Goede klantenservice
Wat fijn om deze mooie ervaring te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
X
Dat is goed om te horen! Wat fijn dat alles naar wens is! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Eerst een T-shirt met lange mouwen besteld. Die was heerlijk zacht en het donkerblauw heel erg mooi. Ik heb maat 38 en maat M van Bamboo zit lekker aangesloten, ideaal voor onder een wintertrui en het bespaart energie v.d. lagere temp. in de woonkamer. Toen nog 6 shirts erbij besteld met Bamboo-korting i.v.m. ;-)) Bamboo T-shirts zijn veel warmer dan gewone T-shirts. Mijn man heeft de trunks van Bamboo, ook erg mooi en comfortabel !!
Genieten met de hele familie! Wat fijn om te lezen! Veel plezier met jullie bestelling! Groetjes Tygo
De ontvangster was er verrast, maar ook heel blij mee...! Ze vond de bh's mooi, zacht en comfortabel...:-) !
Geschikt als cadeau voor jezelf en andere =)! Veel draagplezier! Groetjes Tygo
Goede pasvorm
Wat leuk om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Top spul
fijne ervaring met BH.
Lekker lang, niet te dik en niet te dun. Ik weet nog niet hoe ze zich houden in de was.
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Het long sleeve T - SHIRT vind ik aantrekkelijk. Het beschemt mijn tors tegen de kille herfst en maakt mij ook gewaar van mijn heerlijke lichaam.
Geschikt voor elk seizoen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Snelle levering, prima materiaal, goeie fit. We gaan zien hoe lang ze goed blijven.
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Heel mijn lichaam geniet er van
Comfortabel
Prettige site en makkelijk te bestellen,en heel fijn dat het snel geleverd werd.
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Netjes geleverd en een vriendelijke en vlotte afhandeling toen een van de bestelde producten beschadigd bleek. Het stof van de ondershorts voelt fijn aan en er wordt ook nog eens aan t milieu gedacht!
Wat fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren.Wij zijn dan ook zeer blij dat we tot een oplossing zijn gekomen. Veel plezier gewenst met je bestelling! Groetjes Tygo
Besteld en zeer snel geleverd. Fijne pasvorm en goede kwaliteit zoals ik het nu kan beoordelen. Even de eerste wasbeurten afwachten.
Die kwaliteit zal ook zo blijven :)! Bedankt voor de mooie review en alvast een fijn weekend! Groetjes Tygo
Het draag comfort is groot !!!
Wat fijn! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Goede pasvorm.
Dat is goed om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Twee t-shirts metvlange mouwen gekocht. Valt uitstekend en heerlijk materiaal om te dragen. Ik heb er ook mee gesport en dat ging ook prima.
Wat fijn dat de shirts bij beide gelegenheden naar wens zijn! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Altijd fijn om weer een aanvulling op mijn favoriete basics te ontvangen! Dit keer de nieuwe compressiesokken erbij bestel maar 39-41 deze vind ik wat klein vallen en kort op het been. Misschien een aandachtspunt voor ontwikkeling..
Bedankt voor de mooie review Daniëlle. We zullen je feedback meenemen voor in de toekomst. Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
dracht lekker
Wat fijn dat ze zo lekker zitten! Bedankt voor de mooie review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
De kleding is van goede kwaliteit en de service is prima
Dat is zeer prettig om te lezen! Bedankt voor de review en alvast een fijn weekend! Groetjes Tygo
Goed product, makkelijk bestelproces (ook als eerste x) en snelle levering. Alles top!
Wat fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen! Bedankt voor de 5 sterren! Groetjes Tygo =)
Heerlijke hemdjes en een foutje bij levering werd zeer voortvarend opgelost.
Wat fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Wij zijn dan ook zeer blij dat we tot een oplossing zijn gekomen. Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Draagt lekker.
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire