Bamboo sokken en ondergoed zitten heerlijk. Het ondergoed heeft alleen een groot nadeel (anders had ik 5 sterren gegeven) : maandverband en inlegkruisjes blijven er niet in plakken. Ik had anders gelijk nog een reeks ondergoed besteld.
Hi Eugenie, bedankt voor jouw bericht. Inlegkruisjes blijven inderdaad niet plakken omdat de stof van Bamboe enorm zacht is. Dit wordt minder naarmate je de producten vaker wast. Ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
Het hemd bevalt prima. De sokken vind ik qua maat (mijnmaat is 42) wat te ruim vallen.
Bedankt Willemine voor jouw toffe review. Dat doet ons goed! Groetjes Esmee
Weer wat hemdjes en onderbroeken gekocht. Nu ook de sportsokken geprobeerd
Wat fijn om deze mooie ervaring te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Heel tevreden van Bamboo Basics. Het zit heerlijk comfortabel en ik heb het al aan anderen aangeraden!
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Fijne producten, goede pasvorm, vlotte levering.
Alles is helemaal naar wens zo te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
goede service .vriendelijke mensen
Mooi product - correcte, snelle levering
Wat goed dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo =)
Prima zachte onderhemdjes. Het enige minpunt is dat het wit na verloop van tijd grauwer wordt, zeker aan het boordje aan de halslijn. Bij de hemdjes met lange mouwen lijkt er nu een ander materiaal gebruikt te zijn voor het boordje. Dus hopelijk verkleurt dit minder snel.
Dat gaat helemaal goed komen! Veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
Duidelijke site, soepel aankoopproces en supersnelle levering. Niets op aan te merken:)
Goeie draagcomfort ook
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Erg jammer dat de stof na even dragen zo slap wordt en afzakt En gaat lubberen Ook de sokken zakken halverwege de dag af De stof is wel heerlijk zacht
Hoi Tes, we proberen met je in contact te komen, maar we krijgen geen gehoor. Zou je met ons contact willen opnemen? Dan kunnen we kijken voor een passende oplossing =) Groetjes Marloes
Levering zoals gezegd, voor 23:00 besteld, volgende dag in huis. De kwaliteit is erg goed. Zacht en blijft goed in vorm. Ik heb meteen extra shirts besteld!
Gewoon goed
Dat gewoon geweldig om te lezen! Bedankt voor je mooie review! Groetjes Tygo
Super zacht materiaal voor een mooi prijsje
Erg goed lingerie . Erg snel geleverd. Aan te raden
Wat fijn dat het helemaal naar wens is verlopen! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
prima pasvorm, prettig materiaal
Al jaren aan het zoeken naar exra lang tshirt. Deze tshirt lekker lang en in de was krimpen ze niet, heel tevreden mee!!
Wat fijn dat je jouw ideale shirt hebt kunnen vinden bij ons! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Bij bamboo basics een paar zwarte spaghetti band hempjes besteld. Zit erg lekker, zacht en droogt snel. Iets duurder maar een stof die tot nu toe nog geen slijtage heeft en hopelijk lang meegaat.
Dat gaat helemaal goed komen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
het ondergoed voelt aan zoals beschreven en is zeer aangenaam
Dat is fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Veel draagplezier gewenst! Groetjes Tygo
Goede producten, efficiënt en duurzaam verpakt. Op tijd geleverd
Aangenaam om te dragen wel iets te groot
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Ik hou er wel van om afval weer opnieuw te verwerken. Ik gebruik de shirts als onderste laag. Ze voelen fijn aan op de huid. Kwaliteit is prima. Ze vallen alleen een beetje groot uit. Groter dan andere bamboo shirts die ik heb, maar da’s misschienoersoonlijk.
Bedankt voor de mooie review! Vanwege de stretch in de stof, raden we ook al snel aan om een maatje kleiner te nemen. Fijn om te lezen dat alles naar wens is! Groetjes Tygo
De artikelen die ik heb besteld voldoen aan de verwachtingen. De levering is snel en correct en er zijn regelmatig aanbiedingen.
Goede pasvorm, heerlijk zacht.
Dat is goed om te horen! Wat fijn dat alles naar wens is! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Geweldig draagcomfort zachter en frisser dan katoen. Zeer goede pasvorm van slips en hemdjes!
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire