Snelle levering en mooi product en mooie kwaliteit
Wat fijn om te horen! Dank je wel voor je review, we zijn blij dat je tevreden bent met zowel de levering als de kwaliteit van het product! Groetjes Romy
Goede sokjes, stevig en toch zacht
Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat de sokjes precies zijn wat je zocht :) Groetjes Romy
De laatste 2 bestellingen liep er telkens iets mis bij de levering! Eerste keer foutieve straat vermeld, op eigen initiatief de bestelling afgehaald, bij laatste bestelling werd het pakket geleverd bij een PostNL punt zonder ik dat zelf had gevraagd, was gevraagd voor thuislevering en de familienaam was niet vermeld in het adres enkel de voornamen zodat ik twee maal naar het afhaalpunt ben moeten gaan.
Hii, bedankt voor je eerlijke review! Wat vervelend om te horen dat er bij beide bestellingen iets is misgegaan met de levering. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen goed dat het frustrerend is geweest dat je daardoor extra moeite hebt moeten doen. We willen er wel graag bij vermelden dat de bezorgdienst in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij drukte of adresproblemen – zelf kan besluiten om een pakket bij een afhaalpunt te leveren. Dit ligt dan helaas buiten jouw én onze invloed. Wel nemen we je feedback serieus en kijken we intern wat we kunnen verbeteren, zodat dit in de toekomst hopelijk niet meer gebeurt. Groetjes Romy
Snelle levering, en netjes ingepakt. Het ondergoed past goed en voelt fijn.
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je review! Super dat het ondergoed goed past en lekker zit :) Groetjes Romy
The products are of good quality and are also quite reasonably priced, considering they're made of bamboo (viscose). The fit was as expected based on measurements from the website, and there was a small issue with my order which was fixed by their friendly customer service within one work day of contacting them. I would absolutely order again.
Thanks so much for your lovely review! Great to hear that the fit met your expectations and that our customer service could help you quickly. We'd be happy to welcome you back anytime :) - Romy
Snelle levering !
Dank je wel voor je review! Fijn dat alles zo snel is geleverd, daar doen we het voor! Groetjes Romy
Kleding is perfect alleen mededelingen bij bezorging post zijn erg verwarrend.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het draagcomfort van de kleding. Groetjes Romy
Bamboo basic draagt licht en zacht en natuurlijk, ik vind het heel prettig
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Fijn dat het zo licht en zacht aanvoelt – precies wat we willen bereiken. Bedankt voor je fijne review! Groetjes Romy
Een fout bij de betaling door een niet verkregen korting werd meteen gecorrigeerd. Wat een geweldige service.
Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel! We vinden het belangrijk dat alles klopt en zijn blij dat we je snel konden helpen. Super mooie review! Groetjes Romy
Ik vind de kwaliteit niet geweldig, er hangen draden aan met name de strings, die ik net uit het doosje haal. De 3 zelfde strings hebben allen een ander formaat.
Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de ontvangen strings. Ik heb inmiddels contact met je opgenomen, want we willen dit natuurlijk graag goed voor je oplossen :) Groetjes Romy
Volgens mij had ik qua maat wel één kleiner boxershort kunnen hebben. De singlets passen prima en fijn dat de schouderbandjes verstelbaar zijn. Ik ge ruik altijd inlegkruisjes en wat me dus opvalt dat ze niet blijven plakken op deze stof. Dat is een minpuntje.
Hi Hieke, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed bevallen. Het klopt dat de inlegkruisjes in het begin soms nog niet optimaal blijven zitten. Geen zorgen, na een paar wasbeurten zullen ze beter blijven plakken op het ondergoed! Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. We staan met plezier voor je klaar! We zien graag een nieuwe bestelling voor een kleinere maat boxershort tegemoet 😉! Groetjes, Tyrsa 😊
De Belle onderbroeken zitten erg fijn. Geen knelpunten of vervelende naadjes. Zachte stof voelt als een 2e huid. Maat valt normaal. Kwaliteit prima. Overzichtelijk site , makkelijk te bestellen , snel geleverd.
Hi Lonneke, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de Belle goed bevalt en dat het bestelproces ook naar wens is verlopen. We verheugen ons erop je nog vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Pasvorm en model beter dan verwacht. Ga nog meer bestellen.
Hi Grietje, Bedankt voor je mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat de producten goed naar wens zijn. We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Kwaliteit is 0.0
Hi Ruud, Bedankt voor je feedback! Wat jammer om te horen dat de producten al beschadigd zijn. Dit is uiteraard niet de bedoeling en niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten! Ik heb per mail contact met je opgenomen, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Ik help je graag verder! Groetjes, Tyrsa =)
Mooi materiaal, zit lekker! De legging is ook heel fijn
Hi, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat het materiaal goed bevalt. We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Hele vlotte levering en de producten die ik kocht zijn van hele goede kwaliteit, ik zal zeker nog bestellen.
Hi Kelly, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je nogmaals verblijd wil worden met onze producten. Wij kijken er naar uit! Groetjes, Tyrsa =)
Seamless past perfect ....bover short Maat M beteld volgende keer Maat S bestellen...zit fantasche
Hi Ank, Bedankt voor de mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed naar wens zijn en dat je er naar uit ziet om nogmaals te bestellen. Wij zien er naar uit om jou nogmaals te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Zowel slips, longsleeves als leggings aangeschaft. Blijft mooi in de was, pasvorm is super en het materiaal draagt heerlijk.
Hi Marieke, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de producten goed naar wens zijn. We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Niet alleen de producten van Bamboo Basics zijn prima, hun service is dat ook.
Hi Bloem, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat wij je goed hebben kunnen helpen. We staan altijd voor je klaar en zien er naar uit om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
I.v.m. het Paasweekend, heeft de bestelling iets langer geduurd dan normaal, maar daar heeft Bamboo Basics, geen invloed op. Dus afgezien van het bovenstaande is de bestelling mooi op tijd geleverd.
Hi Cees, Bedankt voor je mooie feedback! Het spijt ons te horen dat de bestelling later was dan gewenst. Excuses hiervoor! Verder zijn we blij om te horen dat de producten naar wens zijn. We kijken ernaar uit om je vaker blij te maken! Groetjes, Tyrsa =)
Ik kan niet oordelen over de duurzaamheid omdat ik ze pas net heb maar de kwaliteit is fantastisch ‘
Hi Mark, Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de onderbroeken tot nu toe naar wens zijn. We kijken er naar uit om je op het gebied van duurzaamheid ook positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Prima product, snelle levering.
Hi Margriet, Bedankt voor je mooie feedback! We verheugen ons erop je nog vaker positief te verrassen! Groetjes, Tyrsa =)
Een goede kousen,gemakkelijker aan te doen
Hi Rita, Bedankt voor je mooie feedback! We hopen je snel opnieuw blij te mogen maken! Groetjes, Tyrsa =)
Ik heb al vaker iets bij Bamboo Basics besteld aangezien de artikelen mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog ik wil eigenlijk niks anders meer dan deze artikelen, dus ik kan het een ieder aanraden. Verder altijd goede en zeer snelle levering, kortom alles Perfect
Hi Anita, Bedankt voor je mooie feedback! Wat ontzettend leuk en mooi om te horen dat de producten naar wens zijn. We staan te trappelen om je vaker te mogen verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
Gedaan wat beloofd is. Nu besteld en volgende dag in huis. Prima. Bestelde product bevalt prima.
Hi Henk, Bedankt voor je mooie feedback! We kunnen niet wachten om je vaker te verblijden! Groetjes, Tyrsa =)
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire