Voelt als goede kwaliteit, lekker zachte stof
Bedankt Pauline voor jouw review. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
prima, superfijn ondergoed
Bedankt voor jouw review Bea <3 Groetjes Esmee
Bestelling geplaatst en super snel geleverd. Helemaal tevreden. Producten prima
Bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Hartstikke fijne pasvorm,goede dikke kwaliteit. Heel blij mee!
Bedankt Petra, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Bedankt Ria voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. =) Groetjes Esmee
Zit lekker, onzichtbaar, knelt niet, en nog duurzaam geproduceerd ook !
Bedankt Yvonne voor jouw review. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Vlotte en correcte levering. Aangenaam materiaal om te dragen.
Bedankt Sylvia. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Heerlijk materiaal. Ook als het heel warm is. Fijne pasvorm. Materiaal lijkt zich aan te passen aan je lichaam. Ik heb bikershorts besteld en toen ik de eerste aantrok moest ik even wennen, maar het ging steeds lekkerder zitten!
Bedankt Berber, wat fijn dat je ons wil voorzien van een review. Daar help je niet alleen ons maar ook anderen mee! Groetjes Esmee
De algemene pasvorm is perfect en voelt fijn aan. De heupband zit wat aan de strakke kant maar is comfortabel.
Recensione originale
De algemene pasvorm is perfect op de heupband na. De heupband zit te strak ten oozichte van de algehele pasvorm. Tevens is het elastiek erg sterk en geeft moeilijk mee.
Pakket van drie boxers gekocht van Bamboo basics en ze zitten uitstekend
Bedankt voor jouw review. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
De boxershort zitten lekker en comfortabel. De stof voelt fijn aan.
Bedankt William voor jouw review. Geniet van deze mooie dag! Groetjes Esmee
Vergeten de 15% korting toe te passen, die is door de vriendelijke klantéservice al terugbetaald. Dank!
Wij denken graag met je mee Bart! <3 Groetjes Esmee
Voor de eerste keer boxershorts van Bamboo besteld. Ze kwamen een dag later aan en ze zitten heerlijk. Het zal niet bij deze keer blijven.
Bedankt Cock voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Super fijn in draag comfort, en ook kwalitatief heel goed.
Precies wat ik aan het zoeken was en dan nog tijdige levering.
De bamboo t-shirts die ik heb besteld zijn veel zachter dan katoen en voelen meer aan als zijde.
Wat leuk weer een fan erbij! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
We hebben net contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Inleg kruisjes en maand verband blijven niet op ze,n plaats zitten
Super stof, zit lekker aanrader!
Veel plezier met je aankoop en bedankt voor deze mooie beoordeling! Groetjes Marloes
Bedankt! Een hele mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Erg goede pasvorm.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Heerlijke sokken…voelt net boter op je voeten
Wauwwww! Wat leuk om te horen =) Groetjes Marloes
Duidelijke website. Goede communicatie. Top product
Bedankt voor je mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee =) Groetjes Marloes
Zeer aangename sokken, erg zacht en nemen vocht zeer goed op. Zweetvoeten zijn erg verbeterd tegenover vroeger! Ook is de groene rand zeer handig, makkelijk om ze terug te vinden in de sokkenkast!
Bedankt voor je mooie feedback! Daar worden we vrolijk van =) Groetjes Marloes
Alles prima, fijne pasvorm
Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Deze zakken niet af !! En goed materiaal.
Weer een fan erbij! Daar zijn we blij mee =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire