De spullen kwamen snel binnen en alles is van zeer goede kwaliteit met fijne pasvorm.
Vlot, fijn en heerlijk zacht! Bedankt voor de top review! Groetjes Tygo
Strings zitten lekker, leuke broekjes.
Hoi Katty, bedankt voor je beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Wat een fijne stof! Ik heb nog geen eens door dat ik een bh aan heb wat ik heel fijn vind! Enige punt is dat ik de naden rondom de schouders best dik vind (voor een naadloze bh had ik dat niet verwacht) Verder snelle levering en proffessioneel ingepakt!
hoi Celine, bedankt voor je feedback! we nemen dit zeker mee =) Groetjes Marloes
Zit goed op zijn plek zit heel fijn .gr Albert
Hoi Albert, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Gebruik Bamboo Basics al jaren, maar was nu toe aan wat aanvulling. Heb weer een set van 3 besteld in een voor mij nieuwe kleur: army. Vandaag besteld en inderdaad morgen geleverd. Prima
Wowwwww een 10! Bedankt namens Bamboo Basics =) Groetjes Marloes
Perfecte onderbroeken met goede zitvorm.
Hi Joost, bedankt voor de mooie beoordeling! Altijd leuk om te lezen =) Groetjes Marloes
Heerlijk zacht ondergoed. Vandaag besteld is morgen geleverd Helemaal prima
Hi Resi, wat leuk om te lezen dat je fan bent! Bedankt voor de mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Zeer tevreden goede en snelle levering In een woord super
Wauw, wat een mooie review heb je achter gelaten! Bedankt hiervoor, Mark =) Groetjes Tessa
Mijn gewone doe ik weg.
Wat leuk om te lezen =) Ik wens je veel draagplezier! Groetjes Tessa
Ze zijn super fijn en zitten heerlijk. Helaas wel eentje waarbij de boord los ging. Toen keurig nieuwe gekregen maar helaas weer een waarvan de naad los gaat. Twee in twee weken, jammer. Maar de service is erg goed en ze zitten heerlijk dus al met al wel erg blij mee.
Wat jammer om te lezen dat je klachten ervaart met de producten. Je mag hierover altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag =) Groetjes Tessa
Eerste bestelling ging fout was besmeurd met lijm, kreeg gelijk een nieuw setje.de kwaliteit van het ondergoed is prima. Ik ga zeker in de toekomst meer bestellen
Fijn dat we het samen hebben opgelost =) Goed om te horen dat je meer wil gaan bestellen! Groetjes Tessa
Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en de eerste indruk van het product ziet er goeduit.
Bedankt voor je mooie review, ik wens je veel draagplezier =) Groetjes Tessa
Bestel hier regelmatig ondergoed en sokken. Eenmaal bamboo basics, wil je niks anders meer. Zeker niet in de warme maanden
Wat leuk om te lezen dat je zo fan bent geworden van ons ondergoed =) Groetjes Tessa
Het is heerlijk zacht materiaal en je voelt het niet zitten. Het rekt wel heel erg uit dus dan is het gauw te groot. Ik zou een maat kleiner nemen.
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie en eerlijke review =) Groetjes Tessa
goede producten en service
Wauw, wat een mooie review. Bedankt, Herman =) Groetjes Tessa
Snelle en goede levering. Onderbroeken zitten goed en de kwaliteit is uitstekend.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes Tessa
Ik heb maat "large" besteld maar helaas zit in de doos maat "Medium", deze retour verzonden, met de nodigde kosten en mag erg lang wachten op mijn geld terug!! Helaas toch een minpunt!
Hi Marcel, wat vervelend om te horen dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Ik zie helaas geen contact terug met ons, we hadden je hier uiteraard graag bij geholpen. Wanneer we je nog kunnen helpen horen wij dit graag =) Groetjes Tessa
Makkelijk bestellen en snel geleverd!
Wauw, bedankt voor je mooie review! =) Groetjes Tessa
Bamboe kleding is heerlijk !
Het is zeker heerlijk, fijn dat je dit zo ervaart =) Groetjes Tessa
Zie hiervoor.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie review =) Groetjes Tessa
Zachte stof, goeie pasvorm, geen last van onaangename geuren. In seamless zijn ze jammer genoeg niet zonder logo te verkrijgen.
Bedankt voor je mooie en eerlijke review =) Ik wens je veel draagplezier! Groetjes Tessa
Mijn 3e bestelling; prima ondergoed, dat ook heel mooi blijft in gebruik
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent =) Groetjes Tessa
Zit heerlijk maar trekt best wel om hoogverder zit het heerlijk zacht om je heen voelt lekker!
Bedankt voor je eerlijke review, Danielle =) Groetjes Tessa
Is prima, alleen 1 boxershort waren de naai draden los ,moest ik afknippen voor die prijs mag dat eigenlijk niet ,vind ik. Maar verder prima
Bedankt voor je eerlijke review =) Je mag hierover altijd contact met ons opnemen, we kijken dan graag met je mee naar een oplossing! Groetjes Tessa
Mooi product
Wauw, bedankt voor je mooie complimenten =) Groetjes Tessa
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire