Zit als gegoten !

Geheel naar wens.

Heerlijk ondergoed!

Zacht, stevig en heerlijk zittend! en hopelijk ook na lang: zal blijken dat t sterkte kwaliteit is. Daar heb ik geen twijfel over. (Mijn vriend heeft shirts en is daar zeer tevreden over ‘mooi en blíj́ft goed’) Ik ga er meer bestellen.

Goede producten en snelle verzending, wordt gek van de mails.

Na de bestelling kreeg ik dagelijks mails over de winkelmand. Zelfs 10% korting op de lege winkelmand.

Prima snelle levering

Zie bovenstaand bericht

Voldeed volledi aan mijn verwachting

Zeer snelle levering. Mooi en beschermende verpakking. Product mooi afgewerkt en mooie kwaliteit. Kortom zeer tevreden.

Prima profijt en snelle bezorging. Helmpje mooi lang en heel fijn om te dragen.

Het materiaal is lekker zacht en warm

De bamboe shirts met lange mouwen zitten echt heerlijk. Het materiaal is lekker zacht en warm. Bij een eerdere bestelling heb ik ook twee slips besteld maar die waren veel te groot. Maatvoering klopt niet altijd. Verder vind ik het jammer dat de artikelen standaard per 2 te bestellen zijn en dat er heel veel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt.

Super comfortabel

Wat een heerlijke pasvorm, vooral het naadloos ondergoed zit als gegoten.

Fijne producten

De kleding draagt prettig en is van goede kwaliteit.

De seamless slips zitten heel fijn en zijn van goede kwaliteit

Mooie shirts, zit heerlijk!

Shirts besteld, zit heerlijk en ze blijven ook mooi na 30x wassen. Snelle levering!

Retour wordt niet teruggestort

3 weken geleden een zending retour gestuurd. ook een bevestiging hiervan ontvangen. echter verwerkt Bamboo deze niet bij Klarna. het emailadres op de website geeft een foutmelding. hier bestel ik geen 2e keer meer.

Helemaal fijn!

Blij mee!

Snelle levering ondanks de feestdagen. De sokken die ik besteld had, zitten perfect, en voldoen aan mijn verwachting.

Fijn ondergoed

Draagt prettig, maat was goed en snel binnen.

Zacht warm T-shirt

Lekker warm ondershirt. De stof voelt soepel en zacht en draagt heel prettig. Het shirt heeft een goede lengte.

Ik heb nog geen ervaring.

Ik heb mijn bestelling wel ontvangen maar nog niet gebruikt, dus weet ik het nog niet.

Voelt lekker zacht aan

De stof is lekker zacht en de pasvorm is perfect.

Alles past perfect! De boxershorts zijn ook leuk om te dragen. Bij mijn vorige bestelling verschenen er na een tijdje wel kapotte rekjes aan de oksels van mijn topjes. Ik hoop dat ik deze kledij iets langer kan dragen.

Fijn materiaal

Prima ondergoed, helaas te grote maat besteld.

Perfect comfort

Very nice and comfortable products. My favorite.

geweldig

altijd al willen hebben ik zoek nog naar bamboe kniekousen, gewone.

Snelle levering. Op de hoogte gehouden van je bestelling. Prima ondergoed. Ondergoed zit comfortabel en voelt fijn aan.

Heel goed, overweeg nog een paar te kopen.

Heel goed,overweeg nog een paar te kopen

Heel correct

Mijn bestelling ondanks de kerstdrukte ,snel ontvangen grtjs

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire