Prima levering

Ontvangen wat ik er van verwachte.

Goede spullen zitten lekker

Fijne stoffen

Fijne shirts en ondergoed. Stofjes voelen fijn aan en goede kwaliteit Sokken erg comfortabel.

Mooi en netjes

Tevreden over het product.

Goede kwaliteit, goed passend en correcte en snelle levering

helemaal goed!

ik had er sowieso al geen slechte gedachten bij en ik vind het gewoon super! ik raad het andere ook aan!

Produkt is prima zoals verwacht. Bezorging door DHL zoals altijd waardeloos.

Ik zou heel blij worden als Bamboo voor transport een andere optie biedt dan DHL.

Tailleband beneden te verwachten kwalikteitsniveau

Boxers zijn OK maar tailleband deugt niet! Te stug, krinkelt en laat draden los!! Spit van aankoop!

Zit lekker

Comfortabel

Hele fijne shirts

Ik heb inmiddels al meerdere t-shirts van Bamboo Basics en blijf ze bestellen omdat het gewoon hele fijne shirts zijn. Hoef geen andere meer.

Ondergoed top, sokken veel te groot

Zowel de onderbroek als het hemd zitten heerlijk. Had nu sokken besteld. Ik heb maat 38 dus 35-40 leek mij prima, helaas zit de hak op mijn achillespees.

fantastisch materiaal, hoog draagcomfort

Zeer fijne shirtjes. Goed ademend materiaal. En heel belangrijk, de voetafdruk zo klein mogelijk houdend. Ook de sokken zitten fijn.

top producten

Goede pasvorm en kwaliteit

Luchtig en zacht

De top die ik gekocht heb voelt zeer ademend en zacht aan. Het is mij goed bevallen. Ik ben zeer tevreden

Heerlijk

Na mijn operatie in september kon ik mijn sloggies niet meer verdragen en heb ik voorzichtig 2 boxers van jullie geprobeerd. Die zaten heerlijk en dus heb ik er later weer bij besteld.

Heel fijn draagbaar

Lekker zacht en goede pasvorm.

Zitten te strak. De helmpjes bevallen prima.

Omdat ik wat dikke benen heb zitten ze veel te strak en kan ik ze niet dragen. Ik heb helmpjes besteld en gekregen, zitten erg prettig. Die zou ik aanbevelen

Fijn materiaal

Ik vind de pasvorm en het materiaal erg fijn. Dit is mijn eerste ervaring met bamboe ondergoed. Wel heb ik ook gekeken op de website/app Good on You, hierbij is de rating van Bamboo basics niet al te best. Ik vraag mij dus ook ten zeerste af of Bamboo basics zo groen en duurzaam is als dat ze zelf aangeven op de website. Zou dus zo greenwashing kunnen zijn. Dat kun je wel overwegen bij een aankoop.

Snelle levering, fijne sokken

Gewoon goed

Alles duidelijk, goede levering

Sokken dunner als eerst.

Dezelfde sokken zijn een stuk dunner geworden, ik kan mij niet voorstellen dat ze dan even lang mee gaan.

Prima product, super snelle levering!

De website is heel duidelijk. Het was eenvoudiger om de bestelling te doen en de volgende dag werd het bezorgd.

Heerlijk bamboe ondergoe

Zou indereen bambo ondergoed aanbevelen!

Lekkere zachte boxers

Snel geleverd en een fijne boxershort.

Comfort

Zit comfortabel bij zowel warm als koud weer. Voelt veel beter als alle andere hemden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire