De levering was snel, het ondergoed zit comfortabel. zowel hemd als onderbroek.
Hi Helma! Bedankt voor jouw review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Ik heb bamboo ondergoed en tshirts gekocht voor een tropenreis omdat dit heel licht is en snel droogt. De bedtelling en verzending is goed verlopen en de kleren zitten perfect.
Hey Arne, bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen zeg! Geniet er van! Groetjes, Max
de slips, die ik gekocht heb, hebben een fijne pasvorm en je voelt gewoon niet dat je ze aan hebt. Ze zijn ook niet zichtbaar onder kleding. Het enige wat ik jammer vind, zijn het beperkt aantal kleuren.
Goedemiddag Anne! Bedankt voor jouw review! Dat is heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Deze shirts gekocht voor mijn echtgenoot die erg lang is en last heeft van veel zweet. Dankzij bamboo basics nu passende shirts qua lengte en ze blijven mooi wit, minder last van zweet door het ademende materiaal. Wij zijn fan!
Goedemiddag Jantiene! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat jullie fan zijn! Groetjes, Max
kwaliteit is goed ( beter als bamigo ) en de maat tabel komt goed overeen
Goedemiddag Ronny! Bedankt voor jouw review! Fijn dat je onze kwaliteit waardeert! Groetjes, Max
Ik heb de t-shirts nog niet uitgebreid gewassen na aankoop dus wat er dan gebeurt is een verrassing, maar zo op het eerste gezicht ziet het er allemaal goed uit
Hey Linde, bedankt voor jouw review! Fijn dat het er op het eerste gezicht allemaal goed uitziet! Groetjes, Max
Snelle bezorging. Artikel voldoet aan de verwachtingen.
Hi Peter! Super bedankt voor jouw toffe review! Heel erg fijn om te horen! Groetjes, Max
Goede website, snelle levering en goede producten.
Goedemiddag Niek, bedankt voor jouw review! Dat is super tof om te horen! Groetjes, Max
Zoals altijd snelle verzending voor goed ondergoed met prima pasvorm.
Hi! Bedankt voor jouw review! Tof dat de verzending snel was en dat je tevreden bent met het ondergoed! Groetjes, Max :)
Heerlijk zacht en soepel materiaal , ook na vele wasbeurten.!
Goedemiddag Marjolein! Super bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je het heerlijk zacht en soepel materiaal vind! Groetjes, Max
Goede producten, echt kwaliteit.
Hi Bram, bedankt voor jouw review! Fijn dat je onze producten goed vind! Groetjes, Max
ik heb al een aantal Bamboo Basics producten in mijn garderobe, ik wil alleen het beste voor mijn huid.
Hey Priscilla, super bedankt voor jouw review! Wat geweldig dat je al een aantal producten van ons hebt! Groetjes, Max
Zit heerlijk, koel in de zomer en lekker warm in de winter
Goedemiddag Jeanette! Bedankt voor jouw review! Fijn dat het heerlijk zit! Groetjes, Max
Voelt heerlijk aan. Hoop dat hij mooi blijft!
Hi Lenneke, bedankt voor jouw review! Wat tof dat het heerlijk aanvoelt! Groetjes, Max :)
snel geleverd en gebruik bevalt goed
Hey Gerben! Bedankt voor jouw review! Dat is erg fijn om te horen! Groetjes, Max
De onderbroeken die ik heb besteld zitten heerlijk. Ook na vaak wassen blijven ze mooi.
Goedemiddag! Bedankt voor jouw review! Wat tof dat de onderbroeken heerlijk zitten! Groetjes, Max
Kreeg eerst de verkeerde maat boxershort, binnen 24 uur opgelost. Prima dus.
Hi! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat je probleem snel werd opgelost! Groetjes, Max
Makkelijk proces bestellen. Snel en goed geleverd.
Hi Jan! Bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat alles zo goed verliep! Groetjes, Max =)
Bestelling was snel binnen en het is heerlijk comfortabel
Goedemiddag Emmie, heel erg bedankt voor jouw review! Wat fijn dat de bestelling snel binnen was en dat het heerlijk comfortabel zit! Groetjes, Max
Normaal heb ik altijd maat L. Deze keer heb ik de maattabel gebruikt en daar kwam uit dat ik XL zou hebben. Dus die maat gekocht. Alles is helaas te groot uitgevallen.
Hey Wilo, super bedankt voor jouw review! Vervelend dat het te groot is uitgevallen! Hopelijk ben je alsnog tevreden! Groetjes, Max
Goed, en mooie kwaliteit
Hi Marie-Louise! Super bedankt voor jouw review! Wat tof dat de kwaliteit goed en mooi was! Groetjes, Max
Alles ging goed.
Bedankt voor jouw review Constant! Wat fijn dat alles goed ging! Groetjes, Max
Bamboo producten bevallen mij uitstekend. Ik ben allergisch voor katoen, dus bamboo is hiervoor de oplossing.
Goedemiddag Sjaak, super bedankt voor jouw review! Wat fijn dat onze kleding voor jou bestemd zijn! Groetjes, Max
Mooi!!
Hi Erwin, bedankt voor jouw review! Fijn dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de kwaliteit! Groetjes, Max
Ik was op zoek naar sokken zonder vervelende naden, omdat ik daar bij sommige schoenen last van had. Ik kwam uit bij bamboo. Sokken zitten heerlijk en zakken niet af.
Hi Jeroen! Super bedankt voor jouw review! Geweldig dat je bij ons uitkwam en dat je tevreden bent! Groetjes, Max :)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire