Het zit lekker comfortabel.
Hi Meta, bedankt voor jouw review! Kort, maar zeer krachtig ;) Groetjes, Max
De stof van bamboo basics is heel fijn. De pasvorm is goed en bezorgen ging snel!
Super kwaliteit product (duurzaam, heerlijk zacht en spierwit) en razendsnelle levering.
Goedemorgen Martijn, bedankt voor jouw toffe review! Dat is erg fijn om te lezen :) Super dat het pakketje zo snel was geleverd! Groetjes, Max
De stof is heel zacht en het voelt bijna alsof ik het niet aan heb.
Hi Donna, bedankt voor jouw review! Super dat de product(en) je goed bevallen! Groetjes, Max :)
Goed pasvorm alsof je niets aan hebt.echt top
Bedankt voor jouw review! Geweldig om te horen, hier maak je ons heel blij mee :) Groetjes, Max
Klopt niet wat jullie zeggen. Voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis. Het duurde 2 dagen. Mijn pakket werd niet thuis aangeboden. Ik kon het ophalen bij een service point. Zeer slecht dus
Hoi Jaqcueline, Ik heb je geprobeerd te bellen en 2 mails gestuurd, maar helaas krijgen we geen contact met je. Zou je contact met ons willen opnemen? [email protected] - +31(0)85 110 27 00. Ik hoor graag van je =) Groetjes Marloes
Bamboo hemdjes zijn zeer comfortabel en warm aan de huid
Hey Maya, bedankt voor jouw review! Fijn dat je dit zo ervaart! Groetjes, Max =)
heel fijn om te dragen, makkelijk onderhoud spijtig dat damesondergoed geen maatje groter
Goedemorgen Marie, bedankt voor jouw review! Dat is super om te lezen! Ik ga het intern doorgeven m.b.t. de maten van het ondergoed :) Groetjes, Max
Perfecte pasvorm en draagcomfort
Bedankt voor jouw review! Kort maar krachtig ;) Groetjes, Max
Ik vind het heel comfortabel
Goedemiddag Eddie, bedankt voor jouw review! Super om te horen dat je het comfortabel vindt! Groetjes, Max :)
Verzending en levering heel erg snel en de kwaliteit zoals altijd geweldig, top!
Hi Mary, bedankt voor jouw toffe review! Wat een lovende woorden! Daar worden we altijd blij van :) Groetjes, Max =)
Goed contact per telefoon . Mijn probleem snel opgelost!
Hey Madeleine, bedankt voor jouw review! Goed om te lezen dat je probleem snel was opgelost. Geniet van je product(en)! Groetjes, Max
Goede kwaliteit en prima service, klasse.
We hebben net contact gehad en je gaat een foto mailen. Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Van de drie onderbroeken was van1 de naad open, dus kan deze wegdoen.
Heerlijk comfortabele kleding. Jammer dat de DHL het pakketje in de stromende regen voor de deur had gelegd toen we niet thuis waren. Ik was heel verheugd met de kortingscode als je op de nieuwsbrief inschrijft. Die code is niet geldig op aanbiedingen, maar bleek ook niet te werken toen ik een artikel met aanbiedingsprijs en een reguliere prijs in het winkelmandje had gedaan. Dat voelt als een dode mus....
Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen, zou je met ons contact willen opnemen? Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing =) Groetjes Marloes
Fijn ondergoed, ik wil er nog wat van bestellen.
Goedemiddag Hennie, bedankt voor jouw review! Leuk om te horen! Wie houdt je tegen ;) Groetjes, Max :)
Super snelle levering van product. Bamboe sokken zitten heerlijk, minder last van warme voeten in mijn schoenen. Duidelijke communicatie na het plaatsen van mijn bestelling en de volgende dag geleverd
Hey Ruud, bedankt voor jouw leuke review! Super dat de sokken heerlijk zitten! Groetjes, Max =)
Zie boven
Hi Marijke, bedankt voor jouw korte, maar veelzeggende review! Groetjes, Max =)
Het dragen van de BB is zeer comfortabel, mooie pasvorm en ze blijven goed strak zitten. Bovendien hebben ze een mooie uitstraling. De stof voelt heerlijk aan. Daarom 10 punten!
Hey Carlos, bedankt voor jouw review en je 10 punten! Goed om te horen :)) Groetjes, Max
Nadat bleek dat bij de eerste keer dragen een scheurtje in de naad was ontstaan bij 1 van de 6 onderbroeken had ik na het opsturen van een foto binnen een dag een complete nieuwe set boxershorts. Service boven verwachting en daarna tot op de dag van vandaag kunnen genieten van super kwaliteit ondergoed.
Goedemiddag Colin, bedankt voor jouw review! Fijn dat je probleem is opgelost en dat je nu kan genieten van onze producten! Groetjes, Max =)
Inmiddels een paar jaar gebruiker. De bamboo boxers zijn zacht en gaan lang mee zonder vorm te verliezen. Beter dan het bekende merk dat met een M begint.
Hi Frank, super bedankt voor jouw review! Wat tof dat je al een paar jaar bij ons besteld en dat je zo tevreden bent! Hopelijk zijn wij nog jarenlang jouw gebruiker :) Groetjes, Max
Besteld betekent geleverd. Alles naar wens. Verbeterpunt wat mij betreft is dat je in de bestelling al een aflevering kunt aangeven. Nu moet je de mail in de gaten houden en dan aanpassen.
Hey Roland, bedankt voor jouw review! Ten eerste, super om te horen dat alles naar wens is! En ook bedankt voor jouw feedback. Ik ga dit intern doorgeven en wellicht dat er verandering gaat komen in de toekomst. Groetjes, Max :)
Snelle levering, fijn draagcomfort!
Bedankt voor jouw review! Fijn dat je product(en) snel werd(en) geleverd! Ook tof om te lezen dat je zo lovend bent over onze product(en) :) Groetjes, Max =)
Fijne webshop
Goedemiddag Annemieke, bedankt voor jouw review! Altijd fijn als klanten onze webshop fijn vinden! Groetjes, Max
Ik als Sjan vind het een fijne kwaliteit.
Hey Sjan, bedankt voor jouw toffe review! Super leuk! Groetjes, Max :)
Hele fijne zachte ondershirts (korte en lange mouwen), zeker nu het weer wat kouder wordt
Hi Mayke, bedankt voor jouw review! Goed om te horen dat je onze producten tof vindt :) Zeker in deze koude tijden! Groetjes, Max =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire