Pasvorm valt tegen
Hi Marieke, bedankt voor jouw review. Wat jammer dat onze pasvorm je tegenvalt. Wij willen je adviseren om altijd goed te kijken naar onze maattabel, deze kan je enorm helpen. Groetjes Esmee
Maat klopte niet. Was te groot. Maandverband blijft niet plakken. Dus niet geschikt voor dames die dit gebruiken.
Hi Roos, bedank voor jouw review. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over onze producten. Omdat Bamboo stof zo glad en zacht is, blijft maandverband inderdaad minder goed plakken. Dit wordt wel minder naarmate je het een aantal keer gewassen hebt. Groetjes Esmee
Echt goed product.
Bedankt voor jouw positieve review, ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Hi Annette, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent, daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
De stof die gebruikt wordt, is heerlijk zacht en blijft ook na veel wassen soepel en zacht.
Hi Elly, bedankt dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Daar help je niet alleen ons, maar ook anderen mee! =) Groetjes Esmee
Ze zitten perfect, heerlijke zachte stof maar toch kruipen ze iets op helaas.
Bedankt Niels voor jouw eerlijke review, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Blij dat het duurzaam geproduceerd is. Het materiaal voelt fijn aan.
Bedankt Ingrid, wat een toffe review! Groetjes Esmee
Al jaren trouwe fan van de t-shirts van bamboo basics. Dus weer nieuwe wintervoorraad gekocht. Als altijd weer prima kwaliteit, prima verpakt en bezorgd. Alleen in één doos zaten XXL-shirts in plaats van XL-shirts. Ik heb ze om redenen van duurzaamheid (retour sturen) gehouden, want ze passen.
Hi Brenda, bedankt voor jouw review. Wat jammer dat je niet de juiste producten hebt ontvangen, wat fijn dat je daarentegen meedenkt in het belang van duurzaamheid. Je mag ons altijd even benaderen, wij kijken dan graag met je mee. Groetjes Esmee
Makkelijk te bestellen, snelle levering: de volgende dag zoals beschreven staat.
Hi Cindy, bedankt voor jouw review. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Kocht een set boxers en er was er een met gaatje er in Stuur een mailtje krijg snel reactie en zonder te klagen zonder stuur maar terug krijg ik een nieuwe doos Zulke goede survice heb ik nog nooit mee gemaakt bij een web winkel Echt super klasse neem mijn pet af voor zulke goede survice met een heel fijn contact met de werknemers
Hi Eric, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Dommage que les bretelles ne soient pas réglable
Merci pour vos commentaires, ils nous rendent plus intelligents ! Salutations Esmee
Zeer goed van pasvorm,mijn echtgenoot is zeer tevreden
Hoi Rita, wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze producten. Wat tof dat je dat ook met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Zit als gegoten. En gaan lang mee!
Hi Wim, bedankt voor jouw review. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Perfect snel betrouwbaar en kwaliteit
Bedankt voor jouw review Ton, ik wil je een fijne dag wensen. Groetjes Esmee
Goede producten en bezorgd zoals beloofd.
Hoi Reen, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen, daar help je anderen mee! Groetjes Esmee
Snel en perfect verlopen
Hoi Ted, bedankt voor jouw review. Ik wil je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Het zit heerlijk en is mooi zacht. Hopelijk gaan ze lang mee.
Hoi Steffie, bedankt voor jouw review. Ik wil je een mooie, zonnige dag wensen! Groetjes Esmee
Zit heel goed en comfortabel Ziet er goede kwaliteit uit Snelle levering
Bedankt Sofia voor jouw review, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en over de levering. Groetjes Esmee
Fijne en kwalitatieve slips die heel prettig aanvoelen. Ik ben tevreden, hopelijk maken jullie het Brazilian model. Ik zoek al jaren naar een goede slip in dat model.
Hi Diana, bedank voor jouw suggestie, wat tof dat je dit met ons wil delen. Groetjes Esmee
De sokken lopen en zitten perfect warm maar niet te. Perfect voor tussen seizoen. Waren bij mij thuisbezorgd binnen 2 dagen zaterdag bestellen maandag thuisbezorgd. Ga ze zeker nog een keer bestellen. Had altijd action sokken maar nooit meer anders
Wauw Jacob, wat een compliment en wat tof dat je voortaan bij ons blijft bestellen! Groetjes Esmee
Bedankt Jan voor jouw review. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Door een foutieve header bij een externe partij was ik in de veronderstelling dat ik een 6-pack sokken had gekocht. Dit bleek echter niet goed te staan bij die partij, want het betrof een 3-pack Bamboo Basics deed absoluut niet moeilijk en 2 dagen later had ik nog een extra 3-pack in de bus. De kwaliteit kan ik vooralsnog niet beoordelen. De sokken zitten comfortabel, dat dan weer wel
Bedankt Arnold, wij denken graag in oplossingen en in jouw belang <3 Groetjes Esmee
Alles in een keer voor elkaar
Bedankt voor jouw review, wat een top cijfer, wauw! Groetjes Esmee
Het is inderdaad zacht en comfortabel, maar bij 'kies uw juiste maat' aan de hand van centimeters kom je toch uit op een te kleine maat en dat is dat een stuk minder comfortabel. Ik had dus M moeten hebben en geen S.
Bedankt Marcel voor jouw feedback, daar leren wij alleen maar van. Je mag de producten altijd retourneren of gebruik maken van onze voelgarantie, laat het ons vooral weten wat je wenst. Groetjes Esmee
Aangenaam om dragen.
Hoi Guido, bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar worden we blij van =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire