Zeer goede en snelle service.

Na het dragen van de boxershort en wassen ging deze op de stiksels stuk,. Hier werd zeer snel op gereageerd en heb meteen nieuwe gekregen en deze zijn inmiddels vaker gewassen en gedragen en zitten heerlijk en niks mis mee. Kortom zeer snelle en goede service super blij mee.

Snel en makkelijk

Ik kreeg een mailtje toen het product weer op voorraad was en kon het meteen bestellen. Snel, duidelijk en makkelijk.

alles ging bijna vanzelf

De website is duidelijk en bestellen gaat makkelijk. De levering is verder ook helemaal goed gegaan.

De bh's zijn heerlijk zacht en ze zitten heerlijk comfortabel

De bh's zijn heerlijk zacht en ze zitten heerlijk comfortabel

heerlijke stof

vlot verloop behandeling bestelling, levering. materiaal is hemels ik koop meer bij jullie !

!

SUPER

Onlangs een 3-pack Emma strings besteld en keurig op tijd geleverd gekregen. Na openen van de verpakking bleek één van de strings niet goed gestikt te zijn waardoor deze niet bruikbaar was. Via WhatsApp contact gezocht en heel snel geholpen. Nieuwe string ontvangen. Supernette en snelle service. Hier ben ik dus zeer over te spreken. Ook over de strings zelf ben ik tevreden. Ze vallen wel iets kleiner dan verwacht, dus bij twijfel kun je beter een maat groter bestellen. Het materiaal voelt zeer prettig aan. Ik ben gevoelig voor sommige stofjes, stiksels etc. maar dit gaat prima.

Bamboobasic levert goede producten, de pasvorm is heel goed.

Goede kwaliteit

T-shirt gekocht,deze zitten heerlijk.

Top service!

Na het plaatsen van mijn vorige review ben ik vandaag gebeld voor een mooie oplossing. Ik krijg namelijk een nieuwe set toegestuurd in een andere kleur en een maat kleiner. Ik ben aangenaam verrast door deze mooie oplossing. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe setje!

Fijn, zacht, goed

Had de naadloze onderbroeken zitten erg fijn. Super materiaal. Ook de T—shirts zijn erg fijn!

Mooi product snelle levering

Mooi product, blijft ook mooi na het wassen en super snelle levering.

T-Shirts prima. Sokken slechte pasmaat.

De t-shirts zijn prima. Goede pasvorm en de stof zit lekker. Echter de sokken footies Jamie vallen te groot. De kleinste keuze is maat 35-40. Voor de mensen met maat 40 zullen ze vast goed zitten maar voor mij met maar 36 dus niet. Jammer want de stof voelt lekker aan je voeten.

Fijnst zittend ondergoed dat ik ooit droeg.

Het is de prijs meer dan waard! Het zit zeer comfortabel, blijft koel en is erg hygiënisch.

Blijft na een één wasbeurt goed.

Ik weer nog niet hoe het verder gaat. Maar ze zijn na het wassen goed ik model gebleven en heerlijk zacht.

fijn ondergoed en een snelle levering

bamboe is een fijn natuurlijk product wat zacht draagt het is wel wat kwetsbaarder dus eerder aan vervanging toe.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Na een paar snelle leveringen ben ik zeer tevreden over de geleverde producten.

Heerlijk zachte onderkleding

Vanwege ernstige huidirritatie bij 'normale' bh's (zonder beugel) besloot ik het bamboo ondergoed te proberen. Het resultaat is behoorlijk goed. Het textiel is heerlijk zacht. De bra geeft voor mij voldoende ondersteuning. Helaas had ik nog iets irritatie ter plaatse van de band met elastaan. Het zou voor mij nog fijner zijn als de plaatsen waar elastaan nodig is minder met de huid in aanraking zouden komen.

Prima.snelle levering

Prima slipjes ontvangen. Als de kruisjes aan de voorkant ook netjes vast zouden zitten en dus niet op kunnen gaan krullen worden het 5 sterren. Het heeft mij er niet van weerhouden opnieuw te bestellen maar het zou een pluspunt zijn.

Jullie hebben niets teveel gezegd, past en draagt perfect.

De boxers hebben een prima draagcomfort en pasvorm. Ben er erg tevreden mee.

Precies zo als het is TOP

Heel erg fijn ondergoed,goede service snelle levering. Ga zeker meer bestellen.

Heerlijk om dragen, ademend en superzacht!

Bamboo basics verzorgt inderdaad basics op een zorgeloze, comfortabele manier. Zacht, ademend, beweeglijk, natuurlijk draagcomfort.

inderdaad, bamboo basics heeft super comfort

alle basics voortaan van bamboo, voelt zacht en draagt fijn. En ook fijn dat het een duurzamer materiaal is dan katoen.

Superfijne sokken

Hele fijne sokken om te dragen in m’n sneakers

fijne onderkleding

Mijn ervaring met de onderkleding van Bamboe Basics zijn heel erg fijn. Licht draagbaar en goede pasvorm. Blijft ook na veel wasbeurten nog in goede pasvorm.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire