Fijn zacht ondergoed snelle correcte levering

Zie boven.

Geweldig!!

Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering. Goede kwaliteit en zeer prettig om te dragen.

Prima spullen, helaas geen duurzaamheids certificaat

Ik begrijp dat bamboe een duurzame vervanging van katoen kan zijn mits het productie proces op de juiste wijze wordt ingericht. Ik zie dat nog niet terug bij deze leverancier, m.i. een gemiste kans.

Fijne afwikkeling

Goede kwaliteit en ervaring met deze artikelen

Gewoon goed

Wij hadden ondergoed voor mijn dochter. Lekker zacht en zit goed.

Makkelijk en snel

Heel comfortabel

Heerlijke boxer Zacht en met lekker lange pijpjes Valt wel een tikkie groot Ik heb de tweede bestelling een maat kleiner besteld.

Wel prima

Prima kwaliteit, wel prijzig. De verzending had niet in zo’n grote doos gehoeven zodat het speciaal met een koeriersdienst gebracht moest worden. In een bubbel enveloppe met de postbode had prima gepast.

Netjes geleverd en correcte afhandeling

Zending was door bezorgorganisatie retour gezonden als zijnde dat het adres niet klopte. Heb hiervoor gebeld en er werd direct een nieuw pakket verzonden. Vreemd maar waar. De bezorgdienst herkende nu wel hetzelfde adres.

Goede jwaliteit

Kwaliteit achteruit gegaan

Mijn nieuwe sokken voelen veel dunner en minder zacht dat de sokken die ik eerder besteld had.

Tevreden

Zacht materiaal, maar de naar in de oksel voel ik nog wel eens.

Mooi materiaal. Alleen jammer dat de BH geen beugel heeft. Als je ouder bent staat dit toch netter. Bij mij zit het anders dan bij het “ wat oudere” model.

Fijne webshop

Snelle levering en fijn materiaal, zit als gegoten!

Maatvoering klopt niet.

De maatvoering die jullie hanteren klopt niet. De slips waren veel en veel te groot, bovendien worden ze ook nog groter tijdens het dragen, echt niet fijn.. Dit heb ik al een eerdere zending aan de hand gehad en toen niet terug gestuurd. Nu stuur ik de hele zending retour!

Super fijne spullen die snel worden verzonden

Ik heb al een paar keer eerder bij Bamboo Basics besteld, en het blijft een favoriet. Super fijne, duurzame spullen die snel en netjes worden verzonden

De levering is altijd keurig op tijd en de artikelen zitten echt lekker en blijven mooi in de was

Het zit als gegoten!

Snelle levering en de bamboo basics zitten als gegoten.

Eerste keer geprobeerd,bevalt goed

Heerlijke zittend ondergoed van goede kwaliteit

Zowel voor mijzelf als voor mijn vriend meerdere keren ondergoed besteld. Allebei zeer tevreden over het draagcomfort en de goede kwaliteit

Zitten prima

Zitten comfortabel

Gute Strümpfe schnelle Lieferung

Habe 2 Paar Stützstrümpfe bestellt, sehr angenehm zu tragen

Goede pasvorm, fijne stof

De slipjes zitten heel prettig, zijn zacht en hebben geen vervelende naden.

Fijnste boxers die er zijn!

Ik bestel ze al een paar jaar, top!

Prima kleding

Erg fijn en goed ondergoed wat ik al enkele jaren tevreden draag. Helaas gebruiken ze DHL voor verzending en dat bedrijf is zo slecht dat iedereen die ermee werkt geen volle vijf sterren meer kan krijgen van mij. Dit pakket is puur toevallig niet in de regen voor de deur gezet omdat wij net even buiten keken. DHL belt namelijk niet aan en bezorgd op de Amerikaanse manier: de boel voor de deur neer flikkeren, ongeacht het weer.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire