De onderbroeken zitten heerlijk. De stof is zalig voor dit warme weer. Snelle levering!
Dat is pas een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
de dag na de bestelling is het al geleverd, super snel !!!!!!
Bedankt voor de mooie feedback! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Bedrijf komt zijn woorden na, voor 23:00 uur besteld en de volgende dag al binnen, had slips voor mijn vrouw besteld en ze is er erg blij mee. Mochten mensen hier willen kopen, dan kunnen ze dat gerust doen. Zal hier zeker nog eens bestellen mocht het weer nodig zijn.
Hoera weer een fan erbij! Heel veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Over het produkt, kan ik nog weinig vermelden daar dit eerste keer is dat ik het produkt ( boxers) besteld heb om het uit te proberen .
Bedankt voor jouw review. Ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Na constatering van 2 gaatjes is de gehele set vervangen. Juiste service.
Bedankt Peter, wij denken graag in oplossingen. Ik wil je een mooie dag wensen vandaag! Groetjes Esmee
Snelle levering en mooi kwaliteit.
Bedankt Marisse, geniet van jouw bestelling! Groetjes Esmee
Makkelijk via de site besteld, levering super snel.
Bedankt Lennard voor jouw hoge beoordeling. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Materiaal en prduktiewijze krijgen een vier sterren waardering. Bezorging en verwante afhandeling anders dan vooraf aangegeven ( trager en niet aangebeld) drie sterren.
Bedankt Frits voor jouw eerlijke review. Wat jammer om te lezen dat je de bezorging als minder prettig hebt ervaren. Groetjes Esmee
Top site, duidelijk en het ondergoed zit echt fantastische goed de maten vallen goed. Prijs / kwaliteit ook echt top.
Bedankt Patricia voor jouw hoge beoordeling. Daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Mijn bestelling kwam zonder tussentijds bericht een dag later binnen. Dat was het enige minpuntje. Verder was de bestelling eenvoudig te plaatsen. Het produkt is zeer comfortabel maar een tikkeltje aan de strakke kant. Volgende keer probeer ik een maatje groter.
Bedankt Herman voor jouw hoge beoordeling en jouw feedback. Daar leren wij alleen maar van! Groetjes Esmee
Mijn man is erg blij met zijn bamboe boxer shorts. Ideaal met warm weer.
Bedankt Renate voor jouw review, wat fijn dat jouw man zo tevreden is! Groetjes Esmee
Goede kwaliteit en snelle levering.
Bedankt Nicole, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Goede kwaliteit voor een goede prijs en volgende dag al geleverd
Bedankt Ronald voor jouw hoge beoordeling. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Heb nog geen ervaring, waren te groot, dus geretourneerd.
Bedankt voor jouw eerlijke review. Wat jammer dat het product te groot is. Gelukkig is ruilen en retourneren bij ons geen probleem! Groetjes Esmee
Ben heel enthousiast over product bamboo basics Zit fantastisch, blijft ook na veel wassen goed
Bedankt voor jouw positieve beoordeling, daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Recensione originale
Ben heel enthousiast over product bamboo basics Helaas geen bericht gekregen dat het naar afhaal punt was bezorgd, wel bericht dat het terug was gestuurd. Vreemd en jammer want nu moet ik het opnieuw bestellen en was het niet op tijd binnen voor m’n vakantie
Hoi Nelleke, vervelend om te lezen dat het bij het vervoeren zo mis is gegaan. We hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen, wat fijn! Groetjes Marloes
Ik heb ze nog maar net ontvangen en een eerste keer gewassen. Onderbroek zit comfortabel en is zeer zacht. Over de duurzaamheid kan ik momenteel niets zeggen.
Wat goed om te horen dat het zo comfortabel zit! De duurzaamheid gaat helemaal goed komen! Groetjes Tygo
Heerlijk zachte stof en draagcomfort, ik ga meer bestellen
Zeer fijn om te horen Ankie! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Achteraf bleek dat ik een verkeerde mat had besteld. Was na even telefonisch contact geen enkel probleem om te ruilen. Ik kreeg keurig een verzendcode voor gratis terug zending en de nieuwe werden ook gratis toegestuurd.
Top dat we tot een mooie oplossing zijn gekomen! Bedankt voor de fijne review! Groetjes Tygo
Comfortabel
Wat mooi om te lezen! Bedankt voor de mooie review en veel plezier gewenst met de bestelling! Groetjes Tygo
Kon de verkeerd gekozen maat kosteloos omruilen.
Goed om te horen dat de ruiling soepel is verlopen! Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo
Bevalt me zeer goed ,prijs kwaliteit en zitten heerlijk ik wil geen ander merk in mijn kast .
Wat fijn dat alles naar wens is, Louis! Bedankt voor de mooie review en tot de volgende bestelling! Groetjes Tygo
Ik heb een setje van drie slips besteld en de kwaliteit is goed. Toch ben ik niet helemaal tevreden. Ik vind het elastiek voor mij te strak zitten en als ik een grotere maat neem dan is hij te groot. Wel jammer want verder zijn het prima onderbroeken.
Wat fijn dat de kwaliteit naar wens is. Wist je dat je gebruik kan maken van onze voelgarantie? Wij storten dan het goedkoopste bedrag binnen jouw bestelling naar je terug, wij stellen verder geen vragen en je hoeft hier vrijwel niks voor te doen. Groetjes Tygo
Zit en voelt geweldig Had ik veel eerder aan moeten beginnen w
Wat heerlijk om te horen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Heel fijne producten, ik draag inmiddels bijna niks anders meer. Erg zacht en de stof ademt. Levering verloopt vlotjes. Prijs-kwaliteit is prima.
Hoera weer een Bamboo fan erbij! Bedankt voor deze mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Zie boven
Bedankt voor deze positieve feedback! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire