Een kanttekening: de doos waar de doos met onderbroeken in zat was erg groot! Voor het milieu wellicht iets om op te letten.
Hi Meriam, bedankt voor jouw review en bedankt voor jouw feedback. Wij staan natuurlijk voor duurzaamheid dus bedankt dat je dit aan ons laat weten. Wij gaan dit intern oppakken. Ik wil je voor nu een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Snelle correcte levering
Bedankt Hans voor jouw hoge beoordeling! Groetjes Esmee
Je voelt ze mijn niet tijdens het dragen. De sokken zijn prima, maar best wel lange boorden...
Bedankt Janke voor jouw review en jouw feedback. Ik ga dit doorzetten naar ons ontwikkelingsteam zodat we hier wellicht in de toekomst een verandering in kunnen aanbrengen. Groetjes Esmee
Als omschreven
Bedankt voor jouw hoge beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Super zachte (h)eerlijke stof! Snelle levering.
Hi Annick, wat fijn dat je zo tevreden bent. Dat doet ons goed! Groetjes Esmee
Een retour gedaan omwille van foute maat die ik besteld had. Is goed opgevolgd en was snel rechtgezet.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Germaine, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Snelle levering en netjes.
Hi Chris, bedankt voor jouw review. Ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Snelle levering, duidelijke website. Ondergoed voelt heerlijk zacht en past perfect. Kom zeker nog meer bestellen
Hi Ria, bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, dat doet ons goed. Ik wil je een zonnige dag wensen! Groetjes Esmee
Erg slechte kwaliteit , hij scheurt zo kapot en drijft geen enkele vocht af wat ze beweren. Erg jammer
De Bamboo BH voelt lekker zacht en zit heerlijk maar biedt echt geen ondersteuning. Het stond ook in de beschrijving dat comfort boven ondersteuning gaat. Ik wilde het toch proberen, maar voor mij werkt het dus helaas niet. Ik was heel verrast dat ik na aanleiding van deze review gebeld werd door Bamboo Basics en zij mij een mooi alternatief boden. Wat een geweldige service van dit bedrijf dat staat voor zijn product!
Hi Carla, wat fijn om te lezen dat je na ons ons contact zo tevreden bent. Dat doet ons goed! Groetjes Esmee
Recensione originale
hi Carla, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Mijn echtgenoot vindt ze mooi en prettig zitten. Zeer tevreden.
Dankjewel Carla, wat fijn dat jullie beide zo tevreden zijn! Groetjes Esmee
Wauw Bram wat een hoog cijfer, thanks! =) Groetjes Esmee
Goede kwaliteit en niet duur
Bedankt voor jouw hoge beoordeling, daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Website won’t remember my language choice.
Hi Catharine, thank you for your review and thank you for your feedback. I will pass it on internally so we can change this in the future! I want to wish you a great day for now. Greetings Esmee
Eerste keer besteld en zeer tevreden. Het werd inderdaad de volgende dag geleverd. Nette verpakking, geen overbodige materialen gebruikt. De shorts voelen fantastisch!
Bedankt Rianne, ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
De slips zitten heerlijk. Hebben een goede pasvorm ook na het wassen.
Hi Trudy, we hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen. Ik wil je voor nu een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Recensione originale
Had verwacht dat er geen zomen/dikke randen aan de pijpen zouden zitten. Daardoor tekenen deze slips wel degelijk!!!
De onderkleding voelt heerlijk zacht aan. De t-shirts passen goed, alleen de onderbroeken zijn wel erg strak. Misschien verdient de bijgeleverde maattabel op de website bijstelling
Bedankt voor jouw feedback Jaap, wij gaan onze maattabel weer eens onder de loep nemen! Groetjes Esmee
Maar draag ze nog te kort om te bepalen hoe ze zijn na een aantal wasbeurten
Bedankt Paul, wij wensen jou nog veel meer draagcomfort! Groetjes Esmee
Stof scheurt makkelijk en pasvorm is niet fantastisch
Hi Joris, dat is niet de kwaliteit die je van onze producten mag verwachten! We hebben inmiddels telefonisch contact met elkaar gehad en zijn tot een passende oplossing gekomen. =) Groetjes, Sabine
Het is alleen jammer dat ik niet meer de sokken ontvang die ik bij mijn allereerste bestelling ontvangen heb ondanks dat ik het zelfde artikel /code bestel. Heb het ook geprobeerd door de sokken van mijn eerste bestelling opnieuw te bestellen maar ook toen kreeg ik niet dezelfde. Buiten mijn verhaaltje ben ik erg tevreden. Bestel al mijn sokken bij bamboe basics ook voor mijn zoon die bijna 1.5 jaar is.
Hi Remie, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Super vriendelijke reactie en verwerking van mijn eerdere review.
Hoi Margot, we hebben contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Twee keer nu bh bamboo ontvangen. Maar bij het dragen blijkt XL te ruim qua bandjes. Na gebruik kan ik het niet meer terugsturen. Maar heb nooit eerder ervaring met bamboo gehad. Jammer omdat het wel lekker zit maar bij het dragen rekt het uit. Groet Margot
Ondanks sticker op deur dat pakket neergezet kan worden werd het meegenomen naar dhl post Zonder aan te geven welke post
Hi Helma, we hebben contact gehad en we gaan dit zeker aangeven bij het vervoersmaatschappij! Bedankt voor de feedback =) Groetjes Marloes
Ik ben fan van de basic lange en korte mouw shirts. Sluiten goed aan en het shirt en de mouwen zijn lang genoeg. Vochtafdrijvende werking en ze blijven mooi ook na vele malen in de wasmachine.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Laura, ik wil je een zonnige dag wensen! Groetjes Esmee
Ik heb pas 1 product gebruikt en daar ben ik tevreden over. Fijn materiaal. En ik heb een ander product omgeruild, wat ook snel en eenvoudig ging. Dat pakje nog niet geopend dus geen oordeel over. Maar service is prima.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Wat goed! Bedankt voor de beoordeling =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire