I was looking for more sustainable, comfortable and quality underwear. I found it here for a fair price. All in all a good purchase.
Onderbroek zit fijn en blijft netjes ook na het wassen
Draag nu al bijna 2 jaar de kleding van Bamboo Basics en het zit niet alleen fantastisch, maar helpt ook bij warmte!
Goede producten en snelle levering
Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je toffe beoordeling =) Groetjes Marloes
De producten zijn geweldig en de service is zeer menselijk. Een absolute aanrader en dat doe ik dus ook in mijn kennis/vriendenkring
Wat een toffe review en heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Groetjes Marloes
Zit prima
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Fijn te dragen
Bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Volgende keer bedtel ik hier weer, zéér tevreden
We zijn blij met een tevreden klant! Bedankt voor je toffe beoordeling =) Groetjes Marloes
Fijne producten, voldoen geheel aan verwachting! En super snel geleverd!
Veel draagplezier en bedankt voor deze toffe review =) Groetjes Marloes
Fijne naadloze boxers van bamboe, zit heerlijk.
Bedankt voor deze toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Ik had het snel in huis. Het was zorgvuldig en netjes verpakt en bezorgd. Het ondergoed zat lekker soepel en rekt goed mee.
Weer een fan erbij! Bedankt voor deze mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Helaas waren zowel de slipjes als de bh aan de ruime kant voor een M
Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee en geven dit door aan ons designteam! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Het materiaal is fantastisch, heel zacht en comfortabel. Aangenaam in zowel zomer als winter. Bestellen gaat heel makkelijk, verzending heel snel. Top!
Bedankt voor je positieve feedback en leuk om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes Marloes
Besteld en volgende dag geleverd! De hemdjes (rib) zijn van mooi zacht stevig materiaal. Heel degelijk! Lekker rekbaar stofje. Tevreden!
Weer een fan erbij! Bedankt voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Wat een heerlijke sokken en t-shirts. Bij de volgende bestelling gaan we ook andere producten mee bestellen
Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Kleding past goed. Materiaal voelt erg fijn aan. Helaas wordt er bezorgd met DHL en die hebben een slechte trackrecord qua bezorgen maar weer eens bevestigd...
We nemen dit zeker mee en vervelend om te horen dat je dit ervaart! Gelukkig ben je wel blij met onze producten, daar worden we vrolijk van =) Groetjes Marloes
Het ondergoed zit heerlijk, ik heb voor het eerst hemden besteld, ook die zitten lekker. Het is een hele fijne stof, blij mee.
Heel veel plezier met je aankoop en bedankt voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Fijne boxershorts die zacht zijn en heerlijk zitten. Wel echt je eigen maat bestellen want ze zijn aan de grote kant.
Bedankt voor je positieve feedback, dat waarderen wij enorm! Groetjes Marloes
Mooie producten, snel bezorgd. Er miste een sok en ben meteen goed en vriendelijk geholpen. Heb een hele nieuwe set sokken gekregen.
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service =) Groetjes Marloes
Vlotte bezorging van prima kleding
Wat een toffe review! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Bedankt voor deze positieve feedback, dat waarderen wij enorm! Groetjes Marloes
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Levering was supersnel. Ik had verschillende items besteld en ben blij verrast met de zachtheid van de stof en de fitting van de items. Ik ga zeker vaker bestellen!
Hi Sanne! Bedankt voor jouw review! Dat is super fijn om te horen! Groetjes, Max
Na het dragen van de boxershort en wassen ging deze op de stiksels stuk,. Hier werd zeer snel op gereageerd en heb meteen nieuwe gekregen en deze zijn inmiddels vaker gewassen en gedragen en zitten heerlijk en niks mis mee. Kortom zeer snelle en goede service super blij mee.
Recensione originale
Na wassen en één keer dragen gaan de stiksels al stuk, dit is al bij twee van de drie boxershorts gebeurt kortom zeer slechte kwaliteit.
Ik kreeg een mailtje toen het product weer op voorraad was en kon het meteen bestellen. Snel, duidelijk en makkelijk.
Goedemiddag Monique, heel erg bedankt voor jouw review! Wat super tof! Groetjes, Max
De website is duidelijk en bestellen gaat makkelijk. De levering is verder ook helemaal goed gegaan.
Hey Neil, heel erg bedankt voor jouw review! Dat is heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire