Bestelling mooi op tijd geleverd. Goede kwaliteit.

Heerlijk zacht, en een fijn lang hemd super !

Heerlijk zacht degelijk hemd, en de lange versie kan je heerlijk warm over je billen trekken .

producten zijn goed en ook de service is prima

Ik bestelde op 26 september voor een behoorlijk bedrag aan ondergoed en kreeg een waardebon voor 15% korting op mijn volgende bestelling. Toen ik die op 2 oktober wilde gebruiken, bleek dat de korting maar 1 dag geldig was, dus tot 27 september. Toen bamboo basics dit hoorde, hebbend ze meteen actie ondernomen en een nieuwe waardebon voor 15% kortingen gestuurd die tot 31 december geldig is. Die ga ik zeker bij hen inwisselen.

Keurige snelle afhandeling

duidelijke website, verkeerde maat besteld. Kort duidelijk bericht over retourneren. Verdere afhandeling ontzettend snel uitgevoerd.

Deze keer niet tevreden met mijn aankoop

Ik heb de boxer met light control bestel maar ben niet zo enthousiast, de pijpjes kruipen naar boven en de band rolt naar beneden . Helaas is dit voor mij een miskoop! Ik werd echter gemaild over mijn ontevredenheid en tot mijn verbazing kreeg ik een voorstel om mijn aankoopbedrag terug te storten . Wat een goede service! Mijn complimenten !

goede kwaliteit

perfecte pasvorm

Prima ervaring

Mijn ervaring is goed met Bamboo Basics fijne producten. HSnel bezorgd een aanrader.

Super service dit had ik niet verwacht

Ik heb van jullie een nieuwe maat gekregen en deze past perfect. Wat een sevice geweldig. Dankjewel hiervoor. Kwaliteit is perfect.

Goede ervaring met deze bestelling

I like the design and the material but wish there was XS available

There isn't size XS in general so I bought S. It fits ok but XS would be much better. I would purchase more often if XS is within the size range.

Beha is top. Ondergoed minder fijn

Een nieuwe ervaring

Sokken en ondergoed zijn van een uitstekende kwaliteit met een prettig draagcomfort. De service rondom een bestelling is ook goed verzorgd.

Prima kwaliteit!

Pasvorm is heel goed. Maatvoering volgens de tabel op de website komt overeen met de geleverde spullen. Voelt kwalitatief heel goed aan.

zijdezacht comfort.

Voor de tweede maal weer een goede ervaring.

Goede pasvorm met een prima kwaliteits/prijsverhouding

De onderkleding heeft een prima pasvorm en voelt soepel aan

De bestelling is correct op tijd geleverd.

Ik kan nog niet iets over ervaring van het artikel zeggen. Daar heb ik meer tijd voor nodig. Het voelt wel goed en hopelijk blijft dat ook na diverse keren gebruik.

Netjes en snel geleverd

Het was heel netjes verpakt en de levering werd snel geleverd.

Geweldige ervaring.

Geweldige ervaring mooie stof goede pasvorm prima prijs en snel geleverd.

Voelt heel prettig aan.

Lekker zacht en sluit mooi aan.

SUPER!

Super snelle levering!! Sokken zijn erg fijn en goede kwaliteit! Geweldige service!

Zit goed , nu zien hoe lang de pasvorm goed blijft .

Uitstekend!

Goede service, ik denk alleen dat de pakketjes zelf wel door de brievenbus kunnen? Fijne zachte boxershorts, heel elastisch, ik had misschien i.p.v. XXL een maatje kleiner kunnen nemen. Dat is dan voor de volgende keer!

Prima service en product

Gemakkelijk en goede producten

Dragen prima

Al langer op zoek naar prettig dragend ondergoed en gevonden,

Toegankelijke website

Heel duidelijk proces van bestellen. Snelle verzending. Een minpuntje: al kwam er geen plastic aan te pas, toch vond ik de verpakking te uitbundig. Drie slips hadden heel goed als brievenbuspakje in een envelop gekund: minder verzendkosten.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire