Goed en mooi ondergoed
Hey Jan, bedankt voor jouw review! Super om te horen! Groetjes, Max :))
Hele fijne producten, voelen als een 2e huid dus geen nare randjes of naden. De hemdjes zijn voor mij iets te dun, ze schijnen hierdoor ook wat door, wat jammer is want ze zijn dus niet los te dragen. Ze zitten wel heerlijk. De sokken en het ondergoed zitten erg fijn. Wel vind ik de sokken groot vallen (ik heb maat 39, dus bij hen maat 35-40, maar de hak zit achter mijn voet bij goed aantrekken). Ook heb ik het idee dat tegenwoordig de sokken iets dunner zijn dan een jaar terug. Wat jammer is, want daardoor waren ze heerlijk voor de winter. Ondergoed (Liz) heeft enkele loskomende draden al vanaf het begin. Zit verder heerlijk. Ondanks al dit nog steeds tevreden, maar wel wat haken en ogen.
Hi Marlon, bedankt voor jouw review! Fijn dat je ondanks jouw feedback alsnog tevreden bent over ons en de producten! Groetjes, Max
Très douces, chaudes en hiver et d’une bonne longueur. Evacue mieux la transpiration que le coton. J’en rachèterai.
Bonjour Rudy, merci pour votre avis ! Comme c'est agréable à lire ! Salutations, Max
Zeer aangenaam om dragen Prij/kwaliteit top
Goedemiddag Greta, bedank voor jouw review! Super dat het product zeer aangenaam is om te dragen! Groetjes, Max
Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.
Hi Frank, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te lezen! Groetjes, Max :))
Had twee singlets gekocht waarvan eentje een gaatje had. Had de singlets al gewassen dus kon ze niet terugsturen. Had een mailtje naar de klantenservice gestuurd met foto, gewoon als feedback bedoeld. Kreeg gelijk een reactie terug met daarin dat ze mij twee nieuwe singlets gingen toesturen. Deze had ik gelijk de volgende dag al in huis. Dat noem ik nou klantvriendelijk, iets wat je niet heel vaak meer ziet helaas! Top, zal hier zeker vaker gaan kopen. Overigens zit het ondergoed zeer comfortabel en is super zacht.
Hi Josephine, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Geweldig dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice! Tof dat het ondergoed lekker comfortabel zit! Groetjes, Max
Heerlijke onderbroek. Voelt niet dat je ze aan heb. Nergens knellen
Hey Lenie, bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat je tevreden bent over de onderbroeken en dat ze niet knellen! Groetjes, Max
Heerlijk zachte en soepele BH zonder beugels. Drukt nergens, ideaal en makkelijk aan te trekken.
Goedemiddag Carla, bedankt voor jouw review! Super dat je tevreden bent met je aankoop! Groetjes, Max =)
Prima gegaan. En track and trace. Heel prettig.
Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat het goed is gegaan! Groetjes, Max :)
mooi strak, alleen iets te strak onder de armen en iets te breed. De single vouwt iets dubbel naar de oksel toe. De lengte is precies goed. achter zou de neklijn iets hoger kunnen.
Hey Piter, bedankt voor jouw review! Bedankt voor je feedback! Groetjes, Max
Fijne stof en goede pasvorm
Goedemorgen Jan-Willem, bedankt voor het delen van jouw review! tof dat de stof fijn is en het een goede pasvorm heeft! Groetjes, Max
Online mijn keuze gemaakt en mijn bestelling binnen een paar dagen in huis. Top!
Hi Anka, bedankt voor jouw review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, Max :)
de stof van de slips is zacht. de pasvorm ruim. online bestellen ging heel goed.
Hi Esther, bedankt voor jouw review! Fantastisch dat de stof van de slips lekker zacht is! Groetjes, Max
Snelle levering. Goede sokken voor een betaalbare prijs.
Hey Petra, bedankt voor jouw review! Tof om te horen! Groetjes, Max
De producten zijn van heerlijk zachte stof gemaakt. Na vele wasbeurten blijft de kwaliteit goed; de kleur en vorm blijven behouden en er is geen sprake van krimp.
Goedemorgen Janet, bedankt voor het delen van jouw review! Super dat de kwaliteit goed blijft na het wassen! Groetjes, Max =)
Zoals altijd goed product en snelle levering
Bedankt voor jouw review! Leuk om te lezen dat je zo lovend bent over ons! Groetjes, Max
Nadat bleek dat het bestelde item qua pasvorm niet bij mij paste heb ik kosteloos een ander model geleverd gekregen dat wel voor mij geschikt is. Zeer goed opgelost
Goedemorgen Rian, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fijn dat je goed werd geholpen door onze klantenservice! Groetjes, Max
Ondergoed en sokken dragen prettig. Ruilen was geen probleem. Als je schoenmaat 41 hebt, kies dan sokken 35-40.
Bedankt voor jouw review! Super tof om te horen! Fijn dat je je feedback deelt met andere :) Groetjes, Max
Het ondergoed voelt fijn en zacht aan.
Hi Yindi, bedankt voor jouw review! Tof dat het ondergoed je goed bevalt :) Groetjes, Max
Mooie pasvorm en fijn materiaal!
Beste Sarah, we hebben je al meerdere malen geprobeerd te bereiken, maar tot heden heb je nog niet gereageerd op onze mail en terugbelverzoek. Wil je contact met ons opnemen? Dit kan via de mail: [email protected] of per telefoon +31(0)85 110 27 00. Alvast bedankt. Groetjes Marloes
Recensione originale
Ik heb 3 strings besteld. 2 van de 3 waren binnen een week al gescheurd bij de heup. De 3e die nog heel was is later gescheurd. De stof voelt verder heel fijn en zacht aan. Als het niet zo snel kapot zou gaan zou ik het aanbevelen.
Door diabetes dikke enkels, sokken hebben een te strakke boord
Goedemorgen Elly, bedankt voor jouw review. Inmiddels hebben wij contact gehad en hebben wij samen gekeken naar een oplossing. Groetjes, Tessa
Al meerdere producten van Bamboo Basics gekocht. Fijn materiaal, heerlijk draagcomfort en goede kwaliteit. Goed aanbod in meerdere kleuren.
Beste Carina, bedankt voor jouw review! Echt heel erg leuk dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max :)
Perfecte service voor een aangenaam product.
Hi Luc, bedankt voor jouw toffe review! Wat super leuk om te horen! Groetjes, Max =)
Bezorging was ´s middags in plaats van de door mij aangegeven avond. Verder werd het pakket gewoon voor weersinvloeden en iedereen zichtbaar voor de voordeur achtergelaten.
Goedemorgen, bedankt voor jouw review! Dat is erg vervelend om te horen dat het pakketje niet bezorgd was op de afgesproken tijd. Hopelijk ben je alsnog tevreden met je bestelling. Groetjes, Max
De shirts met lange mouwen zijn een fijne aanvulling op mijn garderobe. In deze wintertijd is het heerlijk om ze als ondershirt te dragen. Fijn als ze er voor heren ook in het blsuw kunnen komen.
Beste Miranda, bedankt voor jouw review! Super hé, die lekkere shirts voor in deze wintertijd :) Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire