Fijne sokken

Fijne sokken, fijn materiaal en goede pasvorm. Snelle levering.

I love bamboo

Kwaliteit en materiaal is naar mijn mening veranderd, lijkt dunner. Ik was altijd een superfan van het product maar valt me nu een beetje tegen, jammer.

Super! En een super service!

Super fijne slipjes en boxers, fijne stof en ze zitten heerlijk!

Gebruik al jaren ondergoed van bamboo .heerlijk gewoon

Erg prettige webwinkel, goede informatie en snelle bestelling.

Mijn bestelling werd de volgende dag al keurig ingepakt bezorgd. Ik beveel deze zaak van harte aan. Fijn vond ik ook de duidelijke maattabellen zodat ik de goede maat kon bestellen.

bamboo!

prima service, fijne boxers.

Fantastische onderkleding

Bamboo Basics zitten heerlijk. Echt een aanrader, zo heerlijk zacht dat je vergeet dat je het aan hebt. Raad het iedereen aan!

Mooi design, maar draagcomfort valt erg tegen.

Mooie boxer voor dames. Helaas is er aan voorbijgegaan om een katoenen kruisje aan te brengen. Dit is voor volgens mij erg veel vrouwen essentieel. Hierdoor draagt de boxer niet fijn, helaas. Inmiddels contact gehad met Bamboo Basics. Blijkt dat bovenstaand zo is omdat het seamless, hierdoor kan er geen dubbele laag aangebracht worden. De klacht is naar tevredenheid opgelost. Prima service!

Goede prijs kwaliteitverhouding

Fijne kleding, snelle levering

Fijn ondergoed

Prima slips. Pasform prima.

Mooie kwaliteit

Netjes ingepakt. Het ondergoed voelt al zijde zo zacht. Goede service.

Goede maat en pasvorm!

Snelle levering.

Zeer goede kwaliteit en ze zitten heel goed.

Fijne producten!

Heerlijk comfortabel, snel bezorgd.

Spullen goed bezorging minder

Tijdens bestellen speciaal een tijdsvak om te bezorgen afgesproken voor in de avond. Tijdens dag van bezorging werd het echter toch in de middag bezorgd waardoor het bij de buren een straat verder terecht kwam. Dit ligt uiteraard aan de bezorgservice maar blijkbaar lukt het Bamboo basics dus niet om met de bezorger af te spreken wat ze ook met de klanten afspreken. Zonde. Spullen zelf wel gewoon hartstikke goed!

Snel geleverd wat besteld was

Fijn draagcomfort en pasvorm.

Ik zocht ondergoed zonder elastiekjes in de randen Ivm een allergie. Met bamboo basics is dat gelukt. Fijn passend, goed ademend en prettig draagcomfort.

Zachte stof maar sloebert.

Meestal XL nu L. De band is een beetje strak, maar de stof zit niet strak. Ik heb dus duidelijk geen goed afgetraind lichaam. De slip van zeeman zit wel strak (en vele vele malen goedkoper).

Stevige top/bh

Stevige top/bh van erg zacht materiaal.

Duid

Snelle service voor een fijn product

De onderbroeken en sokken die ik kocht zitten heel fijn en werden snel geleverd. Wat meer variatie in kleur en wat vrouwelijkere ontwerpen zouden wel leuk zijn.

Fijne kwaliteit en snelle levering.

mooie kwaliteit en snelle levering. Pasvorm na 1x wassen prima

De kleding zit lekker zacht en soepel.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

Goede kwaliteit Heerlijke draagcomfort Goede service Snelle levering

Goede shirts

De shirts voelen goed aan en zijn lang genoeg (extra lang)

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire