Fijne producten

De spullen kwamen snel binnen en alles is van zeer goede kwaliteit met fijne pasvorm.

Goede kwaliteit.

Strings zitten lekker, leuke broekjes.

Heerlijk zachte bhs

Wat een fijne stof! Ik heb nog geen eens door dat ik een bh aan heb wat ik heel fijn vind! Enige punt is dat ik de naden rondom de schouders best dik vind (voor een naadloze bh had ik dat niet verwacht) Verder snelle levering en proffessioneel ingepakt!

Zit fantastisch

Zit goed op zijn plek zit heel fijn .gr Albert

Mooi ondergoed met perfecte pasvorm

Gebruik Bamboo Basics al jaren, maar was nu toe aan wat aanvulling. Heb weer een set van 3 besteld in een voor mij nieuwe kleur: army. Vandaag besteld en inderdaad morgen geleverd. Prima

Perfecte onderbroeken met goede zitvorm.

Goede kwaliteit en snelle levering

Heerlijk zacht ondergoed. Vandaag besteld is morgen geleverd Helemaal prima

Super tevreden

Zeer tevreden goede en snelle levering In een woord super

Goed zeer goed.

Mijn gewone doe ik weg.

Heerlijke strings maar wel fragiel

Ze zijn super fijn en zitten heerlijk. Helaas wel eentje waarbij de boord los ging. Toen keurig nieuwe gekregen maar helaas weer een waarvan de naad los gaat. Twee in twee weken, jammer. Maar de service is erg goed en ze zitten heerlijk dus al met al wel erg blij mee.

Ontzettend goede service

Eerste bestelling ging fout was besmeurd met lijm, kreeg gelijk een nieuw setje.de kwaliteit van het ondergoed is prima. Ik ga zeker in de toekomst meer bestellen

Gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en de eerste indruk van het product ziet er goeduit.

Altijd fijne service

Bestel hier regelmatig ondergoed en sokken. Eenmaal bamboo basics, wil je niks anders meer. Zeker niet in de warme maanden

Onzichtbaar! Top!

Het is heerlijk zacht materiaal en je voelt het niet zitten. Het rekt wel heel erg uit dus dan is het gauw te groot. Ik zou een maat kleiner nemen.

goede producten en service

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Onderbroeken zitten goed en de kwaliteit is uitstekend.

Heerlijke onderbroeken.

Ik heb maat "large" besteld maar helaas zit in de doos maat "Medium", deze retour verzonden, met de nodigde kosten en mag erg lang wachten op mijn geld terug!! Helaas toch een minpunt!

Top!!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

goede kwaliteit

Bamboe kleding is heerlijk !

Bezorging en vooral ook de kwaliteit van de producten waren zoals eigenlijk altijd prima.

Zie hiervoor.

Lekker zacht, zit aangenaam

Zachte stof, goeie pasvorm, geen last van onaangename geuren. In seamless zijn ze jammer genoeg niet zonder logo te verkrijgen.

3e bestelling

Mijn 3e bestelling; prima ondergoed, dat ook heel mooi blijft in gebruik

Lekker zacht en toch stevig

Zit heerlijk maar trekt best wel om hoogverder zit het heerlijk zacht om je heen voelt lekker!

is prima

Is prima, alleen 1 boxershort waren de naai draden los ,moest ik afknippen voor die prijs mag dat eigenlijk niet ,vind ik. Maar verder prima

Snelle bezorging, goedverpakt

Mooi product

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire