Groetjes, Max
Mijn shirts dragen heerlijk soepel en comfortabel
Hi Anneke! Bedankt voor jouw review! Super dat het heerlijk soepel en comfortabel draagt! Groetjes, Max
had al wat hoge verwachtingen maar eerste ervaring voldeed direct aan hoge verwachtingen
Hi Cornelis! Bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat het aan je verwachtingen voldeed! Groetjes, Max
Het ondergoed zit echt heel comfortabel en sluit perfect aan bij u pasvorm. Ik ben super tevreden en zou alleen nog maar deze willen.
Hey Sara! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat je super tevreden bent! Groetjes, Max
Op tijd geleverd, en product is top
Hi Lindsey, bedankt voor jouw toffe review! Super dat je het product top vind! Groetjes, Max
Niet lang moeten wachten op de levering. Correcte levering. Tevreden over het artikel, goede kwaliteit.
Hi Nancy, bedankt voor jouw review! Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Max
De bestelling kwam op tijd, paste door de brievenbus, was netjes verpakt. Geen bijzonderheden verder.
Heel erg bedankt voor jouw review! Dat is tof om te horen! Groetjes, Max
Ik zocht ondergoed dat zacht op de huid is en je niet voelt met dragen. Dat is gelukt! Ik ben er heel blij mee
Goedemiddag Anette, bedankt voor jouw review! Fijn dat je er heel erg blij mee bent! Groetjes, Max
Prima geregeld
Goedemiddag Ab, bedankt voor jouw review! Super tof! Groetjes, Max
Vlotte bezorging, keurig verpakt. Zeer zacht en fijn materiaal onderkleding.
Hey Renate, bedankt voor jouw review! Heel erg tof om te horen! Groetjes, Max
Hey Leendert! Bedankt voor jouw review en het geven van de 4 sterren! Groetjes, Max
Op zoek naar basis kleding in natuurlijke materialen biedt deze website een goede en betaalbare keuze aan.
Hey Sigrid, bedankt voor jouw review! Tof dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Mijn ervaring stemt gans overeen met de beschrijving van het product.
Goedemiddag Yvo! Bedankt voor jouw review! Fijn dat je goede ervaringen hebt met ons! Groetjes, Max
Goede kwaliteit en snel leveren
Hi Erik! Bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
De hemdjes en sokken zitten erg fijn. Zeer snelle levering.
Goedemiddag Marieke, bedankt voor jouw review! Super dat de levering zo snel was! Groetjes, Max
Bestelling gedaan ,komt op tijd binnen ,en ben er heel blij mee.
Hey Truus, heel erg bedankt voor jouw review! Fijn dat je er blij mee bent! Groetjes, Max
Super zachte stof, voelt als een tweede huid. Mooie kwaliteit!
Goedemorgen Yvonne, bedankt voor jouw review! Super tof zeg! Groetjes, Max
Vlotte afhandeling van de bestelling. Bericht van bezorging prima.
Hi Han! Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire