Ondanks dat ik ze toch een maatje te groot heb besteld, zitten ze bijzonder fijn. Ik kan nog niets over de duurzaamheid zeggen, of ze lang en in goede staat mee zullen gaan, maar de eerste indruk is prima. Het whatsapp contact dat ik met hen had, met wat vragen vóór mijn aankoop was erg prettig. De website is erg prettig. Rustig en duidelijk. Iets wat ik persoonlijk waardeer: De modellen zijn menselijk. Ze zijn divers zonder extreem tegen het oude af te zetten en mensen met zwaar overgewicht, extreem veel tattoos of unieke (modieuze) lichamelijke oneffenheden in te zetten.
Hi Stan, wat een toffe eerlijke review! Dit waarderen wij heel erg! De rust die je beschrijft op onze site, stralen wij inderdaad graag uit. Ik wens je heel veel draagplezier en een fijne dag! Wellicht zien we je nog eens op onze site ; ) Groetjes Suus!
Ik had iets fout gedaan met mijn bestelling en het werd super opgelost.
Hi Willy, wat een toffe review! Heel erg bedankt hiervoor = ) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de oplossing. Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Prima onderbroek
Hi Arie, bedankt voor je review! Ik wens je veel plezier met je bestelling! Groetjes Suus = )
Goed geholpen via de mail en heb ze retour kunnen doen
Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor. Ik heb je een mail gestuurd en ik zie je reactie graag tegemoet =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Ik heb ze retour gedaan, maar nog steeds het aankoopbedrag niet ontvangen
Mijn bestelling bleek veel te groot. Na contact wordt dat heel fijn en goed opgelost. Tip: is je bestelling niet goed even bellen. Bamboo basics denkt dan super fijn mee voor een oplossing.
Recensione originale
volgens de maattabel mijn maat besteld. Helaas zijn de onderbroeken veel te groot. Terug sturen kan, begrijpelijk niet. Kan dus niet zeggen of ik het fijn ondergoed vindt.
Lekker broekske
Hi Hans, wat een leuke review! Wat fijn dat jij de boxers als een 'lekker broekse' beschouwt ; ) Ik wens jou heel veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus!
Ik heb een aantal slips gekocht van Banboo Basics. Echt te gek qua prijs alswel kwaliteit. Dat voel je.
Dag Herman, wat een te gekke review ; ) Ik wens je heel veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Goede snelle service en goede producten !
Hi Lisa, bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je de service zo waardeert. Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Zeer tevreden, de boxershorts zitten als gegoten!
Hi Rudolf, wat een toffe review! Heel erg bedankt hiervoor. Ik wens je heel veel draagplezier en een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
heel aangenaam om dragen
Hi Caroline, bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat de kleding zo aangenaam zit! Ik wens je veel draagplezier. Groetjes Suus = )
Hele fijne basics, het kost wat meer, maar de kwaliteit is heel erg prettig! Snel en netjes geleverd.
Dag Jelke, bedankt voor je mooie eerlijke review! Dat waarderen wij zeker. Ik wens je heel veel draagplezier en een fijne dag! Groetjes Suus = )
Snelle levering, goede service.
Goedemorgen, bedankt voor de review! Wat fijn om te lezen dat je onze service zo waardeert! Ik wens je een fijne dag. Groetjes Suus = )
Bestelde producten bevallen goed. Kwaliteit van stof en pasvorm zijn goed, waardoor het erg aangenaam zit. Enige “minpunt” is dat ik enkel de helft van mijn bestelling had ontvangen. Dit was echter snel opgelost nadat ik had gebeld. Restant van mijn bestelling heb ik de volgende dag in goede orde ontvangen
Mooi product, tijdig geleverd
Dag Pieter, dankjewel voor de mooie review! Fijn om te lezen dat de producten zo naar wens zijn. Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Onderbroeken die licht aanvoelen en goed ademen. Pasvorm is wat aan de smalle kant
Hi Mathias, bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat de onderbroeken fijn aanvoelen! Ik adviseer je om ons maatlabel te raadplegen, voordat je een bestelling plaatst! Daar staat precies in, welke maat voor jou het beste is! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Ik geef de voorkeur aan jullie onderkleding.
Hi Darry, dankjewel voor de mooie review! Ik wens je heel veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Aangenaam om te dragen
Hi Nancy, wat een toffe review! Heel erg bedankt! Ik wens je nog heel veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Nadat ik eerder 6 slips had besteld(vanaf foto) en daar niet tevreden over was, belde Bambo basic mij voor toelichting. Deze heb ik gegeven. Ik ontving naar aanleiding van het gesprek een proefpakket van 2 hipsters. Wat een verschil!, Deze pasvorm is perfect voor mijn figuur. De hipster beantwoordt precies aan mijn wensen. Van dit model, de hipster, wil ik zeker, naast de zwarte exemplaren, de kleur Tan ontvangen, voor de lichter gekleurde kleding. De 6 slips verdwijnen (waarvan 5 ongedragen) in een zak voor mensen met een ander figuur. De hipster is top
Recensione originale
Allereerst was de maat te groot. Ik ben 180, de juffrouw op de advertentie was 181 en had maat L. Naar aanleiding daarvan kocht ik ook L.Ik had aan M meer dan genoeg. De pasform is onprettig. Kruis veel te smal. Na een wasbeurt waren elastiek aan pijpjes al uitgelubberd. De prijs is derhalve ook zeker veel te hoog.
zeer tevreden
Dag Ben, bedankt voor de mooie review! Wij vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Fijne zachte bh met paddings. Ik draag deze graag onder mijn loungewear als ik lekker thuis ben of ga wandelen in het weekend. Ik zit een beetje tussen twee maten in. Zowel de L als de M pas ik. Ik had eerst de L besteld en die zit wat losser/ruimer en geeft daardoor voor mij te weinig steun. Ik had de bh wel al gewassen, maar omdat ik niet tevreden was kreeg ik mijn geld terug via de fantastische voelgarantie! Nu heb ik ook de M besteld, die net wat strakker zit. En nog maar meteen twee bamboo hemdjes die heerlijk zacht zijn. Als je op zoek bent naar een hele zachte en comfortabele bh met pads dan is dit een aanrader.
Hoi Femma, we hebben net contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Daar word ik blij van =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Fijne zachte bh, zit alleen best ruim/los, waardoor weinig steun. Misschien toch een maat te groot? Ik heb de maat zorgvuldig bepaalt met de maattabel, dus misschien hoort het zo. Ik weet het niet.
Ik heb nav een schimmelinfectie jullie boxershorts gekocht. Ik moet zeggen dat die boxers heel fijn zitten. Alleen de bra,s daar pas ik niet in maar mijn schoondochter hier denk ik wel.
Dag Dini, bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat de producten zo lekker zitten! Mocht je de BH's niet kwijt kunnen, neem dan even contact op! Dan kijken we naar een passende oplossing! Groetjes Suus = )
Snel besteld, snelle levering, super fijn ondergoed
Dag Hinke, bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat het bestelproces zo soepel verliep en dat de onderbroeken lekker zitten. Dit mag je natuurlijk van ons verwachten. Ik wens je een hele fijne dag! Groetjes Suus = )
Deze onderbroeken zijn gewoon goed zitten altijd fijn, snijden absoluut niet.
Hi Lotte, bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te lezen dat de producten zo lekker zitten! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus <3
De maat S pakte te klein uit. Zonder problemen werd dit vervangen door maat M.
Hi Piet, bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je de omruilservice zo waardeert. We hopen je snel terug te zien op onze site. Groetjes Suus = )
Prima kwaliteit en draagt plezierig.
Hi Jeroen, wat plezierig om jouw review te lezen ; ) Ik wens je heel veel plezier met de bestelling! Groetjes Suus = )
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire