Wat is ook bestel: ondergoed, sokken, shirts. Alles is kwaliteit. Net als de snelle service.
Hi Dennis, bedankt voor de lieve review! Heel fijn dat u tevreden bent met onze producten en service :) Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes Tess
Zit zo fijn. Prima kwaliteit.
Hi Jolanda, fijn om te horen dat u blij bent met onze producten! Erg bedankt voor de review :) Groetjes Tess
zo dun en toch zo warm
Goedemorgen, bedankt voor de review. Erg fijn dat alles naar wens is :) Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes Tess
Volgende keer bestellen we weer bij Bamboo Basics
Goedemorgen, wat leuk om te horen dat u vaker bij ons gaat bestellen! Erg bedankt voor de positieve review :) Groetjes Tess
Deze eerste bestelling is in alle opzichten goed verlopen.
Hi Hans, wij zijn blij om te horen dat u een goede ervaring hebt gehad! Veel plezier met de bestelling en een fijne dag toegewenst :) Groetjes Tess
De long fit singlets Anna zitten heerlijk. Zachte stof en lekker warm. De lengte is helemaal goed.
Hi Francien, fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten! Bedankt voor de positieve review en een fijne dag toegewenst :) Groetjes Tess
Super fijne t-shirts, snelle verzending en hele fijne klantenservice
Goedemorgen, wij zijn erg blij dat uw ervaring met onze klantenservice en de levering goed verliep! Heel veel plezier met de bestelling :) Groetjes Tess
De slip besteld. Mooi product! Had L besteld, valt in mijn beleving wat groot uit. Volgende keer kies ik de M
Goedemorgen, bedankt voor de review. Fijn dat u blij bent met onze producten! Prettige dag toegewenst :) Groetjes Tess
De rib stof zit erg fijn en het sluit ook mooi aan. De rib bh heeft goede ondersteuning en doet niet pijn.
Hi Jasmijn, erg bedankt voor de review! Fijn om te horen dat het product goed bevalt :) Nog een fijne dag toegewenst. Groetjes Tess
Je moet wel wachten op de regelmatig gemailde aanbiedingen. Waarom niet standaard een goede prijs?
Hoi Jaap, bedankt voor je feedback! We waarderen dit enorm en nemen dit ook zeker mee =) Groetjes Marloes
Mooie zachte boxers, goed verpakt en snel geleverd.
Hi Carla, wij zijn blij dat u tevreden bent met onze producten en dat de levering vlot verliep! Bedankt voor de review :) Groetjes, Tess
snelle levering goed product
Hi John, fijn om te horen dat de levering snel verliep! Heel veel plezier met de bestelling en een prettige dag toegewenst :) Groetjes Tess
Goedemorgen, bedankt voor de review! Fijn dat de levering goed verliep :) Groetjes, Tess
De producten zijn prima en de levering was ook dik in orde.
Hi Alex, erg bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat u blij bent met onze producten en dat de levering goed is verlopen :) Groetjes, Tess
Gewoon zalig! Past perfect als e 2e huid!
Hi Rita, wat een lieve review! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met onze producten :) Groetjes Tess
Ze maken waar wat ze schrijven, het comfort van de Bamboo basics is heel hoog!
Hi Alied, bedankt voor deze lieve review! Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent :) Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes Tess
Hi Peter, bedankt voor de review! Veel plezier met uw bestelling:) Nog een fijne dag! Groetjes Tess
Helemaal goed!
Hi Helma, erg fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor de review :) Groetjes Tess
Hi Christian, erg fijn dat u blij bent met onze producten en dat de levering goed verliep! Veel plezier met de bestelling :) Groetjes Tess
Zalige producten, heerlijk om te dragen. Ruime keuze, leuke kortingen en snel geleverd. Ik ben fan !
Hi Magda, wat een lieve review! Wij zijn blij dat u tevreden bent met onze producten! Nog heel veel plezier met uw bestelling :) Groetjes Tess
Goed mooi ondergoed wat zalig en comfi zit
Hi Nathalie, erg fijn dat u zo blij bent met onze producten! Bedankt voor de mooie review :) Groetjes Tess
Voelt sacht
Hi Justina, fijn dat u tevreden bent! Veel plezier met de bestelling. Nog een prettige dag toegewenst :) Groetjes, Tess
Hele zachte stof en heel warm!
Hi Joanne, bedankt voor de review! Fijn dat u blij bent met onze producten :) Groetjes Tess
Eens je de onderhemdjes eens gedragen hebt , wil je geen andere meer. Ander gevoel dat katoenen hemdjes, maar aangenaam om te dragen. Je voelt deze ademen,top product!!
Hi Eddy, wat een lieve review! Heel fijn dat u zo tevreden bent met onze producten :) Nog een fijne dag! Groetjes Tess
10 van de 10 zitten fijn de stof is zeer fijn
Hi Bert, bedankt voor de positieve review! Fijn dat de producten goed bevallen :) Groetjes Tess
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire