Perfect passend sokken ondergoed zakt niet af
Hoi Astrid, bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Voor 2e keer een bestelling gedaan. Prettige site. Prima bezorging. Fijne producten.
Hallo Maja, Wat leuk dat je fan bent van ons! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
5 CM langer gekocht, blijft prettig zitten.
Hi Rita, bedankt voor je beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes marloes
Doordat ik goede ervaringen heb met bamboe sokken, kniekousen en slips, probeerde ik ivm de jeuk op mijn rug nu ook de bra's. Die blijken minder steun te geven dan ik hoopte. Omdat ik weet dat bamboe nogal krimpt, heb ik L ipv M besteld. Hopelijk komt het nog in orde met die steun.
Hi Marjan, na ons telefonisch contact zijn we tot een oplossing gekomen =) Wat fijn! Groetjes Marloes
Bij mijn eerste bestelling moest er wat retour, ik kon iets niet vinden dus contact op genomen. Ik kreeg heel vriendelijk een retour label in de mail en heb toen meteen mijn 2e bestelling geplaatst deze was ook fantastisch Ik ga zeker in de toekomst weer bestellen
Hoi Kim, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
In 1 woord geweldig
Hi Tonnie, Bedankt dat je fan bent! Mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Paar keer bamboo ondergoed gekocht. Bestellingen worden vlot geleverd. Productomschrijving klopt, kwaliteit blijft goed. Goede prijs kwaliteits verhouding
Hoi Paula, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling =) Groetjes marloes
Probeer nogsteeds contact te zoeken en dat lukt maar niet
Hi Kars, gelukkig zijn we tot een oplossing gekomen! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Zeer tevreden,zit erg prettig
Hi Willy, wauwww wat een beoordeling! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
mooi goede pasvorm .prima kleuren
Beste, bedankt voor de beoordeling! Altijd leuk om te horen =) Groetjes Marloes
super
Hoi Bardo, wat leuk dat je tevreden bent met ons! Bedankt voor je beoordeling =) Groetjes Marloes
Heb normaal sokken van shoefresh dus heb een sprong in het diepe gewaagd om ze dit keer bij Bamboo Basics te bestellen had de verkeerde besteld dunner dan ik gewend was.hoewel ze wat draagcomfort betreft prima waren Iedereen moet uiteraard zelf het draagcomfort ondervinden slecht zijn ze ook niet , maar ja ben dikkere gewend.. Dit ook kenbaar gemaakt en eerlijk is eerlijk wat betreft klant is koning verdienen ze een 10. Alles hebben ze gedaan om mij als klant te vreden te stellen had dat in deze tijd niet meer verwacht echt een fantastisch gevoel aan overgehouden, heb nu andere sokken van ze gekregen die prima voldoen aan mijn eisen nee eigenlijk overtreffen ze mijn verwachtingen ruimschoots. Bij deze mijn dank voor zo'n geweldige service. Ben om Bamboo Basic is de norm.
Hallo William, ik heb je een mail gestuurd, waarin we tot een oplossing kunnen komen =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Heb normaal sokken van shoefresh moet bekennen bevallen me beter zool.is dikker en draagcomfort is ook beter. De sokken die ik nu heb besteld zijn voor mij eigenlijk te dun hoewel ze verder wel voldoen. Iedereen moet uiteraard zelf het draagcomfort ondervinden echt slecht zijn ze ook niet vandaar dat ik ze tich voorzichtig aanbeveel
Ik heb de omslagrompers zonder mouw gekocht. Ik had deze nodig en kon ze nergens anders vinden. Ik vind ze wel iets prijzig, omdat kinderen zo snel uit een maat groeien. Maar ze zijn wel heel fijn!
Hallo Linda, bedankt voor je beoordeling! We nemen je feedback zeker mee =) Groetjes Marloes
Pasvorm blijft ook na lange tijd goed.
Hi Richard, fijn dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit! Bedankt voor je beoordeling =) Groetjes Marloes
ik had een verkeerde maat besteld maar deze kon eenvoudig worden omgeruild voor de juiste maat
Hoi Paddy, bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je te spreken bent over onze service =) Groetjes Marloes
Het bestelproces is goed gegaan. Erg tevreden. Maat ondergoed valt enorm groot. Helemaal door het materiaal. Helaas had ik het niet eerst gepast waardoor het niet passend is.
Hoi Carolien, we hebben telefonisch contact gehad en we zijn tot een oplossing gekomen =) wat fijn! Groetjes Marloes
Het hemd en de bh's lijken goed en dragen prettig, al heb ik ze nog te kort in gebruik om te beoordelen hoe ze zich houden op de langere termijn. De sokken zien er na 3 dagen dragen al wat pluizig uit en er blijven veel bosgriemeltjes in hangen, die je er stuk voor stuk uit moet peuteren. Geen outdoorkwaliteit, maar wel lekker zacht om binnen te dragen. Ze rekken zo erg dat ik ze bijna als kniekousen kan dragen. Ik kreeg de kleinste maat, waarvoor dank! Deze is voor maat 43 nog ruim, maar veel beter. Nog wel afwachten hoe lang ze meegaan.
Hallo Marjan, we hebben je een mail gestuurd! Waarin we tot een oplossing kunnen komen =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Het hemd en de bh's lijken goed en dragen prettig, al heb ik ze nog te kort in gebruik om te beoordelen hoe ze zich houden op de langere termijn. De sokken zien er na 2 dagen dragen al wat pluizig uit en er blijven bosgriemeltjes in hangen, die je er bijna niet uit krijgt. Ze rekken ook zo erg dat ik ze bijna als kniekousen kan dragen. Zeker geen outdoorkwaliteit en niet aan te bevelen.
Over algemeen prima tevreden over het bestelproces, de levering en het product. Één kanttekening. Bij één van de onderbroeken zitten achter ‘op de bil’ twee hele kleine gaatjes. Midden in het stof, dus niet op de naad. Dat is een beetje jammer.
Goede hakzekering
Beste Norbert, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Ik had al eens vaker besteld, erg fijn ondergoed. Laatst deed ik weer een bestelling, deze kwam snel binnen echter was de bestelling niet compleet. Dit werd super snel en goed opgelost.
Hoi Demi, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met ons! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Ik ben heel blij met de zachte stof aan mijn huid. De seamless bra Fleur zit heerlijk, maar de boxershorts Stella zitten echt niet fijn. De pijpen rollen steeds op naar boven, het zit niet comfortabel in het kruis en van boven rolt het weer naar beneden. Echt heel jammer. Ik ben benieuwd of de seamless full briefs wel lekker zitten. Zou fijn zijn om fijne briefs te hebben voor onder de bra. Dus: beha raad ik wel aan, maar de boxershorts niet.
Hi Maureen, na ons telefonisch contact zijn we tot een oplossing gekomen! Wat fijn =) Groetjes Marloes
Fijne kwaliteit en zalig om te dragen
Hi Alma, bedankt voor je beoordeling! Hier zijn we heel blij mee =) Groetjes Marloes
Vlotte levering Prijs kwaliteit super Goed aansluitend Ideaal met extra lengte zodat de onderhemdjes niet uit de broek loskomen
Beste Piet, leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over ons! Bedankt voor de beoordeling =) Groetjes Marloes
Prima kwaliteit ondergoed. Alleen jammer dat ze per drie gaan zodat je niet gauw een ander model of maat kan proberen.
Hallo Carina, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit! We nemen je feedback zeker mee =) Groetjes Marloes
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
Hoi Derk, bedankt voor deze beoordeling! Hier zijn we altijd heel blij mee =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire