Zit prerttig
Hey Jaap, heel erg bedankt voor jouw korte, maar zeer krachtige review! Worden we blij van :)) Groetjes, Max
Alles in orde, netjes geleverd en goed verpakt. Helaas is product wel een maat te groot, de maattabel klopte voor mij dus niet.
Beste Herlinde, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Het is niet fijn als het product niet perfect past! We hebben elkaar vandaag telefonisch gesproken en hebben samen een mooie oplossing gevonden. Wij hopen dan ook dat de nieuwe maat wel de perfect fit is! Met vriendelijke groet, Dave Team Bamboo Basics
Super kwaliteit kleding en sokken. Zit heerlijk luchtig op je huid.
Hi Oscar, bedankt voor jouw toffe review! Heel erg goed om te lezen dat je de kwaliteit van de kleding zo super vindt! Groetjes, Max
Ik had deze slips ( Tess) al een paar jaar en ze bevallen uitstekend. Zijn snel droog na het wassen en blijven goed van vorm. Daarom heb ik ze opnieuw gekocht.
Hey Elly, bedankt voor jouw review! Allereerst, geweldig dat je al jaren gebruikt maakt van onze producten! Hier maak je ons heel blij mee :) Groetjes, Max
Ik was enorm benieuwd naar de Bamboo onderkleding maar ‘k ben enorm tevreden. Aangenaam gevoel op het lichaam. Geen zweetgeur na intensief bewegen. Zeer tevreden.
Hi Ingrid, bedankt voor jouw review! Wat leuk dat je uiteindelijk voor onze producten hebt gekozen! Super om te lezen =) Groetjes, Max
Had nooit verwacht dat mijn pakketje de volgende dag al geleverd ging worden. Super service.
Hey Marleen, bedankt voor jouw toffe review! Wij proberen altijd, samen met de leverancier, ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk bij de klant thuis is :) Veel plezier met de product(en)! Groetjes, Max =)
Ik had de long sleeve t’shirts besteld en ze zitten zeer comfortabel. Na levering had ik nog een vraag over een product en dat werd dezelfde dag nog afgehandeld. Mijn complimenten.
Goedemorgen Miriam, bedankt voor jouw review! Super om te lezen dat de T-shirts je goed zitten! Ook fijn dat je goed werd geholpen m.b.t. de vraag over het product :) Groetjes, Max
Uitstekend product, overtreft verwachting. Snelle levering, goede communicatie. TOPPER
Hey Egon, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat geweldig dat het product al je verwachtingen overtreft! Groetjes, Max =)
Voelt alsof je geen ondergoed aan hebt
Bedankt voor jouw review! Leuk om te horen dat het zo goed zit! Groetjes, Max =)
De slips dragen fijn, zitten goed en blijven mooi in de was. Voor de koude tijden nu ook de t-shirts aangeschaft. Ook heerlijk zacht om te dragen en lekker warm. Mijn man heeft nu ook de boxers en is ook zeer tevreden.
Goedemorgen Astrid, bedankt voor jouw toffe review! Super dat de slips je fijn zitten en mooi in de was blijven! Goede keuze om het T-shirt aan te schaffen voor deze koude tijden! Ook leuk dat je man nu ook gebruik maakt van onze boxers :) Groetjes, Max
T shirt Katja besteld …goede pasvorm en heerlijk zachte stof ! Snelle levering …. Een aanrader !
Hi Eveline, bedankt voor jouw review! Tof om te lezen dat het T-shirt je goed past! Geweldig dat je ons aanraad =)) Groetjes, Max
goede en snelle levering kwaliteit ook top
Hey Martine, bedankt voor het schrijven van deze toffe review! Kort, maar zeer krachtig, bedankt! Groetjes, Max :))
Heel blij met de boxers voor mijn zoon Merk echter ... nu ik ze ook voor mijn man heb gekocht ...dat de maataanduiding in de broek..langzaam verdwijnt bij het wassen. Vervelend om de verschillende maten uit elkaar te houden. Dan toch maar weer een labeltje ipv inktafdruk?
Goedemorgen Yolande, bedankt voor jouw review! Leuk om te lezen dat je zoon en man gebruik maken van ons ondergoed :) Wat vervelend dat de maataanduiding verdwijnt tijdens het wassen. Ik snap dat dit erg moeilijk is om dan nog de maten uit elkaar te houden. Ik ga dit doorgeven en wellicht komt er in de toekomst weer een label i.p.v. een inktafdruk :) Groetjes, Max
Had eerst een ander merk …… Om de pijplengte en comfort voor Bamboo Basics gekozen !
Hey Cas, bedankt voor jouw toffe review! Wat geweldig om te horen dat je bent overgestapt naar onze producten! Hier maak je ons heel blij mee =)) Groetjes, Max
Hemdjes en hipster onderbroeken gekocht. Zit heerlijk. Bestelling zeer vlot verlopen.
Hi Anita, bedankt voor jouw review! Leuk om te lezen dat de hemdjes en onderbroeken heerlijk zitten! Groetjes, Max =)
Ik had al eerder het ondergoed van Bamboo Basics geprobeerd. Het draagt heerlijk en blijft mooi in de was. Deze keer heb ik er een bh bijbesteld. Het voelt heerlijk om deze heerlijke stof te dragen. Echter vind ik het jammer dat je de bandjes niet kunt verstellen, dat zou een mooie verbetering zijn.
Hey Loes, bedankt voor jouw review! Allereerst, goed om te horen dat het ondergoed je goed bevalt en dat het mooi blijft in de was! Ik ga jouw review intern doorgeven en wellicht is deze toevoeging in de toekomst mogelijk :) Groetjes, Max
Heel comfortabel door het adembenemende materiaal en stretch
Goedemorgen Linda, bedankt voor het schrijven van jouw review! Geweldig dat je zo tevreden bent over onze producten, hopelijk heb je er veel plezier van! Groetjes, Max :)
Great product at reasonable prices delivered as promised
Hi Catherine, thank you for your review! Great to hear, enjoy your product! Greetings, Max
Voor het eerst wilde ik onderbroeken kopen die op een 'duurzamere' manier gemaakt zijn. Na wat zoeken kwam ik op de site van Bamboo basics en de site zag er goed en betrouwbaar uit. Ik was eropuit om boxershorts te kopen. Aan de hand van het maattabel kwam ik tussen de maat L en XL. Ik had 9 onderbroeken van het formaat XL gekocht en die werden razendsnel geleverd. Ik merkte echter dat de XL maat mij toch iets te klein aanvoelde vanwege mijn grote billen en gespierde bovenbenen. En op de dezelfde dag van de levering kreeg ik per mail meteen een reactie op mijn vraag of ik de 9 exemplaren kon omruilen voor de maat XXL. Medewerker Tygo was per mail vriendelijk en bondig en had meteen een retourlabel meegestuurd om de producten terug te sturen. Binnen no-time had ik via DHL de maat XXL binnen, en ze zitten heerlijk! Ik ben er van overtuigd dat ik er ook lang mee doe, want ze voelen aan als kwalitatief goede onderbroeken. Bedankt Tygo!
Bedankt voor jouw super review! Wat leuk om te lezen dat je uiteindelijk bij ons terecht kwam :) Heel erg goed om te horen dat Tygo je zo goed heeft bijgestaan bij het omruilen van je producten! Ik ga het doorgeven aan Tygo ;) Hopelijk heb je er veel plezier van :) Groetjes, Max
Snel besteld, snel bezorgd en hele goede kwaliteit.
Hi Ingrid, bedankt voor jouw geweldige review! Altijd leuk om te horen als onze klanten zo tevreden over onze levering en producten zijn! Groetjes, Max
Mijn zoon wil voortaan ook bamboe ondergoed. Vind het prettiger zitten en neemt beter transpiratievocht op....
Goedemorgen Corrie, bedankt voor het achterlaten van jouw review! Wat geweldig dat jij en je zoon gebruik maken van ons ondergoed :) Groetjes, Max
Tweede keer bestelling geplaatst. Heel tevreden van slips, onderhemdjes en kousen. Correcte levering. Prijs-kwaliteit.
Hey Sylvia, bedankt voor jouw review! Wat leuk dat je zo tevreden over ons bent! Groetjes, Max =)
Na paar jaar geleden voor het eerst Bamboo ondergoed te hebben geprobeerd was ik direct om! Veel lekkerder dan katoen... Uit het uitgebreide assortiment van Bamboo Basics bestellen is gemakkelijk en probleemloos en je hebt het snel in huis!
Goedemorgen Ivar, bedankt voor jouw review! Tof om te lezen dat je al jaren voor ons kiest =) Ook tof dat je onze producten zo geweldig vindt! Groetjes, Max :)
Ik heb al eerder ondergoed gekocht en deze blijft lang mooi. De stof is zacht en zit ook heerlijk.
Hi Johan, bedankt voor jouw leuke review! Wat leuk om te lezen dat je vaker bij ons besteld! Ook leuk om te horen dat je het ondergoed mooi en zacht ervaart! Groetjes, Max =)
Prima sokken en fijn snel geleverd.
Hey Linda, bedankt voor jouw toffe review! Goed om te horen dat je de sokken fijn vindt en dat het pakketje zo snel werd geleverd! Groetjes, Max =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire