Ik gebruik de bamboo rompers nu al een tijdje en ze bevallen erg goed! Ook na een paar keer wassen blijven ze netjes, top!
Hi Lieke, super bedankt voor jouw review! Fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Sinds ik dit ondergoed draag, wil ik niets anders meer aan.
Hi Kris, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je niets anders meer wilt! Groetjes, Max
duidelijk en snelle bezorging
Beste Sophia, super bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Ik draag het nog maar een week, dus nog vroeg om te oordelen en ook afwachten hoe de kwaliteit blijft na het wassen. Ondergoed zit zeer comfortabel en zacht. Sokken ook enorm zacht en verluchten goed! Ook na een dag gedragen te zijn, blijven de sokken zacht en verlucht.
Goedemorgen Thomas! Heel erg bedankt voor jouw review! Super tof dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Snel geleverd en het zit lekker!
Hey Anita! Super bedankt voor jouw review! Fijn om te horen! Groetjes, Max
Top producten.
Beste Sandra, bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat je het top producten vind! Groetjes, Max
Prettig zittende mooie stof
Hi Peter! Bedankt voor jouw toffe review! Dat is fijn om te horen! Groetjes, Max
Gemakkelijk besteld, snel in huis, prima draagcomfort!
Hi Arnold, bedankt voor het delen van jouw review! Dat is super fijn om te lezen! Groetjes, Max
Probleemloos!
Goedemiddag Tom, super bedankt voor jouw review! Geweldig! Groetjes, Max
Snelle levering, zit lekker. Heerli
Hey Willem! Bedankt voor jouw review! Fijn dat het heerlijk zit! Groetjes, Max
Verder zijn ze prima
Goedemiddag Leen, bedankt voor jouw toffe review! Vervelend dat het net iets te klein is! Hopelijk ben je alsnog tevreden! Groetjes, Max
Ondergoed, sokken en tshirts zijn prettig in het dragen. Zijn van goede kwaliteit en na wassen blijven ze mooi. Prijs en kwaliteit is prima in balans. Na bestellen vindt levering snel plaats, je wordt daarbij goed op de hoogte gehouden wanneer pakket verwacht geleverd wordt. Wordt geleverd in duurzame verpakking en met zorg verpakt.
Hey Ron! Bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Ik krijg binnenkort een operatie van een liesbreuk. Tot de dag dat ik zal worden geopereerd - nog zo'n 5 weken - zocht ik op internet naar beschermend materiaal tegen het evt. verder uitstulpen van de onderbuik/lies ten gevolge van de breuk. Op een site met allelei banden, goed materiaal, maar nogal duur stonden jullie 'broekjes' met 'bamboe'. Dus ik dacht zeer stevig materiaal aan te treffen. Maar dat viel tegen. Die broekjes zitten keurig strak, maar niet om de breuk binnen de perken te houden. Jullie product, ook niet zo goedkoop voor wat het is, (maar duur) had niet op de site voor breukbanden moeten (mogen) staan!!
Hi Johan, bedankt voor jouw review. We nemen z.s.m. contact met je op om te zoeken naar een oplossing! Groetjes, Max
Goede kwaliteit Goede pasvorm
Heel erg bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Prima service. Snelle levering.
Hey Lianne, super bedankt voor jouw review! Fijn dat de service en levering goed waren! Groetjes, Max
Fijne, zachte, zweetvrije kleding
Noem me saai, maar ik vind het heerlijk om mijn ochtendritueel simpel te houden. Mijn onderbroeken heb ik allemaal opgedragen en vervangen met Bamboo Basics. Ik kan gedachteloos een onderbroek pakken die overal netjes onder staat. Ze zitten heel fijn en zijn precies luchtig genoeg. Fijne investering in mijn kledingkast!
Goedemiddag Femke, bedankt voor jouw toffe review! Dat is echt geweldig om te lezen! Groetjes, Max
Prettige stof, voelt fijn aan
Heel erg bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen! Groetjes, Max
Super fijne sterke en zachte onderbroeken en sokken die onwijs lang meegaan.
Hi Bouke! Super bedankt voor jouw review! Wat fijn om te horen! Groetjes, Max
Zitten heerlijk al heb ik wel een maatje te klein denk ik , precies de maat nemen die je draagt zonder elastieken band .
Hey Aafke, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Zeer snel geleverd, maattabel klopt, pasvorm uitstekend
Super bedankt voor jouw review! Fijn dat alles goed verlopen is! Groetjes, Max
Draagt comfortabel, blij mee
Hey Harold, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max
Prettig om te dragen. T-shirts blijven heel goed in de was.
Heel erg bedankt voor jouw review! Wat fijn dat de shirts comfortabel dragen! Groetjes, Max
De producten van Bamboo basics zitten zo fijn en voelen zijdezacht aan op je huid... Ik kan het iedereen aanraden!
Super bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je ons aanraad! Groetjes, Max
Tevreden
Hey Truke, bedankt voor jouw toffe review! Geweldig dat je tevreden bent! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire