Goed ondergoed!

Hele fijne onderbroeken, die van goede kwaliteit zijn en heel goed zitten.

Zit als gegoten

Product is prima

Het product is prima. Alleen had ik bij vertraging van de levering graag een berichtje gehad

Very happy with my purchase!

I was looking for more sustainable, comfortable and quality underwear. I found it here for a fair price. All in all a good purchase.

Is prima

Onderbroek zit fijn en blijft netjes ook na het wassen

Draag nu al bijna 2 jaar de kleding van Bamboo Basics en het zit niet alleen fantastisch, maar helpt ook bij warmte!

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Verfrissend en hartelijk

De producten zijn geweldig en de service is zeer menselijk. Een absolute aanrader en dat doe ik dus ook in mijn kennis/vriendenkring

Prima pasvorm

Zit prima

Fijn te dragen

Snel en probleemloos geleverd

Volgende keer bedtel ik hier weer, zéér tevreden

Fijne producten en super snel geleverd!

Fijne producten, voldoen geheel aan verwachting! En super snel geleverd!

Heerlijk materiaal

Fijne naadloze boxers van bamboe, zit heerlijk.

Snelle levering en past goed

Ik had het snel in huis. Het was zorgvuldig en netjes verpakt en bezorgd. Het ondergoed zat lekker soepel en rekt goed mee.

Superfijne stof, zit lekker

Helaas waren zowel de slipjes als de bh aan de ruime kant voor een M

Het materiaal is fantastisch, heel zacht en comfortabel. Aangenaam in zowel zomer als winter. Bestellen gaat heel makkelijk, verzending heel snel. Top!

Besteld en volgende dag geleverd! De hemdjes (rib) zijn van mooi zacht stevig materiaal. Heel degelijk! Lekker rekbaar stofje. Tevreden!

Wat een heerlijke sokken en t-shirts. Bij de volgende bestelling gaan we ook andere producten mee bestellen

Fijn materiaal, jammer dat DHL de bezorging doet

Kleding past goed. Materiaal voelt erg fijn aan. Helaas wordt er bezorgd met DHL en die hebben een slechte trackrecord qua bezorgen maar weer eens bevestigd...

Geweldig!

Het ondergoed zit heerlijk, ik heb voor het eerst hemden besteld, ook die zitten lekker. Het is een hele fijne stof, blij mee.

Heerlijke boxershorts die super lekker zitten!

Fijne boxershorts die zacht zijn en heerlijk zitten. Wel echt je eigen maat bestellen want ze zijn aan de grote kant.

Positief en vriendelijk

Mooie producten, snel bezorgd. Er miste een sok en ben meteen goed en vriendelijk geholpen. Heb een hele nieuwe set sokken gekregen.

Fijne kleding

Vlotte bezorging van prima kleding

10/10 recommend

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Levering was supersnel. Ik had verschillende items besteld en ben blij verrast met de zachtheid van de stof en de fitting van de items. Ik ga zeker vaker bestellen!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire