Vlotte levering Echt basisstukken/onderhemden, zou het bvb niet snel dragen als.t-shirt Goede pasvorm en aangenaam dragen Maatwijzer raadde mij e XL aan, zou toch eerder voor een L gaan de volgende keer.
Bedankt Sebastiaan voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Voor het eerst een 2tal t-shirts besteld. Prachtig materiaal en heel fijn draagcomfort. Top shirts dus. Het blijft niet bij deze 2 shirts!
Bedank voor jouw review RJ! =) Groetjes Esmee
Voor de 1e keer een bamboo bikershort besteld en wat zit dat lekker! Zacht en blijft ook nog eens goed om de benen zitten. Top kwaliteit!
Bedankt Marjon voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
we hebben dat aangeschaft voor onze kleinzoon. Hij heeft 2 Thompson Tees en dat beschermt nog beter. Maar hij is er toch tevreden mee.
Bedankt Marcel voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Sokken en hemden zitten heel comfortabel, ook na het wassen
Bedankt Tjipke, geniet van jouw avond! Groetjes Esmee
Heel zachte en toch stevige shirts in mooie diepzwarte kleur. Altijd handig om er een aantal van in huis te hebben.
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooi review en veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Uitstekende materiaal voelt fijn aan. De levering was ook snel.
Wat fijn dat alles naar wens is verlopen en je helemaal tevreden bent! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Ik denk hier nog lang plezierig gebruik van te kunnen maken.
Dat is natuurlijk ook wat wij wensen! Bedankt voor de mooie review en tot de volgende bestelling! Groetjes Tygo
Bedankt Maria voor jouw review. Ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
De producten van bamboo basics voelen super fijn en zacht aan. Ik heb vaak moeite met het vinden van comfortabele kleding, en dit werkt perfect voor mij. Ook heb je in deze stof minder snel last van zweet geurtjes, en in de zomer voelt het koel aan. De levering was super snel, dus ook dat is fijn! Ik ben fan :)
Bedankt Masch, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Her materiaal en draagcomfort van de padded bra fleur rose is super. Maar de banden zijn veel te lang waardoor ze constant van de schouders vallen (heb een normaal postuur). Lijkt wel of er totaal geen rekening is gehouden met de elasticiteit van het materiaal. Dit was mijn eerste bestelling bij bamboo basics en ik zou dit model bh niet nog een keer bestellen.
Snelle levering,goede verpakking en bovenal Goed ondergoed.!
Bedankt Roel voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Goede kwaliteit, fijn materiaal
Bedankt Matthijs voor jouw review. Ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
Draagcomfort goed tot zeer goed, Nog even afwachten hoe de stof zich gedraagt na een aantal wasbeurten.
Hi Hans, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Mijn aankopen zijn heerlijk zacht en snel geleverd. Maar waar staat naadloos, zijn ze helemaal niet naadloos. Zeker de bandjes van de bh, zijn best hard op mn schouders.
Bedankt Yvette, bedankt voor jouw eerlijke review. Onze producten zijn niet 100% naadloos omdat dit bij Bamboe helaas niet mogelijk is, dit gaat rafelen. Groetjes Esmee
Inmiddels al 2 keer onderkleding en sokken besteld. Perfecte kwaliteit, goede pasvorm en heel zachte onderkleding en sokken. Echte topproducten. Zijn er zeer tevreden mee.
Bedankt Henk voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Ondergoed zit geweldig! Maar bezorging door DHL is klote
Bedankt Raymond voor jouw eerlijke review. Wat jammer dat je een vervelende ervaring hebt met DHL, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Groetjes Esmee
Voelt lekker aan ook juist bij heel warm en benauwd weer.
Bedankt voor jouw review. Geniet van deze mooie dag <3 Groetjes Esmee
Passen goed en de dikte van de sokken is uitstekend. Aangenaam aan de voeten.
Bedankt Paul voor jouw review. Wat fijn dat onze sokken je zo goed bevallen! Groetjes Esmee
Levering zoals beloofd de volgende dag, heel mooi / praktisch verpakt, het is gewoon super fijn spul!
Bedankt Christine, wat een top review <3 Groetjes Esmee
Na bestellen, de volgende dag netjes thuisbezorgd. Fijne boxershorts.
Bedankt Coen voor jouw review. Ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
zit uitstekend
Wat fijn dat je zo tevreden bent Har! Groetjes Esmee
Maat is goed en draagcomfort van de onderbroeken is uitstekend!
Bedankt Stefan, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen. Groetjes Esmee
Bedankt Niels voor jouw review. Geniet van jouw dag! Groetjes Esmee
Heb ook de midi bamboe besteld en de Magic Confort Bra bamboe waar ik heel tevreden over ben tot mijn spijt vind ik de bamboe basic wat minder goed afgewerkt Verder heel tevreden en ga zeker nog bestellen Als je bamboe ondergoed draagt wil je niets anders meer
Bedankt Gerda voor jouw eerlijke review. Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire