Goede jwaliteit, Snelle bezorging. Gebruik bamboo basics al jaren naar volle tevredenheid .
Goedemiddag! Bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Het is zo'n hoogwaardig product, als je hier mee besmet wordt, wil je niet meer anders! Buiten dat ben ik zo blij met dit Nederlands bedrijf, zouden meer kunnen doen
Bedankt voor jouw review! Wat super leuk om te horen! Hier worden we echt heel blij van! Groetjes, Max
Snel geleverd en heerlijk materiaal
Hi Sam! Super bedankt voor jouw toffe review! Wat geweldig om te horen zeg! Groetjes, Max
Goed zittende boxer shorts. Perfecte levering, snel en goed verpakt.
Goedemorgen Roel! Bedankt voor jouw review! Fijn dat de levering perfect en snel was! Groetjes, Max
De bestelling gaat eenvoudig, spullen zijn snel geleverd, alles keurig verpakt. GEEN plastic gelukkig. Niets aan toe te voegen.
Bedankt voor jouw review! Heel fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Max
Goede kwaliteit, aangenaam om te dragen, milieu bewust. Vlotte bestelling en levering. Niet goedkoop maar wel een goede koop.
Hi Peter, bedankt voor jouw toffe review! Super fijn dat je tevreden bent over onze producten en alles daar omheen! Groetjes, Max
Ik had geen ervaring met dit soort producten, maar ik moet zeggen, het is prima spul.
Hi Harmen! Bedankt voor jouw toffe review! Goed dat je eerste indruk goed is! Groetjes, Max
Ik koos voor dit merk omdat het beter voor het milieu is.
Hi Erna! Bedankt voor jouw toffe review! Dat is dan een goede keuze geweest! Groetjes, Max
Zo fijn om dit ondergoed te dragen , je wil gewoon niet anders meer
Hey Ashwin, bedankt voor jouw review! Dat is super leuk om te horen! Groetjes, Max
Mooie boxer super fijn contact met klantenservice. Verkeerde mast kon omgeruild worden zonder problemen daarna verkeerde levering dag later alweer opgelost echt top!!!
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Geweldig dat je tevreden bent over onze klantenservice! Groetjes, Max
niks mis mee
Hey Hille, bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Snelle levering en goede service
Goedemorgen Rieny, bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat de levering en service goed was! Groetjes, Max
Hi Herma! Bedankt voor jouw review! Super dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Bh en slip hebben slechte pasvorm. Door overmatige stofgebruik bubbelt en rimpelt de stof, is geen gezicht onder kleding.
Hi Elleke, bedankt voor jouw review! Dat is erg vervelend om te horen. We nemen z.s.m. contact met je op om te zoeken naar een oplossing! Groetjes, Max
Voor herhaling vatbaar!
Goedemorgen Luc, bedankt voor jouw review! Dat is super fijn om te horen! Groetjes, Max
Goed. Correcte levering
Hi Harry! Bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat de levering correct was! Groetjes, Max
Comfortabel, elastisch en praktisch zonder naden.
Hey Desiree! Bedankt voor jouw toffe review! Super fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Zonder enige berichtgeving over de status van mn bestelling kwam het na drie weken pas binnen. Was al vergeten dat ik het besteld had. Product zelf: slappe stof
Goedemorgen Amy! Bedankt voor jouw review! Dat is vervelend om te horen. We nemen z.s.m. contact met je op! Groetjes, Max
Mooie kwaliteit, snel en keurig verpakt geleverd.
Hi Carin! Bedankt voor jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Fijn materiaal en netjes mbt artikelen en de duidelijkheid mbt bezorging.
product zit prima
Bedankt voor jouw toffe review! Fijn dat het bestelde product prima zit! Groetjes, Max
Makkelijk besteld, snel geleverd en het is heel fijn materiaal om te dragen. Zeer zacht.
Beste Sandy, bedankt voor jouw toffe review! Super fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
De kwaliteit is heel er dun en dat vindt ik er onprettig aan. Een ander heel matig ding is dat dit ook geld voor het kruisgedeelte waardoor ik op sommige dagen een inlegkruisje nodig heb en die blijft vreemd genoeg helemaal niet plakken aan het materiaal!!! en dag geld ook voor maandverband. Dus ik zal dit product niet nog een keer aanschaffen.
Hi Manon, bedankt voor jouw review! Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze producten! Ons ondergoed is inderdaad niet gemaakt voor inlegkruisjes. Groetjes, Max
Bestelling werd zeer snel geleverd en de producten voelen zeer goed aan
Bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat de bestelling snel werd geleverd en dat je tevreden bent over de producten! Groetjes, Max
Wat een fijn ondergoed, tegen je huid is het heerlijk zacht en het blijft ook na wassen goed in vorm. En ook het idee dat het zoveel gunstiger voor onze aarde dan katoen geeft mij een fijn gevoel. Prima op de afgesproken dag geleverd.
Hey Marian, bedankt voor jouw review! Super tof dat je zo tevreden bent over onze producten! Geniet er van! Groetjes, Max
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire