Altijd blij met BB Goede service en fijne spullen
Bedankt Lia voor jouw hoge beoordeling. Ik wil je een zonnige dag wensen! Groetjes Esmee
Snel geleverd,
Veel plezier met jouw bestelling Geert <3 Groetjes Esmee
Fijne zachte materialen en snelle levering! Al aanbevolen bij familie en die hebben ook al een bestelling geplaatst.
Bedankt Kirsten voor jouw review! Groetjes Esmee
Mooie shirts en blijven mooi en in model na de vel wasbeurten
Hi Hennie, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze T-shirts <3 Groetjes Esmee
Supersnelle levering. Als kerstkadootje 3 slips (lLam) voor mijn man besteld en na 8 maanden zijn de pasvorm en de stof nog steeds mooi.. Dus nu 9 stuks erbij besteld. Dan kan hij even vooruit. Zeer tevreden over Bamboo Basics.
Hi Marjan, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze boxershorts. Ik wil jullie veel plezier wensen met de bestelling <3 Groetjes Esmee
Flink onder de indruk van het zachte materiaal van de slips en tops. Alles zit lekker en valt goed op maat. Er was een kleine fout gemaakt bij de levering, maar dat is helemaal keurig opgelost door de klantenservice. Levering is razendsnel, ik had alles al na één dag otnvagen. Heel blij mee, ik ga er vaker bestellen!
Hi Anne, wat fijn dat je zo te spreken bent over onze producten en over onze klantenservice. Wij helpen je graag <3 Groetjes Esmee
Wederom een bestelling geplaatst voor onderkleding. Vind het ideaal qua draagplezier, en is dan ook echt een aanrader wat mij betreft.
Bedankt Anita voor jouw review. Ik wens je voor nu een fijne dag toe! Groetjes Esmee
Goede ervaring, snelle levering
Bedankt Marianen voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring wil delen met anderen <3 Groetjes Esmee
Wil niIks anders meer
Bedankt Els, wat een prachtig cijfer! Groetjes Esmee
Geen goedkope aankoop maar mijn ervaring leert dat de kwaliteit echt top is en ze gaan lang mee. Ze drogen ook snel en dat was voor mij een belangrijk voordeel.
Hi Yorick, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. <3 Groetjes Esmee
Niets op aan te merken aan onderbroeken. Topkwaliteit!
Wauw Rob, bedankt voor jouw toffe review! Groetjes Esmee
Snelle levering en fijne produkten.
Bedankt Anet, ik wil je een mooie dag wensen <3 Groetjes Esmee
Zit heerlijk.
Bamboo Basics staat voor comfort! <3 Groetjes Esmee
Gebruik van de bamboe materiaal is me goed bevallen , het is op warme dagen niet te warm en op koude dagen niet te koud als onder kleding .
Hi Elizabeth, bedankt voor jouw review. Wat wil een mens nog meer! Groetjes Esmee
Ik heb de bamboo slips besteld, en ze zitten erg prettig. Vandaag besteld en de volgende dag in huis.
Bedankt voor jouw review Anita <3 Groetjes Esmee
Wat op een foto staat en wat geleverd wordt is vaak een miskoop , echter bij deze bestelling is alles TOP
Hi Rudie, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Dat doet ons goed! Groetjes Esmee
Zit goed, en blijft erg mooi
Bedankt Yvonne voor jouw hoge beoordeling. Ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Goeie pasvorm, heerlijk zacht en comfortabel, zit heel mooi, sluit goed aan, kleur is mooi diep.
Bedankt Jaydee voor jouw review. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Zoals altijd een aantal t shirts gekocht zitten prima. Het nieuwe type dat ze hebben heeft duidelijk dunnere stof wat minder lekker zit. Ik wilde het terug sturen maar bij nazien kost dat 6 euro wat op dit bedrag wel veel is. Betere service zou zijn gratis ruilen. Update: Ik ben gebeld naar aanleiding van de review en ze hebben het probleem boor me opgelost, prima service!
Hi Erik, Zojuist hebben wij elkaar gesproken en zijn we samen tot een oplossing gekomen =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Recensione originale
Prima kwaliteit
Bedankt Ricardo voor jouw review! Groetjes Esmee
Het draagcomfort en de kwaliteit zijn goed.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Elastiek band wat aan de krappe kant
Bedankt René voor jouw review! Groetjes Esmee
Had achteraf verkeerde maat besteld, maar binnen 24 uur uitstekend geholpen door Esmee en Marloes van de klantenservice. En once you go bamboo you never go back:)
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Daar zijn we echt super blij mee =) Groetjes Marloes
Erg fijne onderbroeken, geen last van de randjes.
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze kwaliteit! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
alles goed verlopen
Bedankt Marietje voor je beoordeling! Super leuk =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire