Zie boven.
Hi Jenifer, bedankt voor jouw toffe review! Super dat je tevreden bent over het ondergoed en de levering hiervan! Groetjes, Max
Duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering. Goede kwaliteit en zeer prettig om te dragen.
Beste Koen, bedankt voor jouw review! Super dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max
Ik begrijp dat bamboe een duurzame vervanging van katoen kan zijn mits het productie proces op de juiste wijze wordt ingericht. Ik zie dat nog niet terug bij deze leverancier, m.i. een gemiste kans.
Beste David, bedankt voor het delen van jouw review! Fijn dat je tevreden bent over onze producten. Dat is erg vervelend om te horen, desondanks hopen we alsnog dat je tevreden bent over ons. Groetjes, Max
Goede kwaliteit en ervaring met deze artikelen
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Super dat je de kwaliteit goed vind van de bestelde producten! Groetjes, Max
Wij hadden ondergoed voor mijn dochter. Lekker zacht en zit goed.
Beste Saskia, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat jullie en jullie dochter blij zijn! Groetjes, Max
Hey Elsbeth, bedankt voor jouw review en de 5 sterren dit je ons geeft! Groetjes, Max :)
Heerlijke boxer Zacht en met lekker lange pijpjes Valt wel een tikkie groot Ik heb de tweede bestelling een maat kleiner besteld.
Beste Marga, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Tof dat je de boxers heerlijk vind! Hopelijk ben je tevreden. Groetjes, Max
Prima kwaliteit, wel prijzig. De verzending had niet in zo’n grote doos gehoeven zodat het speciaal met een koeriersdienst gebracht moest worden. In een bubbel enveloppe met de postbode had prima gepast.
Hi Eline, bedankt voor jouw review! Wat fijn dat je de kwaliteit goed vind, maar wel prijzig. Desondanks hopen wij dat je alsnog tevreden bent over het bestelde product. Groetjes, Max
Zending was door bezorgorganisatie retour gezonden als zijnde dat het adres niet klopte. Heb hiervoor gebeld en er werd direct een nieuw pakket verzonden. Vreemd maar waar. De bezorgdienst herkende nu wel hetzelfde adres.
Goede jwaliteit
Goedemiddag Jacqueline, bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen! Groetjes, Max :)
Mijn nieuwe sokken voelen veel dunner en minder zacht dat de sokken die ik eerder besteld had.
Beste Niels, bedankt voor het delen van jouw review! Wat apart dat de kwaliteit anders is dan de vorige bestelling. Ik hoop dat je alsnog tevreden bent. Groetjes, Max
Zacht materiaal, maar de naar in de oksel voel ik nog wel eens.
Bedankt voor het achterlaten van jouw review! Geweldig dat je het materiaal goed vind! Vervelend dat je de naad soms voelt. Als dit vaker gebeurt kan je altijd contact met ons opnemen! Groetjes, Max
Mooi materiaal. Alleen jammer dat de BH geen beugel heeft. Als je ouder bent staat dit toch netter. Bij mij zit het anders dan bij het “ wat oudere” model.
Bedankt voor jouw review! Fijn dat je het materiaal mooi vind. Ik ga jouw klacht doorgeven en wellicht word dit in de toekomst aangepast. Groetjes, Max :)
Snelle levering en fijn materiaal, zit als gegoten!
Beste Frits, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Super om te horen! Groetjes, Max :)
De maatvoering die jullie hanteren klopt niet. De slips waren veel en veel te groot, bovendien worden ze ook nog groter tijdens het dragen, echt niet fijn.. Dit heb ik al een eerdere zending aan de hand gehad en toen niet terug gestuurd. Nu stuur ik de hele zending retour!
Hey Riet, bedankt voor het delen van jouw review! Dat is heel erg vervelend. Als je de volgende keer een maat kleiner besteld is het wellicht wel goed en ben je dan tevreden. Groetjes, Max =)
Ik heb al een paar keer eerder bij Bamboo Basics besteld, en het blijft een favoriet. Super fijne, duurzame spullen die snel en netjes worden verzonden
Hey Judith, bedankt voor jouw review! Wat geweldig dat je al vaker bij ons hebt besteld en dat je zo positief bent! Groetjes, Max =)
De levering is altijd keurig op tijd en de artikelen zitten echt lekker en blijven mooi in de was
Beste Ria, bedankt voor het delen van jouw review! Super dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max :)
Snelle levering en de bamboo basics zitten als gegoten.
Hey Daniele, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fijn dat de levering snel was en dat je tevreden bent over het product! Groetjes, Max
Eerste keer geprobeerd,bevalt goed
Bedankt voor jouw review! Super dat je eerste keer bestellen bij ons je beviel! Hopelijk worden het nog meer bestellingen :) Groetjes, Max
Zowel voor mijzelf als voor mijn vriend meerdere keren ondergoed besteld. Allebei zeer tevreden over het draagcomfort en de goede kwaliteit
Beste Monique, bedankt voor het delen van jouw review! Wat super fijn dat jij en je vriend beiden tevreden zijn over de kwaliteit van ons ondergoed! Groetjes, Max
Zitten comfortabel
Hey Mart, bedankt voor jouw review! Fijn dat je bestelde product comfortabel zit! Groetjes, Max :)
Habe 2 Paar Stützstrümpfe bestellt, sehr angenehm zu tragen
Hallo Peter, vielen Dank für deine Bewertung! Das ist toll zu lesen! Grüße, Max
De slipjes zitten heel prettig, zijn zacht en hebben geen vervelende naden.
Bedankt voor jouw review! Super dat je tevreden bent over de bestelde producten! Groetjes, Max :)
Ik bestel ze al een paar jaar, top!
Hey Benny, bedankt voor jouw toffe review! Wat leuk dat je al een paar jaar bij ons besteld en dat je zo tevreden bent! Groetjes, Max :)
Erg fijn en goed ondergoed wat ik al enkele jaren tevreden draag. Helaas gebruiken ze DHL voor verzending en dat bedrijf is zo slecht dat iedereen die ermee werkt geen volle vijf sterren meer kan krijgen van mij. Dit pakket is puur toevallig niet in de regen voor de deur gezet omdat wij net even buiten keken. DHL belt namelijk niet aan en bezorgd op de Amerikaanse manier: de boel voor de deur neer flikkeren, ongeacht het weer.
Hey Dirk-Jan, bedankt voor het delen van jouw review! Allereerst, wat fijn dat je al jaren ons ondergoed tevreden draagt. Wat vervelend dat DHL dit heeft gedaan. Dit hoort uiteraard niet en moet ook niet gebeuren. Alsnog hoop ik dat je tevreden bent. Groetjes, Max :)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire