Super fijn materiaal

Er is geen woord gelogen over het draagcomfort.... zit heerlijk en voelt bijzonder prettig aan.

Fijne ontdekking!

Het is verheugend Hollands Bamboe fabrikaat te vinden. De keuze van ondergoed tot sneaker-sokken in wat meer kleuren dan dat ik het elders bestelde. Wat mij wel wenselijk is, (ik hoop anderen ook) dat ik wel de kleuren “groen en rood” in de site zie, maar dat het jammer genoeg niet in meerdere kleuren te bestellen is. Ik mis ook een naadloze legging in de collectie, welke ik gelukkig de Australische Bamboe kan bestellen. Jullie rib-collectie, de tank-top, draagt heel fijn, super! Wat ik ook fijn vind is, dat de verzendkosten te doen zijn. Hierdoor zal je het eerder bestellen, omdat het voor mij niet naast de deur is. Ik hoop dat jullie hierdoor geïnspireerd zijn. Veel succes!

Fijn product wat heerlijk zit. Het product is zo zacht dat het lijkt of je niets aan hebt. Een aanrader

Fijne producten

Ik heb inmiddels sokken, boxershorts en t shirts van bamigo. Het zit lekker en blijft ook mooi in de was.

Fijne t-shirts en korte boxers

Zitten fijn en de stof voelt heel prettig en zacht aan. Het reguleert ook heel fijn warmte en kou.

Snelle levering, keurig verpakt

Maat kan niet kloppen!

Hallo, Had al vaker ondergoed bij jullie besteld! Deze keer leek de maat S wel een L en zitten helemaal niet lekker! Met vriendelijke groet, J. Poiesz

Lekkere zachte stof

De slips vallen groot, maar het zitten toch net goed. Een lekkere zachte stof wat lekker zit.

Uitstekende kwaliteit en draagcomfort.

Mooi en duurzaam product en vlotte service. Zou wel graag direct bij bestelling mogelijkheid hebben om bij afhaalpunt af te laten leveren.

Vriendelijk en duidelijk

Mijn vraag hoe te retourneren en om te ruilen werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg duidelijke uitleg door Sabine. Dank u voor deze perfecte service

Vlotte levering en uitstekend produkt

Levering snel en goed

De pasvorm is voor mij matig, want de schouderbandjes zakken af van mijn blijkbaar smalle schouders. Ik ben gewend aan het sportmodel van de Hema wat n smal rugdekking heeft en daardoor beter op de schouders is. Hoewel ik de uitvoering in bamboe waardeer, irriteert dat afzakken mij zodanig, dat ik daar toch naar terug ga.

Fijne ervaring

Ik ben wat minnetjes geweest over de beoordeling en dat komt alleen door de verpakking. Die was moeilijk open te krijgen, teveel karton en heel erg stevig, op zich niks mis mee, maar voor wat ik gekocht had was de verpakking te.

Viel tegen

De damesboxers hebben geen katoenen kruisje, dus moet ik een inlegkruisje gebruiken. De pijpjes had ik langer verwacht.

Prima ondergoed

Prettig dat type en maat nu in de broeken gedrukt is, dat miste ik. Handig bij de volgende bestelling. De maten wijken af, de rode slips L zijn duidelijk wijder dan de tan slips L, waarom? Ze passen wel allebei. Mss met oog op krimp? De kleine doosjes zitten in n grote doos, dus geen brievenbusbestelling, dat is jammer.

Warm ondergoed

Het zit prettig en kruipt niet op

Erg fijn om te dragen. Valt wel ruim.

Makkelijk bestellen en snel in huis. De service is prima, fouten in producten worden netjes en snel afgehandeld.

Zacht materiaal,zit comfortabel

Heel goede kwaliteit, snelle service

Heel goede kwaliteit, snelle service

Aan

Zie mijn mailwisseling met Marloes! Nog geen reactie op mijn laatste mail gekregen.

Uitstekend. Snelle levering en heerlijke stof.

Prettig. Duidelijke website. Snelle levering en het materiaal van de kleding is erg fijn.

Fijn product

Het ondergoed is heerlijk zacht. Kan gewoon in de wasdroger en blijft mooi

Geweldige klantenservice

Onlangs shirts besteld, bij openen zag ik dat er een gatje in zat. Dit gemeld bij de klantenservice volgende dag werd er een nieuwe set shirts GRATIS opgestuurd. Snel & geweldige service !!! Dit maak niet altijd mee.

Snelle bezorging, fijn materiaal

Ik heb longsleeves besteld en sokken. Ik was al bekend met Bamboo. Het is heerlijk, ademend materiaal, draagt fijn en is van goede kwaliteit

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire