Het materiaal blijft lang mooi, seemless zit heerlijk, voor mij geen ander ondergoed meer. Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Dat waarderen wij enorm =) Groetjes Marloes
Weer een fan erbij! Wat leuk een veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Goede kwaliteit en zit lekker
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Prima product, eerste keer hier besteld, aanvankelijk was 1 van de shorts niet top, maar dat werd super opgepakt door Bamboo Basics. Ik weet het zeker, de volgende keer koop ik m'n boxershorts weer hier. Dat er geen Tommy of Bjorn op staat is me een zorg :-)
Zojuist heb je geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor. Ik heb je een mail gestuurd, zou je met ons contact willen opnemen? Alvast bedankt =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Prima ordertraject, maar zoals boven omschreven, 1 is echt veel te strak. Als dat rechtgezet kan worden...
I ordered some bamboo underwear that turned out to be even more comfortable than I could have guessed. The design is great looking and the fabric is as soft as can be. Received my order at the door less than 24 hours after payment. Fantastic service and I will buy underwear from Bamboo Basics again in the future!
Thanks for this cool review! We really appreciate it =) Groetjes Marloes
Snelle levering. Mooi product.
Het draagt geweldig en voelt lekker Bestelling was in 1e instantie fout gegaan maar na een mailtje meteen hersteld Super kwaliteit en netjes geholpen
Bedankt voor deze toffe review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent =) Groetjes Marloes
De kleur [huidkleur) was vreselijk, heel anders dan op internet. De pasvorm gewoon slecht, slips met pijpjes blijven nog geen minuut goed zitten. En na 1 x wassen zien ze eruit of ze al 10 jaar gedragen zijn. Kortom: een flinke miskoop!
We hebben zojuist contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Dat is fijn =) Groetjes Marloes
Deze dame begrijpt wat dienstverlening is. Pakket was zoekgeraakt door verzendbedrijf. Zonder probleem werd aangeboden een nieuw te sturen zonder kosten. Het moet nog arriveren maar dat doet niets af aan de klantvriendelijkheid en behulpzame werkwijze.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Ik hoop dat je bestelling binnenkort mag ontvangen. Veel draag plezier ermee =) Groetjes Marloes
Mooie broekjes helaas 1 ontvangen met een gat erin. Moet nog nagaan of deze retour kan.
Hoi Mirjam, wat vervelend om te horen dat je dit nu al ervaart! Dat is zeker niet de bedoeling. Zou je ons een foto willen sturen naar onze klantenservice? Dan kijken we naar een passende oplossing voor je =) Alvast bedankt. Groetjes Marloes
Blijft mooi ook na meerdere keren wassen
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Netjes en snel geleverd
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons! Bedankt voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Zeer snel geleverd en heel aangenaam om te dragen
Bedankt voor deze toffe review! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
T-shirt met lange mouwen besteld (v-hals),is alleen in normale lengte te verkrijgen,helaas. Ik heb een lange rug, en het is net aan,zou fijn zijn als deze ook in wat langere maat te krijgen is net als de shirts met korte mouw....de kwaliteit is lekker zacht en voelt goed aan op het lichaam.
Hoi Marijke, wist je dat wij ook de Lara in de long fit verkopen? Deze vallen net iets langer en misschien past deze je wel =) Groetjes Marloes
Zeer blij met alles. Het zit goed,voelt goed, is van goede kwaliteit.
Wauw, wat een mooie review! Bedankt daarvoor en ik wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes, Tessa
Bij aankoop heb ik exact de aanwijzingen van de maattabel gevolgd, om te voorkomen dat ik moest retourneren (gezien de kosten van € 5,25). Eenmaal bezorgd, bleken de longsheeve shirts hartstikke strak te zitten. Na persoonlijk contact met de klantenservice heb ik de producten alsnog kosteloos kunnen omruilen, heel erg bedankt daarvoor!
Hi Frederique, Bedankt voor jouw eerlijke feedback. Wat vervelend om te horen dat de maat toch niet juist voor je was en je het retour hebt gestuurd. Ik heb je geprobeerd te bellen om samen naar een passende oplossing te kijken. Helaas trof ik je voicemail. Ik zou je willen vragen om contact met ons op te nemen. Groetjes, Tessa
Recensione originale
Bij aankoop heb ik exact de aanwijzingen van de maattabel gevolgd, om te voorkomen dat ik moest retourneren (gezien de kosten van € 5,25). Eenmaal bezorgd, blijken de longsheeve shirts hartstikke strak te zitten, niet lekker dragen dus en alsnog terug moeten sturen.
Ik heb onderhemdjes en broekjes gekocht. Voldoen prima ,voelen warm aan en nemen veel vocht op.
Bedankt voor je eerlijke review Marlies, dit is ook zeker de bedoeling! Veel plezier ervan =) Groetjes, Tessa
Mijn pakje is op het bezorgadres zoekgeraakt Hierover contact gehad met een vriendelijke medewerkster van de klantenservice, die mij onmiddellijk aanbood kosteloos een nieuwe bestelling toe te sturen
Wat fijn om te horen dat we zo snel samen tot een passende oplossing zijn gekomen, ik wens je veel plezier van je bestelling! =) Groetjes, Tessa
Recensione originale
Mijn pakje laten bezorgen bij de klantenservice van intratuin Lisse maar bamboe basics heeft verzuimd mijn naam er aan de buitenkant op te zetten Iemand heeft het voorbij zien komen ( naam van BB staat kennelijk wel zichtbaar vermeld aan de buitenkant) Vervolgens is het zoekgeraakt. Omdat het een groot filiaal is kan het overal liggen, ga daar maar eens naar een wellicht klein pakketje zoeken Ik heb dus nog geen idee hoe uw product zal bevallen en zou graag een nieuwe zending van u ontvangen
Producten zijn erg fijn om te dragen.Slips gaan in de droger en pasvorm en kwaliteit blijft goed. Hemdjes zijn van goede kwaliteit. Producten zijn bijzonder slijtvast.
Hi Ella, Dankjewel voor je mooie feedback en review! Wij adviseren de slips niet in de droger te doen voor een mooier behoud van de producten, het droogt snel! =) Groetjes, Tessa
Ik kreeg in een 3-pack maat M één keer een maat L. Verder fijn ondergoed
Hi Dirk, Bedankt voor je eerlijke feedback. Dit is niet helemaal goed gegaan, excuses. Je mag hierover altijd contact met ons opnemen, we kijken graag met je mee naar een passende oplossing! Groetjes, Tessa
Heerlijk zacht voor mijn gevoelige en pijnlijke huid.
Goedemiddag, dankjewel voor de mooie review! Fijn om te lezen dat wij een oplossing kunnen bieden voor jouw gevoelige huid. Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Onderhemd met lange mouwen. Is warm en zit fantastisch.
Hi Teresa, dankjewel voor de mooie review! Fijn om te lezen dat de producten zo lekker zitten. Ik wens je een fijne avond. Groetjes Suus = )
Goede prijs/ kwaliteit verhouding, snelle levering, prima service.
Hi Nella, dankjewel voor de review! Fijn om te lezen dat je ook onze service waardeert. Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Uitstekend product, heerlijk draagcomfort. Snel en keurig geleverd in fraaie en milieuvriendelijke verpakking
Dag Kees, wat een mooie review! Heel erg bedankt hiervoor. Wij wensen jou heel veel plezier met je bestelling. Fijne avond = ) Groetjes Suus!
De shirts en het ondergoed zijn heel comfortabel, zacht en een feestje om te dragen.
Hi Ineke, bedankt voor de review! Dit vinden wij een feestje om te lezen ; ) Ik wens je heel veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus!
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire