De onderbroeken zitten heerlijk Ik zou meer variatie in kleur en model willen
Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Geweldig mooie slip! Mooi zacht en comfortabel! Gaaf die mooie kleuren en de elastische boord één kleur. Voor herhaling vatbaar!
Ik ervaar bamboe als een prettige stof met mijn gevoelige huid. Helaas vallen de sokken erg groot uit. Ook maf van mij bij de achterkant van de string een minder harde / dikke naar worden gebruikt
Hi Tessa, bedankt voor je feedback, dit nemen we zeker mee! Als de artikelen te groot uitvallen, mag je ook altijd kosteloos omruilen (mits hygiënisch gepast ), het enige wat je daarvoor moet doen is contact opnemen met ons =) Groetjes Marloes
Bestelproces is snel en makkelijk. Producten snel bezorgd en alles maakt een nette indruk. Prijs/kwaliteit lijkt op het eerste gezicht in orde, Aangename pasvorm en comfortabel materiaal.
Bedankt voor deze positieve feedback! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Pakje goed ontvangen en snelle levering,alles klopte en was goed
Wat een mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Geen problemen
Bedankt Thomas voor deze toffe review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Super snelle service, alles van Bamboo basics zit heerlijk en voelt lekker zacht. Een aanrader!
Wat een toffe beoordeling! Dat waarderen wij enorm en wens je veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Ben zeer tevreden. Voelt goed aan...pasvorm zit goed. Kwaliteit is top
Wat een toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Fijn draagbaar
Bedankt voor je mooie beoordeling! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Prima pasvorm
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Dat waarderen wij enorm en veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Grotere maat broekje gekocht. Zit heerlijk
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! |Bedankt voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Hemd gekocht heerlijk om te dragen maar veel te kort ondanks de aanbeveling 5 cm langer dan de andere. Graag zou ik een nachthemdje willen hebben maar die zie ik er jammer genoeg niet bij staan.
Bedankt voor je geweldige review en we nemen je feedback zeker mee! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Draagcomfort niet te onderscheiden van andere stoffen. Gaat zweten tegen en dus geurtjes. Maar vooral veel minder waterverbruik voor fabricage, duurzamer dus
Bedankt voor deze toffe review! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Vond het lastig om de maat voor de padded bra te kiezen, heb daarvoor de maattabel geraadpleegd. Kwam op L, deze sluit losjes aan. Ik vraag mij dan ook af of M niet beter was geweest? De seamless slips, zijn prima. Materiaal: heerlijk zacht, comfortabel merkt niet dat je het draagt. Verpakking: luxe kartonnen doosjes. Snelle levering: vandaag besteld morgen in huis.
Hoi Wilma, bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee! In het vervolg mag je altijd contact met ons opnemen als je iets wil omruilen, dan lossen we het voor je op =) Groetjes Marloes
Lekker glad materiaal dat nauwelijks slijt, 's zomers en 's winters comfortabel, passen zowel mij als dochter van 11 dus we hebben alleen maar deze sok (iets van 50 paar) wat veel uitzoekwerk na het wassen scheelt.
Bedankt voor deze geweldige review! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
De bestelling kwam op de afgesproken tijd en voldoet helemaal aan de verwachting!
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je toffe review =) Groetjes Marloes
Prima product
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Was er vlot. Maar heb t gelijk terug gestuurd. Wou vrouwen xxl.. 50 plus.
Hoi Annelies, wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over het product. Mocht je nog vragen hebben over de andere producten, dan helpen we je graag! Groetjes Marloes
Mijn Dochter had meer er op attent gemaakt. Dat het dragen van het materiaal van de bamboe heel er prettig is . Zo doende heb ik het aangeschaft en vind het prettig ..Met vriendelijke groet Mevr Schouten .
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze producten! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Vlotte levering, zeer goede producten. Alles netjes verpakt.
Hi Carla, bedankt voor jouw review. Wat tof om te zien dat je onz service met een 10 beoordeeld. Groetjes Esmee
Fijne strings, zonder naden.
Hi Gerda, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat onze strings jou zo goed bevallen. Groetjes Esmee
Goed te bestellen. Levering op tijd en een uitstekend product.
Hi Johanna, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Hi Emmy, bedankt voor jouw review. Ik wil je een fijne dinsdagavond wensen. Groetjes Esmee
De boxershort zit prima, stof voelt fijn. Een nadeel: maandverband blijft niet zitten…
Bedankt voor jouw review, het maandverband blijft inderdaad niet zitten omdat Bamboe stof enorm zacht is. Dit wordt wel minder naarmate je het product wast. Groetjes Esmee
Bamboo sokken en ondergoed zitten heerlijk. Het ondergoed heeft alleen een groot nadeel (anders had ik 5 sterren gegeven) : maandverband en inlegkruisjes blijven er niet in plakken. Ik had anders gelijk nog een reeks ondergoed besteld.
Hi Eugenie, bedankt voor jouw bericht. Inlegkruisjes blijven inderdaad niet plakken omdat de stof van Bamboe enorm zacht is. Dit wordt minder naarmate je de producten vaker wast. Ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire