Deze sokken al voor de tweede keer gekocht. Zeer zacht en van zeer goede kwaliteit.
Wat een top review! Bedankt daarvoor en veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Shorts zitten bij aantrekken heelijk stevig maar aan het einde van de dag rolt de tailleband telkens dubbel en dat geeft irritatie op de huid en bij het bh hemdje zakken de bandjes telkens van de schouders en ook daar rolt de band onderaan om.
Hoi Olga, ik heb je zojuist geprobeerd te bellen, maar helaas geen gehoor en daarom heb ik nog een mail gestuurd. Wil je contact opnemen met ons? Groetjes Marloes
Ondergoed zit prachtig voelt fijn is lekker zacht.
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Heerlijke frisse en heerlijke pasvorm!
Weer een fan erbij! Wat leuk en veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Goede ervaring
Bedankt voor deze top review! Daar worden we blij van =) Groetjes Marloes
Het proces van bestellen en leveren via Bamboo Basics verliep goed. De spaghetti tops en strings voldoen aan de verwachtingen. De T-shirts lange mouw in de kleur navy vielen tegen qua kleur. De kleur blauw was lichter dan het op de site eruit zag. Meer richting jeans blauw. Een grote teleurstelling waren de seamless boxershorts Selena. Deze zijn verre van seamless. Er zitten zelfs onaangename naden in. Helaas moest ik dus een deel van de bestelling retourneren met kosten. Een aantal dagen geleden kreeg ik een melding met de kop 'retourzending aangekomen', maar het was een bericht zonder inhoud. Tot op heden weet ik dus niet of de retourzending inderdaad goed is aangekomen en wanneer ik de retourstorting kan verwachten. Dit geeft een onrustig gevoel. Aanvulling: aan de hand van bovenstaande review nam Bamboo Basics de volgende dag telefonisch contact met mij op. Dit om te bevestigen dat de retourzending was aangekomen en de retourstorting in gang is gezet. Dat vind ik dan weer een uitstekende reactie. Bamboo Basics is een betrouwbare partner.
Hoi Marijke, we hebben net contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Daar ben ik heel blij om =) Groetjes Marloes
Recensione originale
alles netjes afgehandeld mooie artikelen nu nog meer kleuren voor dames, heren hebben mooie groene truien waarom niet voor dames?
Dag Maria, bedankt voor je review! Wij verkopen echter geen truien. Zou het zo kunnen zijn de je een review bij het verkeerde bedrijf hebt geplaatst? Ik denk dat het bedrijf waar je de bestelling hebt geplaatst, zeker zo'n mooie review waardeert = ) Groetjes Suus!
Ik heb sokken en ondergoed besteld. De sokken zijn fantastisch in gebruik. Het ondergoed is zoals omschreven zijdezacht. Alleen ik heb een keuze van model genomen wat ik toch een te hoog uitgesneden broekspijpje vind. Helaas! Maar het materiaal is geweldig en ook met het wassen is het ideaal dat het in de droger kan.
Hi Ingrid, wat een toffe eerlijke review! Daar houden wij van. Wat fijn om te lezen dat de producten zo zijdezacht aanvoelen. We nemen de feedback over het hoog uitgesneden model zeker mee! Mocht je nog advies willen over andere modellen, dan horen we dat uiteraard graag. We helpen je dan graag verder. Ik wens je veel draagplezier en een fijne avond! Groetjes Suus = )
Seamless Extra High Briefs Amy (2-pack): van harte aanbevolen. Fijn katoen, draagt heerlijk! En niet te zien onder een strak rokje of strakke broek.
Hi Annelies, wat een toffe review! Heel erg bedankt hiervoor. Ik wens je een hele fijne dag en veel draagplezier! Groetjes Suus = )
Prima spul (kwaliteit) snelle levering en super service in geval er iets niet goed is.
Goedemiddag, bedankt voor jouw top review! Dat waarderen wij zeker. Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag! Groetjes Suus = )
ik ben zeer tevreden over de producten van Bamboo Basics. De eerder gemelde problemen zijn zowel telefonisch als per mail perfect opgelost en als zeer prettig ervaren.
Dag Bert, wat vervelend om te lezen dat er geen reactie is op jouw mail! Ik kan op het mailadres waarmee je de review hebt geplaatst ook geen mail vinden. (Ons mailadres is [email protected]) Ik heb je geprobeerd te bellen, helaas trof ik de voicemail. Zou je ons even terug kunnen bellen? Dan helpen we je uiteraard graag verder! Groetjes Suus = )
Recensione originale
frustrerend dat ik op een mail van ruim een week geleden geen reactie heb ontvangen. Ik heb 2 pakketten ontvangen en aangegeven dat er 1 pakket teveel werd geleverd en gevraagd hoe ik dit pakket kan terugsturen.
Het bestellen en leveren is een fluitje van een cent. Mocht je de verkeerde maat hebben, vind ik dat het nadeel is dat het in pakketjes van 3 onderbroeken verzonden wordt. Je kunt dan niet 1 stuk in mindering brengen en de rest terugsturen: je bent dan verplicht om het hele pakketje af te nemen. Dus dan is het een dure aankoop. Nu is het gelukkig netjes opgelost, maar dat was wel even schrikken. Het product is top! Kan niet anders zeggen. De shirtjes zijn ook echt mooi van kwaliteit,
Hi Marika, bedankt voor jouw eerlijke review! Fijn om te lezen dat je blij bent met de oplossing! Wij kiezen er inderdaad voor om packs te maken van onze (onder)kleding. Dit zorgt ervoor dat klanten minder vaak een bestelling hoeven te plaatsen en er dus minder leveringen nodig zijn. Dit is natuurlijk beter voor het milieu! We vinden het fijn om te lezen dat het product naar wens is. Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Eenvoudig te bestellen, snel te leveren, goed product.
Hi Marjolijn, bedankt voor jouw review! Daar zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik wens je veel draagplezier en een fijne dag. Groetjes Suus = )
Website +/+
Dag Gerard, bedankt voor de review! Dat waarderen wij zeker. Wij vinden het tof om te lezen dat je de website fijn vindt! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
goede service.
Hi Lucie, bedankt voor je review! Ik wens je een fijne dag. Groetjes Suus = )
29 sept bestelling gedaan nog steeds 5 okt nog niets ontvangen. Mail naar bedrijf gestuurd . Nu afwachten maar. Misschien ligt het aan de bezorger maar wij maar wachten . Op dit moment kan ik het nog niemand aanraden. Weet niet wat me te wachten staat.
Hi Diena, wat vervelend om te lezen dat je bestelling nog niet is aangekomen! Wij hebben je gemaild en ik heb je voicemail ingesproken. Zou je ons terug kunnen bellen? Dan gaan we dit uiteraard voor je oplossen! Groetjes Suus = )
keurig geholpen
Hi Marcel, bedankt voor de toffe review! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Zie boven = alles wat ik wil zeggen in 7 woorden. Of in 2 woorden: Uitermate goed!
Hi Jouke, wat een toffe review! Wij waarderen dit heel erg! We vinden het erg leuk om te lezen dat je de producten en service zo waardeert. Ik wens je een fijne dag. Groetjes Suus = )
Hi Jan, bedankt voor de toffe review! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
Voelt erg fijn maar de maten vallen groot.
Draagt heerlijk!
Dag Heidi, bedankt voor je mooie review. Ik wens je heel veel draagplezier! Groetjes Suus = )
Ik had BH’s besteld. Ze bleken te groot, maar wat ik erger vond was dat er met hele grote letters Bamboo Basics op was gedrukt. Deze tekst is door de kleding heen te lezen. ******. De kosten voor de retourzending zijn zeer hoog.
Hoi Ellen, we hebben zojuist contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Zacht, goede pasvorm, snelle levering, gewoon doen
Hi Marinke, bedankt voor de toffe review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ik wens je een hele fijne dag. Groetjes Suus = )
in een woord........ FANTASTICH
Hi Herman, wat een FANTASTISCHE review! Dankjewel daarvoor. We vinden het erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik wens je een hele fijne dag! Groetjes Suus = )
Zijn direct me lievelings
Hi Ben, bedankt voor de leuke review! Wij vinden het héél leuk om te horen dat wij jouw 'lievelings' zijn! Wij hopen dat nog lang te blijven. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Suus = )
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire