Fijn ondergoed, pasvorm prima en zachte kwaliteit
Weer een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Goede leverervaring. Track & trace uitstekend. Enige minpunt was de veel te grote omdoos om de consumentenverpakking.
Bedankt voor de feedback! Dit nemen we zeker mee =) Groetjes Marloes
Ze zijn zo zacht en zitten zo lekker! En geen klamme of zwetende liezen meer. Ik ga er nog meer kopen!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
S avonds om 22:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Uitstekend verpakt. De kwaliteit van het bamboo ondergoed is super. Heel zacht en draagt fijn. Pasvorm ook goed
Weer een fan erbij! Bedankt voor de beoordeling =) Groetjes Marloes
Na tel advies andres bezorgadres gekozen. Wanneer men erbij zegt wie de bezorgdienst is is her makkelijk anders een omweg. Misschien op de site beter vermelden.
Bedankt voor het vertrouwen in ons! We nemen je feedback zeker mee =) Groetjes Marloes
Netjes afgeleverd in een mooie box. En het ondergoed zit perfect
Leuk om te lezen dat je het draagcomfort fijn vind! Dank je wel =) Groetjes Marloes
Overzichtelijke website waarin alles duidelijk vermeld staat. De artikelen worden goed en netjes verpakt.
Bedankt voor de feedback! mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Geweldig goede bezorging perfecte pasvorm
Bedankt dat je fan bent! Wat leuk om te lezen =) Groetjes Marloes
De onderbroek zit heel fijn. Bij de goede maat is de onderbroek niet zichtbaar onder kleding. De onderbroek valt wel groot, hou daarom een maand kleiner aan.
Hoi Chantal, vervelend om te lezen dat ze groot vallen. We hebben net ook contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen, wat fijn =) Groetjes Marloes
Recensione originale
De onderbroek zit heel fijn. Valt wel groot. Is zeker niet naadloos en is dus ook te zien onder strakke kleding.
Zeer goed. Ik had wat moeite met het verrekenen van de korting. Op een mail van mij is direct gereageerd en de toegezegde korting is inmiddels op mijn rekening gestort.
Bedankt voor dit mooie compliment! Daar worden we blij van =) Groetjes marloes
Recensione originale
Bedankt voor dit mooie compliment! Daar worden we blij van =) Groetjes marloes
Heerlijk die bamboe basics en een supersnelle service.
Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Groetjes Marloes
Draagt comfortabel
Leuk om te lezen dat je het draagcomfort fijn vindt! bedankt voor jouw beoordeling =) Groetjes Marloes
Het materiaal is van zeer goede kwaliteit, zacht en comfortabel, beantwoordt volledig aan verwachtingen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Zijn we erg blij mee =) Groetjes Marloes
Ik ben al heel lang op zoek naar lange, smalle T-shirts. Tot nu toe nog nergens gevonden. Ook niet bij Bamboo Basics. Helaas, want het draagcomfort van het T-shirt dat ik kreeg opgestuurd was erg goed. Het shirt is alleen te kort. Heel jammer!
wat jammer om te lezen dat onze long fit t-shirt ook niet past. We nemen je feedback zeker mee voor in de toekomst =) Groetjes Marloes
Wacht nog op bestelling
Beste Alice, we hebben elkaar net telefonisch gesproken en we zijn tot een oplossing gekomen, wat fijn! Groetjes Marloes
Zeker de prijs waard , fijn materiaal
Hoi Cora, Leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons! Bedankt =) Groetjes Marloes
Material is zeer confortable en model is praktisch en netjes.
Wat een compliment ! bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Ik ben blij met mijn Bamboo Basics heerlijk zacht en convertibel
Hoi Ria, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Zit heerlijk zacht en voelt als een tweede huid!
Wat fijn om te lezen dat je het draagcomfort fijn vindt! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Geen grote schreeuwerige lelijke logo’s, past goed, zit lekker. Ik heb er gelijk 6 besteld. Erg tevreden!
Nog een fan erbij! Wat leuk en bedankt voor je beoordeling =) Groetjes Marloes
Super snelle levering, netjes verpakt. Zowel mijn man als ik dragen Bamboo Basics items naar tevredenheid. Het zit heel comfortabel. Ik heb de rib bra en de full briefs rosa in tan. Toen deze goed bevielen heb ik deze set in het zwart besteld. Dezelfde maat full briefs besteld maar schelen in maat wel behoorlijk van elkaar (ze passen beide) maar dit viel mij wel op.
Hi Carola, wat leuk om te lezen dat jij en je man zo tevreden zijn! We nemen je feedback ook zeker mee en ik wens je veel draagplezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Goede en snelle service
Bedankt voor de mooie beoordeling! Weer een fan erbij =) Groetjes Marloes
Zeer tevreden over de kwaliteit van materiaal en de service
Wat fijn om te horen, Marcel! Bedankt voor de top review! Groetjes, Tygo
Vlotte service, goede kwaliteit,
Dat is ook precies wat je van ons mag verwachten! Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
Draagcomfort is heerlijk maat werd verkeerd omschreven ik moest maat l nemen en heb gelukkig m genomen kon eventueel s nemen
Fijn om te horen dat het uiteindelijk helemaal goed is gekomen met de maat! De stof is tenslotte zeer stretchy. Veel draagcomfort gewenst! Groetjes Tygo
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire