De shirts voelen zeer zacht aan

Ik ben zeer tevreden over de zwarte dames shirts!

Goede service, fijn om te dragen.

Alles goed gegaan

Opgelost

Ik had een foute maat…. Maar het probleem is prima opgelost. En de stof en bh zit heerlijk

Band krult om

Band krult om

Uitstekend !!

geweldig

er ging met de levering iets mis, maar werd gelijk gebeld en is opgelost

initieel ging de levering niet correct met de courier, intussen is het goed opgelost

Bamboe, natuurlijk!

Al jaren wil ik niets anders meer. Ook anderen die ik erover heb verteld zijn fan geworden. Fijn en positief bedrijf en enkel goede ervaringen.

Snelle levering, goede service.

Twee van de bestelde artikelen hadden een gaatje bij de stikrand. De klantenservice was super en ik kreeg vervangende items kosteloos toegestuurd.

Snelle zending, uitstekende klantenservice

Levering vlot. Eerste product (boxershort dames) was niet wat ik zocht. Vanuit de omschrijving had ik strakkere pijpjes verwacht (om te dragen onder een pantalon). Dat was helaas niet het geval. Dit kenbaar gemaakt bij Bamboo. Bamboo nam suoersnel contact op om gratis een alternatief product aan te bieden. Het alternatief is nog diezelfde dag aan mij verzonden Dat noem ik uitstekende klantenservice.

Zit heerlijk

Al lange tijd op zoek naar comfortabele hipsters, deze zitten perfect! Heerlijke stof!

Zeer goede service

De service is uitstekend snelle reactie!!

Zit super mooie en goed

Goede service en producten, maattabel wijkt af

Inmiddels heb ik vaker besteld en ben elke keer super tevreden. Kwaliteit is top, voelt allemaal super zacht aan. Enkel heb ik nu al 2x meegemaakt dat de maattabel niet klopt (wat betreft ondergoed, dus heupomvang). Zo zou ik in de nog net in bovenste getallen van de XL vallen, dus op de gok XL gekocht en niet XXL. Maar in de XL zwom ik weg. Bij de volgende bestelling een L gekocht en deze zit als gegoten. Zelfde met mijn vriend, hij zou volgens de maattabel bij lange na niet in de XXL passen (met 15 cm bovenop wat BB aangeeft als max). Maar met mijn ervaring van dat de maattabel niet klopt (in mijn geval) toch maar de XXL voor hem besteld en ook deze zit als gegoten. Ik weet niet in hoeverre anderen hier tegen aan lopen? Echter, nu ik dit weet geen enkel probleem. Zoals ik zei, de producten zijn top, de missie/visie is top, service is top! We bestellen zeker weer!

Goede en snelle service. Kwaliteit en pasvorm van het ondergoed is ook goed. Ben tevreden!

Duidelijke website,hele fijne producten, prima service. Helemaal niks op aan te merken!

Een klacht die direct werd opgelost.

Niet voor mijn lijf gemaakt

Bestelde items retour gezonden, wacht nu op terugstorting bedrag zoals afgesproken. Hen het.bedrag keurig teruggestort gekregen. Dank voor de nette service en hulp aan de telefoon.

Fijn

Goede pasvorm, lekker warm, vormt zich om mijn lijf, fantastische service, oftewel: een aanrader.

Bamboo te slap als bra

Helaas te slap…. Heb de bandjes erg ingekort… dat helpt een beetje … maar bamboo is dus voor mij te slap als bra. Uiteindelijk een dure uitprobeer… want je kunt natuurlijk niet retourneren als je het uitprobeert. Echter bamboo basic nam snel contact op en het is tot tevredenheid opgelost!

Superfijn

Geen irritatie , voelt heerlijk zacht aan en zit erg comfortabel. Ik heb ze in alle kleuren .

Buitengewoon en 1e klas

Heelllll erg goed J.J,vermeulen

Superfijn zittende hipster

Naadloos onzichtbaar onder kleding en zit heerlijk zonder dat je het voelt. Ik draag normaal s maar heb voor m gekozen, zit net wat beter!

Na enige twijfel over over de bestelling van de hipsters ben ik blij met dit ondergoed. Eerder 3 belles besteld en deze zijn na 1 x wassen al uitgelubberd aan de randen. Een medewerkster van Bamboo basic heeft contact gezocht over de belles na mijn review en ik heb vervolgens een foto gestuurd van t ondergoed. Daarna zijn er 3 nieuwe belles naar mij toegestuurd. Ik voel mij zeer gehoord als klant. Echt een heel goede service!

De BH voelt als thuiskomen

De lekkerste zachtste BH die ik ooit heb gedragen. Super comfortabel

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire