Goede kwaliteit

Fijn ondergoed, pasvorm prima en zachte kwaliteit

Snel geleverd maar transportverpakking kan beter

Goede leverervaring. Track & trace uitstekend. Enige minpunt was de veel te grote omdoos om de consumentenverpakking.

Geweldig!

Ze zijn zo zacht en zitten zo lekker! En geen klamme of zwetende liezen meer. Ik ga er nog meer kopen!

Razend snel

S avonds om 22:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Uitstekend verpakt. De kwaliteit van het bamboo ondergoed is super. Heel zacht en draagt fijn. Pasvorm ook goed

Correcte en snelle verzending

Na tel advies andres bezorgadres gekozen. Wanneer men erbij zegt wie de bezorgdienst is is her makkelijk anders een omweg. Misschien op de site beter vermelden.

Netjes afgeleverd in een mooie box. En het ondergoed zit perfect

Overzichtelijke website waarin alles duidelijk vermeld staat. De artikelen worden goed en netjes verpakt.

Geweldig goede bezorging perfecte pasvorm

fijn maar kies maat kleiner

De onderbroek zit heel fijn. Bij de goede maat is de onderbroek niet zichtbaar onder kleding. De onderbroek valt wel groot, hou daarom een maand kleiner aan.

Goede spullen, op tijd bezorgd

Zeer goed. Ik had wat moeite met het verrekenen van de korting. Op een mail van mij is direct gereageerd en de toegezegde korting is inmiddels op mijn rekening gestort.

Supersnel

Heerlijk die bamboe basics en een supersnelle service.

Fijn materiaal

Draagt comfortabel

Bestelling vlot en correct geleverd.

Het materiaal is van zeer goede kwaliteit, zacht en comfortabel, beantwoordt volledig aan verwachtingen.

Geweldig product, alleen te kort

Ik ben al heel lang op zoek naar lange, smalle T-shirts. Tot nu toe nog nergens gevonden. Ook niet bij Bamboo Basics. Helaas, want het draagcomfort van het T-shirt dat ik kreeg opgestuurd was erg goed. Het shirt is alleen te kort. Heel jammer!

Nog niets ontvangen

Wacht nog op bestelling

Heel zacht en comfortabel

Zeker de prijs waard , fijn materiaal

Prima product, snel geleverd

Material is zeer confortable en model is praktisch en netjes.

Goede ervaringen

Ik ben blij met mijn Bamboo Basics heerlijk zacht en convertibel

Geweldig!!

Zit heerlijk zacht en voelt als een tweede huid!

De perfecte boxershorts

Geen grote schreeuwerige lelijke logo’s, past goed, zit lekker. Ik heb er gelijk 6 besteld. Erg tevreden!

Goede levering en fijne producten

Super snelle levering, netjes verpakt. Zowel mijn man als ik dragen Bamboo Basics items naar tevredenheid. Het zit heel comfortabel. Ik heb de rib bra en de full briefs rosa in tan. Toen deze goed bevielen heb ik deze set in het zwart besteld. Dezelfde maat full briefs besteld maar schelen in maat wel behoorlijk van elkaar (ze passen beide) maar dit viel mij wel op.

Goede en snelle service

Goede service, snelle levering en kwaliteit producten

Zeer tevreden over de kwaliteit van materiaal en de service

Goede kwaliteit

Vlotte service, goede kwaliteit,

Heerlijk zacht

Draagcomfort is heerlijk maat werd verkeerd omschreven ik moest maat l nemen en heb gelukkig m genomen kon eventueel s nemen

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire