Ontvangen wat ik er van verwachte.
Hi Sjaak, bedankt voor jouw toffe review! Tof dat het is wat je er van verwachtte! Groetjes, Max =)
Goede spullen zitten lekker
Goedemiddag Nathalie, bedankt voor jouw review! Super fijn, geniet ervan! Groetjes, Max
Fijne shirts en ondergoed. Stofjes voelen fijn aan en goede kwaliteit Sokken erg comfortabel.
Hi Dia, bedankt voor jouw toffe review! Fantastisch dat de shirts en het ondergoed lekker zitten! Groetjes, Max =)
Tevreden over het product.
Hey Anne, bedankt voor jouw review! Dat is super fijn om te lezen! Groetjes, Max
Goede kwaliteit, goed passend en correcte en snelle levering
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Tof dat je tevreden bent over het product en de levering hier van! Groetjes, Max
ik had er sowieso al geen slechte gedachten bij en ik vind het gewoon super! ik raad het andere ook aan!
Goedemiddag Britt, bedankt voor het delen van jouw review! Wat geweldig dat je het iedereen aanraad! Groetjes, Max
Ik zou heel blij worden als Bamboo voor transport een andere optie biedt dan DHL.
Hi Paul, bedankt voor jouw review! Bedankt voor jouw feedback, we hopen dat je tevreden bent over het product! Groetjes, Max =)
Boxers zijn OK maar tailleband deugt niet! Te stug, krinkelt en laat draden los!! Spit van aankoop!
Hoi Nico, we hebben meerdere malen geprobeerd om met je in contact te komen, maar helaas tot heden heb je nog niet gereageerd. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken voor een passend oplossing. We zijn te bereiken per mail: [email protected] of per telefoon: +31(0)85 110 27 00.Alvast bedankt! Groetjes Marloes
Comfortabel
Hey Bram, bedankt voor jouw review! Super om te horen! Groetjes, Max =)
Ik heb inmiddels al meerdere t-shirts van Bamboo Basics en blijf ze bestellen omdat het gewoon hele fijne shirts zijn. Hoef geen andere meer.
Beste Ruud, bedankt voor jouw review! Wat geweldig dat je blijft bestellen bij ons! Groetjes, Max
Zowel de onderbroek als het hemd zitten heerlijk. Had nu sokken besteld. Ik heb maat 38 dus 35-40 leek mij prima, helaas zit de hak op mijn achillespees.
Hi Caroline, bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat je jouw feedback aan ons deelt. Hopelijk ben je alsnog tevreden :) Groetjes, Max:)
Zeer fijne shirtjes. Goed ademend materiaal. En heel belangrijk, de voetafdruk zo klein mogelijk houdend. Ook de sokken zitten fijn.
Goedemiddag Sandra, bedankt voor jouw review! Wat tof dat de shirts en sokken fijn zijn! Groetjes, Max :)
Goede pasvorm en kwaliteit
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Geweldig om te lezen! Groetjes, Max
De top die ik gekocht heb voelt zeer ademend en zacht aan. Het is mij goed bevallen. Ik ben zeer tevreden
Beste Mirjam, bedankt voor het delen van jouw review! Tof dat de top die je hebt besteld lekker zacht en ademend aanvoelt! Groetjes, Max =)
Na mijn operatie in september kon ik mijn sloggies niet meer verdragen en heb ik voorzichtig 2 boxers van jullie geprobeerd. Die zaten heerlijk en dus heb ik er later weer bij besteld.
Hi Dini, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat onze boxers je heerlijk zitten! Groetjes, Max
Lekker zacht en goede pasvorm.
Hi Fransje, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat fijn om te horen! Groetjes, Max :)
Omdat ik wat dikke benen heb zitten ze veel te strak en kan ik ze niet dragen. Ik heb helmpjes besteld en gekregen, zitten erg prettig. Die zou ik aanbevelen
Goedemiddag Willy, bedankt voor jouw review! Dat is vervelend om te horen zeg! Wij nemen z.s.m. contact met je op om te zoeken naar een oplossing! Groetjes, Max
Recensione originale
Omdat ik wat dikke benen heb zitten ze veel te strak en kan ik ze niet dragen.
Ik vind de pasvorm en het materiaal erg fijn. Dit is mijn eerste ervaring met bamboe ondergoed. Wel heb ik ook gekeken op de website/app Good on You, hierbij is de rating van Bamboo basics niet al te best. Ik vraag mij dus ook ten zeerste af of Bamboo basics zo groen en duurzaam is als dat ze zelf aangeven op de website. Zou dus zo greenwashing kunnen zijn. Dat kun je wel overwegen bij een aankoop.
Beste Lena, bedankt voor jouw review en jouw eerlijkheid. Wanneer wij kijken naar de site van Good on You zien wij dat de laatste update in augustus 2022 is geweest. Tegenwoordig zijn wij Oeko Tex gecertificeerd en doen we er alles aan om een goede impact op mens en milieu achter te laten. Ik wil je dan ook vragen om niet direct uit te gaan van hetgeen wat je leest. Mocht je hier vragen over hebben, hoor ik het graag van je. Groetjes Esmee
Snelle levering, fijne sokken
Hey Herbert, bedankt voor jouw review! Tof dat de levering snel was en dat de sokken lekker zitten! Groetjes, Max
Alles duidelijk, goede levering
Hi Tim, bedankt voor het achterlaten van jouw review en de 5 sterren die je ons geeft! Worden we erg blij van! Groetjes, Max
Dezelfde sokken zijn een stuk dunner geworden, ik kan mij niet voorstellen dat ze dan even lang mee gaan.
Goedemiddag Philip, bedankt voor jouw review! De sokken gaan zeker alsnog even lang mee, geen zorgen! Groetjes, Max =)
De website is heel duidelijk. Het was eenvoudiger om de bestelling te doen en de volgende dag werd het bezorgd.
Hey Dirk, bedankt voor jouw review! Super dat het proces goed is verlopen! Groetjes, Max
Zou indereen bambo ondergoed aanbevelen!
Goedemiddag Joke, bedankt voor het delen van jouw review! Geweldig dat je ons aan iedereen aanbeveelt! Groetjes, Max
Snel geleverd en een fijne boxershort.
Hey Charles, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat fijn dat de boxers snel waren geleverd en dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Zit comfortabel bij zowel warm als koud weer. Voelt veel beter als alle andere hemden.
Goedemiddag Jan, bedankt voor het delen van jouw review! Wat fijn dat onze hemden veel beter voelt dan alle andere hemden! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire