Lang gezocht, eindelijk gevonden. Een bh die niet pijn doet, geen wonden veroorzaakt en die je ‘‘s nachts zou vergeten uit te doen. Een wonder…
Wat bijzonder om te lezen – dank je wel voor je prachtige woorden! We zijn ontzettend blij dat je na lang zoeken eindelijk een bh hebt gevonden die goed zit, nergens knelt én zacht genoeg is om zelfs 's nachts te vergeten :) Groetjes Romy
Positief
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad en hopen je snel weer terug te zien :) Groetjes Romy
Fijne onderbroeken!
Bedankt voor deze mooie review :) Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Groetjes Romy
Goede service en ze verkopen fijne producten.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent – zowel over onze service als over de producten zelf! Bedankt voor deze mooie review :) Groetjes Romy
Ik heb een zeer goede ervaring met aankopen en retourneren bij Bamboo Basics. Ik heb in april jl. 2 bestellingen gedaan en wat items geretourneerd en ook een flinke bestelling gehouden. Alles perfect verlopen. Ondergoed en sokken dragen heerlijk; zeer hoog comfort! Ik heb recent contact opgenomen ivm de Zoey string, die bij mij in de kleinste maat (tijdens het dragen) veel te groot bij mijn middel werd. Foto’s opgestuurd via whatsapp. Super goede klantenservice, uitstekende communicatie en snelle reacties. Mijn klacht over de te wijd wordende strings werd uiterst serieus genomen en zeer goed afgehandeld. Ik was echt sprakeloos! Ik had 9 Zoey strings (die te wijd werden tijdens het dragen) en ik mocht 9 andere strings uitzoeken. GRATIS!! Dat heb ik gedaan en die zijn inmiddels onderweg. Wat een service, wat een klantvriendelijkheid. Motto van het bedrijf is; wij willen dat de klant 100% tevreden is over alles! Dus voor alle mensen die de overstap willen maken naar bamboo ondergoed, sokken etc. BAMBOO BASICS is the PLACE TO BE!! Ongekende service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. 200% AAN TE BEVELEN!!!
Wauw – wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, communicatie en natuurlijk onze producten. We doen er alles aan om onze klanten écht goed te helpen, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren – van je aankopen en retouren tot de persoonlijke afhandeling van je klacht over de Zoey strings. Je feedback nemen we altijd serieus, en we zijn blij dat we het op een manier hebben kunnen oplossen waar jij je goed bij voelt. Wat fijn ook dat je zo positief bent over het draagcomfort van ons ondergoed en onze sokken. Dat is precies wat we willen bieden: producten waar je elke dag blij van wordt. Dank je wel voor je vertrouwen, je enthousiasme en je aanbeveling :) Groetjes Romy
Juiste en snelle levering in een op maat gemaakte beschermverpakking.
Wat fijn om te horen dat de levering en verpakking helemaal naar verwachting waren! Bedankt voor je mooie review :) Groetjes Romy
Comfortabel!
Wat fijn dat je zo tevreden bent! Comfort is voor ons superbelangrijk, dus het is geweldig om te horen dat onze onderbroeken aan jouw verwachtingen voldoen. Bedankt voor je review! Groetjes Romy
Heerlijk zacht ondergoed! Uitstekende service!
Wat fijn dat je onze service als uitstekend hebt ervaren! We vinden het belangrijk om iedereen goed en snel te helpen, dus het is erg waardevol om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! Groetjes Romy
De huid verheugt zich in het contact met de bamboe basic en ik met haar (hem?).. Hoe dan ook het is een genot.
Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Bamboe kleding heeft inderdaad iets bijzonders – zacht, duurzaam én comfortabel. Bedankt voor je leuke review! Groetjes Romy
BINNEN 1 DAG KON IK HET PAKKETJE AFHALEN................GEWELDIG!!
Wat super om te horen dat je zo tevreden bent en dat je je pakketje al binnen één dag kon ophalen! Bedankt voor je enthousiaste reactie. Groetjes, Tygo
Zeker nu met warm weer,prima.
Fijn dat je het draagcomfort als prima ervaart, vooral nu met het warme weer. Bedankt voor je review! Groetjes, Tygo
Ook nu ik een verkeerd product zelf gekozen had waren er geen problemen om het terug te sturen. Ik neem ik aan dat mijn geld ook geregeld wordt
Wat fijn dat je je ervaring als positief ervaart, ook bij het retourneren van een verkeerd gekozen product. Je geld wordt natuurlijk netjes geregeld. Bedankt voor je review! Groetjes, Tygo
Na vroegere aankopen heb ik nogmaals besteld en het draagcomfort blijft gewoon zalig zacht en me deze warmte blijft de onderkleding erg fris! Ook de samenwerking met de Rock 'n WC Roll wordt hier als heel goed ervaren! Bedankt Bamboo Basics om zo ook zorg te dragen van het milieu! grtjs, Manu
Wat geweldig om te horen dat je opnieuw zo tevreden bent en dat het draagcomfort heerlijk zacht blijft, zelfs met deze warmte. Bedankt voor je review en dat je samen met ons bijdraagt aan een beter milieu! Groetjes, Tygo
Tot nu toe alleen bamboe onderbroekjes gedragen. Ze passen goed en zijn fijn om te dragen
Hi Maria, Bedankt voor je mooie complimenten! We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken met onze comfortabele producten! Groetjes, Tyrsa =)
Het zit lekker. De tijd zal het leren hoe dat blijft, ook na een fiks aantal wasbeurten.
Hi Jan, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten tot dusver goed bevallen. We kijken er naar uit om je verder nog positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Ik ben heel blij met de t shirts en boxershorts. Zitten heerlijk, goede pasvorm en aangegeven maattabel klopt. Ik heb al weer een bestelling lopen ;-)
Hi Karin, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat de producten zó goed naar wens zijn, dat je alweer een nieuwe bestelling hebt geplaatst! Dit waarderen wij heel erg. We kijken er naar uit om je wederom positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Ik draag enkel nog onderkleding van Bamboo basic omdat het comfortabel draagt.
Hi Marion, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het ondergoed zó goed bevalt! We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Mooie en degelijk material. Prijs-kwaliteit:top. Snelle service
Hi Johan, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend leuk om te horen dat je een terugkerende klant bent, en dat je nog steeds tevreden bent! Wij waarderen jou heel erg! Groetjes, Tyrsa =)
Zowel de sokken als de boxers van Bamboo Basics zitten zalig. Enig minpuntje is dat ze weinig kleuren in hun aanbod hebben (ik mis bijvoorbeeld grijze boxers), anders zou ik er nog meer kopen.
Hi Rob, Bedankt voor je feedback! Wat fijn om te horen dat het ondergoed uitstekend bevalt. We zullen jouw feedback over nieuwe kleuren zeker meenemen voor mogelijkheden in de toekomst! Groetjes, Tyrsa =)
Heel fijn ondergoed zit als een 2e huid
Hi Petra, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat het ondergoed naar wens is. We zien er naar uit om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Erg tevreden over de kwaliteit en pasvorm van het ondergoed. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Blijft ook mooi na wassen.
Hi Inge, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten allemaal goed naar wens zijn. We zien er naar uit om je nog vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Zowel de slips als de bh zitten goed, alleen heeft ‘t even geduurd voor ik de goede maat te pakken had. Alles valt wat groot uit.
Hi Annemiek, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het ondergoed naar wens is. Jouw feedback over de maten zullen wij zeker meenemen voor verbeteringen in de toekomst! Bedankt hiervoor! Groetjes, Tyrsa =)
Maar goed dat XXL Niet leverbaar was, want met de extra lange XL kan ik prima uit de voeten. Snel geleverd, mooi verpakt. Fijne shirts.
Hi Seb, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het shirt, onverwachts, goed naar wens is! We zien er naar uit om je vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Zeer betrouwbaar
Hi Rita, Bedankt voor je mooie complimenten! We kijken ernaar uit om je vaker blij te maken! Groetjes, Tyrsa =)
erg behulpzaam wanneer er vragen of opmerkingen over de bestelling zijn. Erg tevreden over kwaliteit product
Hi, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en dat wij je goed hebben kunnen helpen. We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire