De stof is heel zacht maar mist daarom het gevoel van stevigheid en dat alles een beetje op zijn plek blijft zitten. De service is wel top! Dus wat dat betreft absoluut het proberen waard!

Bestellen ging makkelijk, bezorgen ging soepel.

Snelle levering . Zeer netjes verpakt. Zalig om te dragen

snelle bezorging en heerlijk draagcomfort

Wij zijn heel blij met de joggingbroek, trui en vest, het ondergoed zit ook heerlijk

Wat een miskoop

Wat een miskoop! De elastieken band gaat opkrullen waardoor striemen in de huid maakt en erg onprettig zit!!! Nooit meer deze onderbroeken!!

Prima product, zacht en soepel en zit lekker.

Echt heerlijk zacht en past perfect!

Super zacht

Uitstekende kwaliteit

Voor de tweede keer heb ik ondergoed besteld bij Bamboo Basics. Beide keren was ik zeer tevreden over de kwaliteit en de snelle levering. Wat ik ook fijn vind, is dat de collectie uitgebreider is geworden. Dus meer keus. De volgende keer bestel ik zeker weer ondergoed bij Bamboo Basics ook omdat het duurzaam is. Kortom top !!

Kan niet beter

Mooie passende boxershorts. Ze passen uitstekend en zij n redelijk geprijsd. Een echte aanbeveling.

Mooie kwaliteit t-shirts en snelle levering

Het zijn mooie t-shirts, gemaakt van Bamboe, dus beter voor het milieu. Bovendien werden ze goed verpakt en snel geleverd.

Zit uitstekend

Voelen goed aan

Sokken zitten uitstekend

verzending art. zien er keurig verpakt uit en voldoen aan de verwachting.

Prima en vlotte levering

Prima en vlotte levering

Artikelen waren zeer deskundig verpakt en zijn van goede kwaliteit.

Great quality

comfortable, soft and nice material, price/quality ratio

Ze zijn kwalitatief goed,maar er zouden beter badstof kruis in kunnen zitten. Vind ik nadeel.

Heel goede draagervaring!!

Heerlijk zacht

Snelle levering en goede kwaliteit

Artikelen snel geleverd met duidelijke communicatie. Alles is van goede kwaliteit en er wordt geleverd wat is beloofd, van artikelen zowel als kwaliteit van alles. Prima verpakt met duidelijke T&T gegevens.

Goede bestel- en bezorgservice. Maar maat valt te groot uit

Ik heb maat S besteld (slip Mila), maar ik ervaar het als een maat M. Verder ben ik tevreden over het product

Mooie kwaliteit en snelle levering! Top

Geweldig mooie kwaliteit voor de producten en ook nog eens super snel geleverd!

heel goed!

Een probleempje met de levering (niet veroorzaakt door Bamboo Basics) werd heel snelopgeslost en het ondergoed dat ik kocht paste prima en voelt goed ! Ik zal zeker meer bestellen!

Supersnelle bezorging van fijne producten.

Hemdjes al eerder gehad dus ik weet uit ervaring dat ze heel lang meegaan en goed blijven na veel dragen en wassen. Sokken ga ik nu ervaren. Ze zien er in ieder geval veelbelovend uit!

Snel professioneel

De levering was perfect net al de kwaliteit van het product

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire