Alles naarcwens

Is zeker comfortabel. maar de onderrand kruipt wel steeds omhoog. En hij is niet te strak of te wijd

Comfortabel, past perfekt, maar de onderrand kruipt omhoog onder mn borsten

fijne onderbroeken

ik vind de onderbroeken fijn dragen zitten prettig vooral in het kruis. prima pasvorm.

Fije stof

Hele fijne aangename stof. Hij valt iets te groot. Bij maat L zou ik maat M bestellen. Goede klantenservice.

Jammer dat het ondergoed met de tijd wijder wordt.

Heel comfortabel

Zit comvertabel

Ik zou het iedereen aan bevelen. Het is heerlijk zacht. Geweldig.

Lekker zittende boxers

Ik vind ze super, blijven ook aangenaam na intensief sporten... ik ben er super tevreden van.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product

Fijn ondergoed

Zeer goede onderbroeken en zitten goed ! vallen wel iets kleiner als verwacht

Geen fijne stof, gevoel alsof je een gebreide onderbroek aan hebt

Maat 40 besteld veel te groot eerder lijkt het op maat 42 a 44. Echt geen bamboo mijn man heet ze ook en die zijn fantastisch.

Uitstekende service van Bamboe Basics

Nadat ik wat opmerkingen over mijn bestelling had gedaan werd ik al binnen een uur terug gebeld. Uiteindelijk hebben we een goede oplossing kunnen vinden.

Fan van bamboobasics

Altijd snel geleverd en wat zit het lekker. Hier geen ander ondergoed meer en ook de sneakersokjes zijn top! Zijn alleen nog niet gewassen dus ben benieuwd daarna!

Superconfortabel

Heerlijke shorts en ondershirts, en nog de duurzame opties ook

Excellent sneaker socks

Had not purchased anything from Bamboo Basics before. My mistake as the quality and feel of the socks is far better than the socks I've previously purchased. I will definitely buy from Bamboo Basics again.

Goede website en snelle afhandeling!

Positieve ervaring met alle stappen van mijn bestelling.

Sinthetisch

Is bamboo katoen maar wel veel sinthetisch erbij waar ik niet tegen kan.

Onverwachte SERVICE na matige tevredenheid

Mijn oorspronkelijke aankoop viel wat tegen: in een van de twee shirts zat een klein gaatje en eigenlijk vond ik de shirts een beetje dun uitvallen. IK WERD GEBELD EN WAT SCHETST MIJN VERBAZING: IK HEB ALSNOG EEN ZEER PRETTIGE ERVARING MOGEN BELEVEN! Twee nieuwe shirts zonder mankementen. Mijn dank.

Zit goed

Zit fijn, alleen niet helemaal naadloos en een inlegkruisje blijft niet plakken....jammer

Echt heel erg blij met mijn cycle short. Al lange tijd was ik opzoek naar een fijne short die niet opkrult en van een lekkere stof gemaakt is. Deze is echt top! Ga er zeker meer bestellen. De verzending was ook heel snel.

Goede service, goede kwaliteit, snelle verzending

Service uitstekend, kwaliteit super, maten vallen alleen wat te groot ondanks de metingen van de website gevolgd, en vind ook geen retourpapier om deze te wisselen tegen een kleinere maat.

Na bestelling snel geleverd en precies wat ik ervan verwachtte

Perfecte pasvorm en draagcomfort.

Met name ook het niet verslappen van de stof en het dus altijd in de juiste pasvorm blijft geeft voor mij de doorslag om steeds voor bamboo basics te kiezen.

Draag / zit conform is prettig, Ik ben zeer tevreden.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire