Snelle levering en keurig afgeleverd
Hey Leo, bedankt voor jouw review! Wat goed om te lezen! Veel plezier met je product(en) :)) Groetjes, Max
Snelle levering. Goede kwaliteit
Hi Paul, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Kort, maar krachtig ;) Bedankt! Groetjes, Max =)
Dames helmpjes besteld, snelle levering, goede kwaliteit, voelt heerlijk zacht!
Hey Anne-Marie, bedankt voor jouw review! Super dat je producten snel waren geleverd en dat je tevreden bent! Groetjes, Max =))
Slips dragen heerlijk en zijn comfortabel,
Hi Peter, bedankt voor jouw review! Wat goed om te horen! Geniet er van :) Groetjes, Max
2x bestelling teruggestuurd door verzender omdat lockers bij basic fit nieuwegein vol zaten. 3x scheepsrecht! Onderbroeken geen probleem!! Vg rob wolf
Goedemiddag Rob, bedankt voor jouw review! Vervelend om te lezen, hopelijk is het probleem, opgelost en goed gekomen. Altijd goed om te horen dat je tevreden bent met onze onderbroeken :) Groetjes, Max
goede service en prima kwaliteit.
Hey Dirk, bedankt voor jouw review! Super om te lezen! Groetjes, Max :)
Bedrijf met mooie filosofie en zeer aangename kledij.
Hi Pieter, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Echt heel tof om te lezen dat je zo lovend bent over ons :)) Groetjes, Max
Mouwen zijn erg lang hemd is te strak in de oksels en onderbroeken zitten wat los maar kleiner past ook weer niet
Hi Bart, bedankt voor het achterlaten van je review en tevens jouw feedback. Mocht je in het vervolg op zoek zijn naar maatadvies kun je onze klantenservice om hulp vragen! Je kunt ons bereiken via 085 110 2700 of per mail via [email protected]. We helpen je graag! Groetjes, Max :)
Lekker licht , zacht en warm.
Hey Marcel, bedankt voor jouw super review! Tof om te horen dat het prettig zit :) Geniet van je producten! Groetjes, Max
Top! En zit heerlijk. Dit jaar er 18 besteld, draag vrijwel alleen jullie t-shirts onder mijn overhemden en truien.
Hi Johan, bedankt voor jouw review! Geweldig om te lezen dat je vrijwel alleen maar gebruik maakt van onze T-shirts! Groetjes, Max :)
De stof voelt zacht en de pasvorm is zeer comfortabel
Goedemiddag Alice, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Fijn om te horen dat de producten je bevallen! Veel plezier er mee =)) Groetjes, Max
Voorgaande zin zegt genoeg.
Hey Annet, bedankt voor jouw toffe review! Helemaal super om te horen! Veel plezier van je producten :) Groetjes, Max
Ik had iets cadeau gegeven wat niet in goede aarde viel. Dus wilde het terugsturen en stuurde een e-mail. Snel kreeg ik antwoord en zonder discussie meteen een retour label om het pakje gratis terug te sturen. Zeer goed geholpen, was al vaste klant en blijf dat zeker!
Hey Kuno, bedankt voor jouw review! Wat geweldig dat je zo snel en goed bent geholpen! Hopelijk is alles goed gekomen :) Groetjes, Max
Bestelling was snel binnen en alles zit heerlijk en goed aangesloten.
Goedemiddag Rob, bedankt voor jouw super review! Wat fijn dat alles heerlijk en goed zit :) Groetjes, Max
Vanaf het moment van bestellen tot de aflevering, duidelijk en netjes afgehandeld.
Hi Robert, bedankt voor jouw review! Wat een lovende woorden! Hier worden we erg vrolijk van, bedankt :) Groetjes, Max
Goede producten snel geleverd.
Hey Rob, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Top! Altijd fijn hè, die snelle levering ;) Groetjes, Max :))
Fijne behaaglijke producten.
Hi Ellie, bedankt voor jouw korte, maar zeer krachtige review! Groetjes, Max =))
Ik had nog niet eerder kleding van bamboemateriaal gekocht, maar het bevalt heel goed. Super dat ze ook producten van gerecycled materiaal aanbieden! Goede service en je producten zijn snel thuis.
Wij vinden de tshirt s en tops heel fijn, dragen ze iedere dag. Fijn materiaal. Goede pasvorm. Wil niets anders meer! Snel bezorgd.
Hey Maaike, bedankt voor jouw super review! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Maak je ons erg blij mee :)) Groetjes, Max
Kwaliteit is bevredigend maar de grootte komt niet overeen met maattabel. Is groter dan aanbevolen volgens tabel
Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen. Ik ga dit intern doorgeven en wellicht wordt de maattabel aangepast! Bedankt voor je kritiek. Groetjes, Max :)
Draagt heerlijk en snel geleverd.
Goedemiddag Tiny, bedankt voor jouw review! Geweldig! Veel plezier met je product(en) :) Groetjes, Max
Snelle levering en lekker ondergoed, in ons geval. Mijn vrouw is er blij mee!
Hey Nick, bedankt voor jouw toffe review! Wat goed om te lezen dat jij en je vrouw tevreden zijn :) Veel plezier ermee! Groetjes, Max
Goede onderbroeken.
Hi Edith, bedankt voor jouw review! Goed om te horen! Groetjes, Max :))
Na levering bleek dat ik een maat groter nodig had. Na contact, retour label gekregen en teruggestuurd. Dezelfde dag is de juiste maat al verstuurd. Volgende dag geleverd. Wat een vriendelijke en goede service ! Snelle verzending !
Hi Kees, bedankt voor jouw review! Super dat je zo goed bent geholpen toen de maat niet klopte! Heel fijn :) Groetjes, Max
levering op tijd maar de bezorger is nooit bij mij thuis geweest, ik heb het moeten afhalen in ophaal punt .Telkens als die firma levert loopt het fout
Hey André, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat vervelend om te lezen dat de bezorger nooit langs is geweest. Hopelijk gebeurt dit niet meer vaker! Groetjes, Max =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire