De onderbroeken zitten heerlijk Ik zou meer variatie in kleur en model willen

Bamboo basic (slip heren)

Geweldig mooie slip! Mooi zacht en comfortabel! Gaaf die mooie kleuren en de elastische boord één kleur. Voor herhaling vatbaar!

Prettige stof

Ik ervaar bamboe als een prettige stof met mijn gevoelige huid. Helaas vallen de sokken erg groot uit. Ook maf van mij bij de achterkant van de string een minder harde / dikke naar worden gebruikt

Snelle & nette service

Bestelproces is snel en makkelijk. Producten snel bezorgd en alles maakt een nette indruk. Prijs/kwaliteit lijkt op het eerste gezicht in orde, Aangename pasvorm en comfortabel materiaal.

Pakje goed ontvangen en snelle levering,alles klopte en was goed

Geen problemen

Super stofjes, zacht, zit heerlijk!

Super snelle service, alles van Bamboo basics zit heerlijk en voelt lekker zacht. Een aanrader!

Zit lekker en comfortabel

Ben zeer tevreden. Voelt goed aan...pasvorm zit goed. Kwaliteit is top

goed pasvorm en vlotte levering

Fijn draagbaar

Prima pasvorm

Grotere maat broekje gekocht. Zit heerlijk

Bijzonder prettig om te dragen.

Hemd gekocht heerlijk om te dragen maar veel te kort ondanks de aanbeveling 5 cm langer dan de andere. Graag zou ik een nachthemdje willen hebben maar die zie ik er jammer genoeg niet bij staan.

Draagcomfort niet te onderscheiden van andere stoffen. Gaat zweten tegen en dus geurtjes. Maar vooral veel minder waterverbruik voor fabricage, duurzamer dus

Vond het lastig om de maat voor de padded bra te kiezen, heb daarvoor de maattabel geraadpleegd. Kwam op L, deze sluit losjes aan. Ik vraag mij dan ook af of M niet beter was geweest? De seamless slips, zijn prima. Materiaal: heerlijk zacht, comfortabel merkt niet dat je het draagt. Verpakking: luxe kartonnen doosjes. Snelle levering: vandaag besteld morgen in huis.

Fijne sokken die niet verwassen

Lekker glad materiaal dat nauwelijks slijt, 's zomers en 's winters comfortabel, passen zowel mij als dochter van 11 dus we hebben alleen maar deze sok (iets van 50 paar) wat veel uitzoekwerk na het wassen scheelt.

Zoals beloofd!

De bestelling kwam op de afgesproken tijd en voldoet helemaal aan de verwachting!

Prima product

Nog niet. Wou xxl vrouw

Was er vlot. Maar heb t gelijk terug gestuurd. Wou vrouwen xxl.. 50 plus.

Verwijs hieronder

Mijn Dochter had meer er op attent gemaakt. Dat het dragen van het materiaal van de bamboe heel er prettig is . Zo doende heb ik het aangeschaft en vind het prettig ..Met vriendelijke groet Mevr Schouten .

Vlotte levering, zeer goede producten. Alles netjes verpakt.

Prima product

Fijne strings, zonder naden.

Goed te bestellen. Levering op tijd en een uitstekend product.

Fijne pasvorm.

De boxershort zit prima, stof voelt fijn. Een nadeel: maandverband blijft niet zitten…

Heerlijk stofje

Bamboo sokken en ondergoed zitten heerlijk. Het ondergoed heeft alleen een groot nadeel (anders had ik 5 sterren gegeven) : maandverband en inlegkruisjes blijven er niet in plakken. Ik had anders gelijk nog een reeks ondergoed besteld.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire