Volgen altijd netjes op. Leveren altijd snel en kordaat.

Mooie producten, tevens goed voor het milieu en het gaat ook nog eens lekker lang mee. Ze leveren netjes uit.

Mega zachte ondershirt

Erg snel in huis en kwaliteit is super!

Comfortabel en zacht

Lekkere warme comfortabele sokken. De dunne naad is heel prettig. Ze zijn warm maar geen zweetvoeten.

Lekker warm !

Fijne t shirts en goede halslijn

Fijne shirts & goede services

Ik zocht al een tijdje naar basic zwarte shirts. Na het lezen van reviews besloten om deze shirts te proberen. Tot nu toe bevallen ze erg goed. Heb er meteen 8 gekocht, dan grijp ik nooit mis, haha. Verder zaten er was gaatjes in 1 shirt. Contact opgenomen met de klantenservice en werd netjes opgelost. Spullen verkopen kunnen een hoop en foutjes worden gemaakt, hoe je daarna oplost laat zien wat voor een partij je bent. Dat zit bij dit bedrijf wat mij betreft wel goed dus!

Goed product, snel bezorgd

Sokken gekocht. Zitten goed, maar de elastieken bovenrand is voor mij wat strak: bindt af.

Fijn materiaal.

Pasvorm, materiaal, draagcomfort fantastisch.

Correct

Het bestellen is eenvoudig en de levering gaat snel en correct.

Goede pasvorm en comfortabel in het dragen

Zit goed

Zit goed en lekker

zit als gegoten

draag de boxers al jaren, perfecte pasvorm ook na vele wasbeurten

Het ondergoed is gemaakt van heel zacht materiaal waardoor het heel fijn draagt en het blijft ook nog eens goed na het wassen

Mooie compressiekousen

Had wel een instructievideo nodig om te zien hoe je deze kousen het beste aan kon trekken.

Niet wat ik verwacht had

Eerder Bamboo Basics gekocht, deze zending totaal anders van uit voering andere gevoel, andere dikte van stof, langere pijpjes. Kortom niet wat ik wilde. Cor Kremers

Zowel verzending als kwaliteit van de shirts zijn top.

Snelle verzending in mooie verpakking en de eerste ervaring met dragen is perfect.

Kwaliteit op tijd geleverd

Kwaliteit op tijd geleverd!

Gied

Snelle bezorging. Fijn product.

De stof voelt heerlijk aan en sluit mooi aan op het lichaam. Had t-shirts lange mouw in M, ben 1.70m en 60kg.

Over het algemeen alles goed

Fijn ondergoed en sokken. Ik had alleen dat bij 1 onderbroek vastzat of klem zat bij het doosje, waardoor die iets lelijker is geworden op dat plekje, helaas... verder prima!

heel fijn en zacht

Heb het nog niet gedragen, maar krijg wel al twee mail om mijn ervaring in te vullen. Dus hierbij! ;-)

Snelle service, prachtige kwaliteit.

Heerlijk om te dragen, snel en zorgvuldig geleverd.

Mijn bestelling niet gehad

Heb vorige week maandag een bestelling gedaan maar heb nog steeds niks ontvangen dus ben niet tevreden. Heb ook naar ze gemaild maar nog geen bericht gehad dus ga ze zo maar eens bellen.

Comfortabele slips maar...

Comfortabele slips, fijne stof, wel je normale maat nemen, de mijne valt iets klein waardoor hij tussen mn billen schuift, vooral snachts als ik op mn zij lig. Ik had toch voor de grotere maat moeten kiezen. Ik twijfelde omdat ik in andere reviews las ik dat je bij twijfel tussen 2 maten de kleinere maat moest kiezen, had ik niet moeten doen. Nu heb ik 3x xl ipv xxl. Wat ik jammer vind is dat inlegkruisjes niet goed blijven plakken en samenrimpelen omdat de plakstrip niet goed aan het kruisje blijft plakken (ik gebruik Libresse inlegkruisjes). Misschien een katoenen stof kruisje aan de binnenzijde vd slips maken? Dat plakt altijd prima!

Perfecte pasvorm

Heerlijk ondergoed lekker zacht en comfortabel dragen

Fijne sokken

De sokken zijn erg zacht, maar lijken al te gaan pillen. De shirts zijn mooi.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire