Fijn materiaal om te dragen
Hi Odette, bedankt voor de review. Erg leuk om te horen dat je teveden bent met onze producten. Groetjes, Tess
Plezierig draagbaar, maar de hemden en t-shirts zijn aan de lange kant
Goedemiddag Peter, bedankt voor de positieve review! Nog veel plezier met uw bestelling. Groetjes, Tess
Voor het eerst besteld, ging makkelijk, snel geleverd.
Goedemiddag, fijn om te horen dat het bestellen makkelijk verliep en snel geleverd was. Nog veel plezier met de bestelling! Groetjes, Tess
Fijn ondergoed echter heb te grote maat besteld , daar baal ik van Ik werd gebeld door bamboo basic en krijg nu kostenloos een kleinere maat opgestuurd , ik had L besteld van broekjes maar deze is echt veel te groot echter kom ik daar achter als alles uit de verpakking is en gewassen is en toen ik ze eenmaal aan had bleek het echt veel te groot , ontzettend blij met de service dat ik een maat kleiner krijg en TOP
Hi Patricia, Bedankt voor jouw review. Inmiddels hebben wij contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen. Ik wens je een fijne avond! Groetjes, Tessa
Recensione originale
Fijn ondergoed echter heb te grote maat besteld , daar baal ik van
Fijne onderbroeken. Comfortabel en goed zittend. Tot nu toe na een jaar nog steeds goed aansluitend.
Hi John, wat fijn dat u zo tevreden bent met onze producten! Nog een fijne dag toegewenst. Groetjes, Tess
Bestelling en betaling gingen makkelijk, en was snel in huis. De bestelling is mooi verpakt. De bamboe hipsters zitten super fijn en blijven mooi, zelfs in de droger
Hi Liesbeth, bedankt voor de review. Ontzettend fijn om te horen dat alles soepel verliep en u tevreden bent met de producten! Veel plezier met de bestelling. Groetjes, Tess
Zeer correct en vlot geleverd
Goedemiddag, fijn om te horen dat de levering goed verliep! Nog een prettige dag toegewenst. Groetjes, Tess
Precies zo geleverd als besteld. Vlot en correct.
Hi Maurice, bedankt voor de review. Erg fijn dat alles naar wens is! Groetjes, Tess
Goede pasvorm en snelle levering.
Hi Rene, wat fijn dat u tevreden bent met onze producten en de levering! bedankt voor uw review:) Groetjes, Tess
Fijn ondergoed, nu 1x gewassen, dus hoe het er over een half jaar uit ziet blijft natuurlijk afwachten…
Hi Teun, erg fijn dat u tevreden bent met de producten! Veel plezier met de bestelling. Groetjes, Tess
Comfortabel en zijdezacht!
Hi Jose, bedankt voor uw reactie. Veel plezier met de bestelling! Fijn dat u tevreden bent:) Groetjes Tess
Goede webshop, snelle verzending en heerlijk zachte shirts en ondergoed. Ook na veelvuldig gebruik en wassen blijft de kwaliteit goed.
Hoi Margreet, wat een lieve review! Erg fijn dat u zo tevreden bent:) Veel plezier met de bestelling. Groetjes Tess
Al twee maal besteld en al twee maal perfecte service. Tijdig geleverd, zorgvuldig ingepakt en de producten helemaal in orde kwa prijs kwaliteit. Ik ben fan!
Hoi Jeroen, bedankt voor de lieve review. Erg fijn dat u zo tevreden bent met onze service en producten :) Groetjes Tess
Prima product tegen betaalbare prijs. Snel en goed verpakt geleverd.
Hoi Jan, bedankt voor de reactie. Erg fijn dat alles naar wens is! Groetjes Tess
goede levering maar kwaliteit niet altijd top. Laatste bestelling 1 boxershort met loslatende stiknaad
Goedemiddag. Bedankt voor de feedback. Fijn dat de levering vlot verliep :) Groetjes Tess
Sokken zitten uitstekend!
Hi Erik, Fijn dat u blij bent met onze producten! Nog een prettige dag toegewenst:) Groetjes, Tess
Tevreden met voor mij nieuw soort materiaal.
Hi Henk, fijn dat u tevreden bent! Veel plezier met de bestelling :) Groetjes, Tess
Na de bestelling gelijk de volgende dag in huis, dat gebeurt me niet vaak. Over de levering dus niets te klagen. De produkten (slips in dit geval) zien er goed uit en zitten ook goed. Nog wel even afwachten hoe dat na enige weken gebruik en wasmachine is natuurlijk maar tot zover ben ik tevreden.
Wat fijn om te horen dat je de bestelling zo snel binnen had, dat is ook ons streven! Wij adviseren ons ondergoed niet warmer dan 40 graden te wassen en niet in de droger te doen voor het mooiste resultaat! =) Groetjes, Tessa
Mooie kwaliteit ondergoed . Service is ook erg goed, klantvriendelijk.
Bedankt voor jouw mooie complimenten en het achterlaten van deze review! Veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
Goede website en makkelijk te bestellen. Levering was prima qua tijd en een goede verpakking
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en levering, bedankt voor jouw review! =) Groetjes, Tessa
aanschaf iets duurder, gebruik boven verwachting goed.
Fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor jouw mooie review! =) Wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvang je al onze aanbiedingen, deze hebben we regelmatig! Groetjes, Tessa
Mooie kwaliteit. Heerlijk draagcomfort. Correcte afhandeling van de bestelling
Wauw, wat een mooie complimenten! Bedankt voor jouw mooie review =) Groetjes, Tessa
Super zacht draagcomfort. Heel fijn voor mijn zeer gevoelige huid.
Wat fijn dat de producten goed bevallen voor jouw gevoelige huid, dit is ook zeker de bedoeling van ons ondergoed! Groetjes, Tessa
Sublieme kwaliteit, zeer tevreden!
Lekker zachte slips en strings. Erge comfortabel om te dragen.
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire