Snel geleverd, mooie kwaliteit en nog duurzaam ook. Nog even kijken of ik hier meer op naar overga.

Bamboe basic bevalt goed

Mijn man vind de hemden heel fijn van kwaliteit. Ze zijn wel wat duurder

Goede hulp gehad bij het vinden van het product via de website

Ik wilde witte slim-fit ondershirts met lange mouw en V-hals voor heren in maat S. Na contact met de service afdeling heb ik die gevonden.

Heerlijke boxers!

Zitten top

Goed opgelost

Footies besteld maar lijken wel enkel sokken. Veels te groot. Zakken af. Contact gehad en keurig andere sokjes gekregen die wel laag zijn. Vind ze nog wel aan de grote kant maar dat zal wel opgelost zijn met een paar keer wassen.

Naast dat shirts gewoon goed zijn is de service perfect. Door eigen schuld verkeerd huisnummer ingegeven waardoor pakket niet bezorgd werd. Is door klantenservice direct met juiste adres naar mij verzonden

Perfecte kwaliteit.

Perfecte kwaliteit en super snel geleverd.

Positief: heerlijk materiaal, pasvorm ook goed.

Mijn ervaring is positief, heerlijk materiaal. Pasvorm goed. Eén nadeel, boord bovenaan de slip is nogal breed en rolt bij het dragen om ( dubbel). Dat vind ik erg jammer.

Misleid en bespied

De hemden waren eerst €24,- (duo-pak). Tijdens de 15% kortingsactie ineens €29,95. Daarmee kwam ik nog duurder uit dan eerst. Vervolgens laden jullie een soort ‘tracker’ op de site om mijn webgedrag te volgen… Dus.. jullie beschouwen mij als dom en bespieden mij stiekum. Walgelijk. Schaam je. Past niet bij bamboo Verbeter je

Het bestelde product was voor mij niet te gebruiken. Helaas kon het ook niet geretourneerd worden. Als service kreeg ik geheel gratis hemdje toegestuurd. Wat leuk !!!

Duidelijke website Snelle levering Product voldoet aan verwachting

Fijne producten

De producten van Bamboo basics zitten lekker en zijn gemaakt van een fijne stof. Ook de service is prima.

Fijne hemden

Snel geleverd, de hemden laten het zweet door. Dus geen natte rug tijdens en na het sporten!

De kleding is erg comfortabel, heel snel verzonden en de volgende dag al in huis. Ik vind het prettiger dragen dan een ander merk bamboe ondergoed.

Zit lekker

Koel en zachte stof

Fijne slips, snel geleverd

Heerlijke stof, wil geen andere meer. Levering in mooi doosje en snel.

Snelle levering en prima product

Vlot ontvangen, goed verpakt en prima product. Was wat ik graag wilde hebben.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en een snelle levering

Snelle levering, klein verpakt, mooi product

Zit lekker, stevig, lijkt goede kwaliteit.

Snel en duidelijk

Zorgvuldig verpakt

Goede kwaliteit en snelle levering

Hele goede klantenservice

Ik had een vraag over de kwaliteit van een product. Hierop werd snel en kundig op gereageerd. Dank hiervoor.

Fantastische fit, fijne stof

Toen ik mijn langere Bamboo ondershirt aantrok, voelde hij koel aan. Anders, dan het katoen, dat ik tot nu toe droeg. Niet erg, vond het wel lekker. De extra lengte is heerlijk. Geen shirts meer, die uit je broek kruipen

Prima. Snelle levering

Gewoon goed.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire