Het stof is heel zacht en fijn om te dragen.

Ik ben er heel blij mee. Enige verbeterpunt voor mij zou zijn om jullie logo aan de binnenkant van het ondergoed te plaatsen ipv aan de buitenkant. Ik vind jullie logo niet mooi en te groot en vind zelf het zeer onnodig om zichtbare logo’s te hebben op mijn ondergoed. De plaatsing van jullie logo weerhoudt mij om andere kleuren te kopen waarop ik vermoed de logo veel zichtbaarder is (zwart en wit). Ik hoop dat hier snel verandering in komt.

Perfecte uitvoering!

Bestelling perfect uitgevoerd, mooie doosjes en de inhoud past perfect! Echte aanrader!

Goed product, website niet altijd even handig prima klantenservice,

Zie hierboven

Snelle levering en mooie producten

Eigenlijk alleen maar positief. Mooie producten die fijn zitten!

heerlijk

Het ondergoed voelt heerlijk

Perfekt

Goede kwaliteit. Snelle levering. Makkelijk bestellen

Zelf retour betalen

Jammer dat je zelf €5 moet betalen voor je retourlabel. Zeker in deze tijd erg ouderwets. Daarom koop ik hier niks meer!

Heerlijk materiaal

De bamboe bh voelt heerlijk aan, knelt niet. Voelt als een 2e huid. Maat is ook goed.

Prima bedrijf met een mooi product

Fijn product

Mijn favoriet

Ik heb inmiddels bijna mijn hele ondergoed- en sokken lade in bamboo basics. Pas geleden ook een ondershirt gekocht met lange mouwen; heerlijk voor onder truien. De stof is snel droog, lekker als het koud is maar ook met warmte en gaat inderdaad niet snel naar zweet stinken. Enige nadeel is dat ik een aantal keer heb gehad dat het ondergoed scheurt bij een naad. Das erg zonde natuurlijk, het is niet goedkoop. Maar voor mij niets anders meer!

Heerlijk aanvoelende onderkleding

Heerlijk dragende onderkleding die na veel keer wassen nog steeds goed aanvoelt.

Fijne producten, snel geleverd

Fijne producten, snel geleverd. Verpakking zonder plastic. Top

Heerlijk

Fijne stof en pasvorm.

Snelle levering, goede pasvorm, heerlijk materiaal

Geweldige service!

Goede service, ontzettend vriendelijk mailcontact, en fijne producten.

Nog niets ontvangen, 14 dgn geleden al besteld

Ik heb tot op heden nog niets ontvangen

Goede kwaliteit

Snel geleverd en goede stofkwaliteit. Ik heb een paar t-shirts gekocht en ze zijn allemaal zacht en zoals beschreven :)

Prachtig ondergoed

Ven heel blij met mijn nieuwe ondergoed

Prima levering, fijne onderbroeken

Producten , heren ondergoed , zien er goed uit en lijken qua kwaliteit ook prima. Alleen jammer dat de levering niet zoals beloofd op zaterdag plaats vindt maar op zondag. Een dag waarop ik liever geen bestelling9en) wil ontvangen. Als ik dat bij de klantenservice van Bamboo als opmerking meegeef blijft het oorverdovend stil

Fijnste boxershorts die er zijn!

De boxershort zitten goed en blijven ook na verloop van tijd goed zitten. Het elastiek blijft stevig. Stof is zacht en blijft zacht. Mooie kleuren. Topper!

Snel goede producten, helaas dhl ben ik minder tevreden over. De artikelen werden in de centrale ha

Dhl zetten de artikelen in de centrale hal neer. Het was een gelukje dat de spullen er nog stonden. Ik woon in een flat.

Heerlijk materiaal en goede pasvorm

Te mooi verpakt, mag best in een envelop. Kreukt toch niet. Blij met aankoop!

Alles soepel en correct verlopen.

We voelen ons jaren jonger!

Deze compressie kousen zitten zo goed dat je ze niet voelt zitten!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire