Ik ben zeer tevreden over de zwarte dames shirts!
Leuk om te horen dat je tevreden bent met de shirts! Daar worden wij vrolijk van =) Groetjes Marloes
Goede service, fijn om te dragen.
Hoera weer een fan erbij! Wat leuk =) Groetjes Marloes
Alles goed gegaan
Bedankt Henk voor je beoordeling! Zijn we blij mee =) Groetjes Marloes
Ik had een foute maat…. Maar het probleem is prima opgelost. En de stof en bh zit heerlijk
We zijn gelukkig tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Op zich zit de Bh goed, maar hij zit te laag. Ik ga bij een kennis langs met een naaimachine om hem Evt in te korten.
We zijn gelukkig tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Band krult om
Hoi Marcel, we zijn tot een oplossing gekomen en daar zijn we heel blij mee +) Groetjes Marloes
Band krult om
geweldig
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Groetjes Marloes
initieel ging de levering niet correct met de courier, intussen is het goed opgelost
We hebben net contact gehad en zijn gelukkig tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
besteld spullen niet ontvangen, adres was goed ingevuld maar niet geleverd. Bij afrekenen in de shop zou de 15% korting worden berekend maar is ook niet gebeurd. Toch maar besteld maar zoals eerder genoemd nog niet ontvangen. Geld is ook nog niet retour.....fijn zo
Al jaren wil ik niets anders meer. Ook anderen die ik erover heb verteld zijn fan geworden. Fijn en positief bedrijf en enkel goede ervaringen.
Hi Bamboo fan, bedankt voor je mooie beoordeling! Daar worden we blij van =) Groetjes Marloes
Twee van de bestelde artikelen hadden een gaatje bij de stikrand. De klantenservice was super en ik kreeg vervangende items kosteloos toegestuurd.
Hoi Ilse, we hebben zojuist contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Voorheen waren wij altijd erg tevreden met Bamboo. Helaas lijkt de kwaliteit achteruit te zijn gegaan. In een van de items ontstond een gaatje bij eerste keer dragen. Bij een ander item na 1x wassen.
Levering vlot. Eerste product (boxershort dames) was niet wat ik zocht. Vanuit de omschrijving had ik strakkere pijpjes verwacht (om te dragen onder een pantalon). Dat was helaas niet het geval. Dit kenbaar gemaakt bij Bamboo. Bamboo nam suoersnel contact op om gratis een alternatief product aan te bieden. Het alternatief is nog diezelfde dag aan mij verzonden Dat noem ik uitstekende klantenservice.
Hoi Marja, we hebben net contact gehad en we zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Levering is vlot. Product (boxershort dames) beviel helaas niet. Vanuit de omschrijving had ik strakkere pijpjes verwacht (om te dragen onder een pantalon). Dat was helaas totaal niet het geval. Het waren eerder slobberende pijpjes ik kan ze dus niet dragen dus ik bestel ze niet nogmaals.
Al lange tijd op zoek naar comfortabele hipsters, deze zitten perfect! Heerlijke stof!
Weer een fan erbij! Wat leuk en bedankt voor je review =) Groetjes Marloes
De service is uitstekend snelle reactie!!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Bedankt =) Groetjes Marloes
Zit super mooie en goed
Veel draagplezier en bedankt voor je mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Inmiddels heb ik vaker besteld en ben elke keer super tevreden. Kwaliteit is top, voelt allemaal super zacht aan. Enkel heb ik nu al 2x meegemaakt dat de maattabel niet klopt (wat betreft ondergoed, dus heupomvang). Zo zou ik in de nog net in bovenste getallen van de XL vallen, dus op de gok XL gekocht en niet XXL. Maar in de XL zwom ik weg. Bij de volgende bestelling een L gekocht en deze zit als gegoten. Zelfde met mijn vriend, hij zou volgens de maattabel bij lange na niet in de XXL passen (met 15 cm bovenop wat BB aangeeft als max). Maar met mijn ervaring van dat de maattabel niet klopt (in mijn geval) toch maar de XXL voor hem besteld en ook deze zit als gegoten. Ik weet niet in hoeverre anderen hier tegen aan lopen? Echter, nu ik dit weet geen enkel probleem. Zoals ik zei, de producten zijn top, de missie/visie is top, service is top! We bestellen zeker weer!
Hi Iris, bedankt voor je eerlijke review! Wij waarderen het heel erg dat je ons feedback geeft over het matenlabel. Wij kunnen dit natuurlijk alleen maar beter maken met zulke goede tips! Weet dat we dit meenemen voor in de toekomst = ) Ook vinden wij het leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de producten en service. We zien je graag snel terug op onze site. Ik wens je een hele fijne dag! Groetjes Suus <3
Goede en snelle service. Kwaliteit en pasvorm van het ondergoed is ook goed. Ben tevreden!
Hi Frans, bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Ik wens je een fijne dag en we zien je hopelijk snel terug op onze site! Groetjes Suus!
Duidelijke website,hele fijne producten, prima service. Helemaal niks op aan te merken!
Dag Fleur, wat een leuke review! Daar zijn wij super blij mee = ) Ik wens je veel plezier met je bestelling. Groetjes Suus <3
Een klacht die direct werd opgelost.
Hi Paul, bedankt voor je eerlijke review! Goed dat je contact met ons hebt opgenomen over je klacht. Hierbij willen we je uiteraard zo goed en snel mogelijk helpen. Fijn dat alles is opgelost en dat je tevreden bent! Groetjes Suus = )
Bestelde items retour gezonden, wacht nu op terugstorting bedrag zoals afgesproken. Hen het.bedrag keurig teruggestort gekregen. Dank voor de nette service en hulp aan de telefoon.
Zojuist heb ik je een mail gestuurd! We gaan het oplossen voor je =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Goede pasvorm, lekker warm, vormt zich om mijn lijf, fantastische service, oftewel: een aanrader.
Hoi Allie, je hebt contact gehad met ons en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Goede pasvorm, lekker warm, alleen de band is voor mij te hoog, hij gaat krullen. Dat is jammer
Helaas te slap…. Heb de bandjes erg ingekort… dat helpt een beetje … maar bamboo is dus voor mij te slap als bra. Uiteindelijk een dure uitprobeer… want je kunt natuurlijk niet retourneren als je het uitprobeert. Echter bamboo basic nam snel contact op en het is tot tevredenheid opgelost!
We hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Helaas te slap…. Heb de bandjes erg ingekort… dat helpt een beetje … maar bamboo is dus te slap als bra. Uiteindelijk een dure uitprobeer… want je kunt natuurlijk niet retourneren als je het uitprobeert. Helaas
Geen irritatie , voelt heerlijk zacht aan en zit erg comfortabel. Ik heb ze in alle kleuren .
Hi Judica, bedankt voor je mooie review! Wij vinden het super leuk om te lezen dat je onze producten als erg comfortabel ervaart! We zien je snel terug op onze site. Ik wens je een hele fijne dag! Groetjes Suus <3
Heelllll erg goed J.J,vermeulen
Dag Jan, bedankt voor je review! Wij vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Ik wens je een fijne dag! Groetjes Suus.
Naadloos onzichtbaar onder kleding en zit heerlijk zonder dat je het voelt. Ik draag normaal s maar heb voor m gekozen, zit net wat beter!
Hi Heidie, bedankt voor je mooie review! Dat waarderen wij zeker. Ik wens je nog heel veel draagplezier en een fijne dag! =) Groetjes Suus!
Na enige twijfel over over de bestelling van de hipsters ben ik blij met dit ondergoed. Eerder 3 belles besteld en deze zijn na 1 x wassen al uitgelubberd aan de randen. Een medewerkster van Bamboo basic heeft contact gezocht over de belles na mijn review en ik heb vervolgens een foto gestuurd van t ondergoed. Daarna zijn er 3 nieuwe belles naar mij toegestuurd. Ik voel mij zeer gehoord als klant. Echt een heel goede service!
Hoi Maretta, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
De lekkerste zachtste BH die ik ooit heb gedragen. Super comfortabel
Hi Joelle, wat een mooie review! Wat fijn dat je de BH zo lekker vindt zitten. We hopen je snel terug te zien op onze site! Ik wens je een fijne dag. Groetjes Suus <3
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire