Snel geleverd, prachtig product
Hi Marianne, wauwwww wat een leuke beoordeling! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
mijn man wil geen andere meer
Beste , wat leuk om te horen dat je man zo tevreden is! Bedankt voor de beoordeling =) Groetjes Marloes
Ik heb al een keer eerder een bestelling bij Bamboo geplaatst, toen al super tevreden. Van de week weer een bestelling geplaatst omdat het ondergoed erg zacht is en mooi aansluit op het lichaam. valt op maat.
Hi Talitha, super bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Gewoon goed
Beste Els, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Heel fijn materiaal en pasvorm is super
Hoi Kim, wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze producten! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Helaas was het product niet wat ik ervan verwachtte doordat ik essentiële informatie op de website had gemist. Gebeld en de telefoon werd vrijwel direct opgenomen!!! Veel begrip. Ik mocht het product gratis terugsturen én er werd doorgevraagd zodat vastgesteld kon worden hoe het misverstand was ontstaat zodat met die informatie de website verbeterd kon worden. Top- service.
Hi Anna, waauwwww wat een beoordeling ! Bedankt voor je feedback =) Groetjes Marloes
Fijne webshop met mooie producten en super snelle levering. Ook de klantenservice is geweldig, vriendelijk en meedenkend. Helaas is het door mij laatst gekochte ondergoed (corrigerende biker) geen succes; de pijpjes rollen op en de onderbroek kruipt omhoog.
Beste Esther, we hebben je een mail gestuurd, waarin we met een oplossing komen=) We horen graag van je. Groetjes Marloes
Recensione originale
Fijne webshop met mooie producten en super snelle levering. Helaas is het door mij laatst gekochte ondergoed (corrigerende biker) geen succes; de pijpjes rollen op en de onderbroek kruipt omhoog
perfect zittend ondergoed!
Hallo Jolanda, bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Superfijn ondergoed, en dat zegt iemand die werkelijk geen enkel ondergoed kan verdragen. Gekozen voor de boxershorts, en geen moment spijt gehad.
Hi Kim, wat leuk om te lezen dat je fan bent van onze producten! Bedankt daarvoor =) Groetjes Marloes
Onderboeken zitten heel comfortabel. Ervaringen o.b.v. circa 6 maanden dragen. Onderbroeken krimpen iets in de was, dat is kleine een optimalisatie.
Hoi Jorik, bedankt voor je beoordeling! We nemen je feedback zeker mee =) Groetjes Marloes
Mooie fijne slip
Hoi Ron, bedankt voor de mooie beoordeling! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
De kleding blijft lang heel, en heeft een goede pasvorm.
Hi Wouter, weer een nieuwe fan erbij! Veel plezier met je aankoop =) Groetjes Marloes
Ik heb 2x 3 onderbroeken besteld en snel ontvangen. De stof is heel fijn en de lengte van de pijpen ook. Helaas bleek 1 van de 6 boxers een groot gaat aan de zijkant te hebben zitten toen ik hem voor het eerst aan deed. Kwam ik te laat achter, want bij het uitpakken viel dit niet op. Na dit kenbaar is geworden middels deze review, hebben zij contact met mij gezocht en zonder gedoe een nieuwe set opgestuurd. Hele goede service.
Hi Roel, we hebben telefonisch contact gehad en we zijn tot een oplossing gekomen, wat fijn! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Ik heb 2x 3 onderbroeken besteld en snel ontvangen. De stof is heel fijn en de lengte van de pijpen ook. Helaas bleek 1 van de 6 boxers een groot gaat aan de zijkant te hebben zitten toen ik hem voor het eerst aan deed. Kwam ik te laat achter, want bij het uitpakken viel dit niet op. Voor deze prijs verwacht ik echter wel dat dit gechecked is.
Mijn pakje werd snel geleverd en tot nu toe ben ik tevreden van de kwaliteit.
Hallo Caroline, wat goed om te horen dat je zo tevreden bent =) Veel plezier met je aankoop. Groetjes Marloes
Je voelt niet eens dat je ze aan hebt
Hi Gerrit, wat leuk dat je zo enthousiast bent! Veel draagplezier =) Groetjes Marloes
‘S avonds bestelt ,volgende dag geleverd. De seamless boxershorts selena vind ik niet fijn zitten. De stof is heerlijk zacht , pasvorm stuk minder, Pijpjes kruipen iets omhoog, broekje zit in het kruis niet fijn. Het bedrijf nam hierop contact met mij op ( Marloes).Na een prettig gesprek overleg en goede informatie de seamless Biker Short. suze-Zwart geprobeerd. Deze heb ik eerst geprobeerd met een hele dag wandelen en vele km. Vandaar dat de beoordeling wat laat komt. Deze broek zit werkelijk goed , blijft mooi zitten , geen opkrullende randen, zachte stof en goede pasvorm. Een aanrader om tijdens lange wandelingen onder een rok (mag niet te kort zijn) te dragen als je last hebt van schurende bovenbenen. Bedankt Marloes
Hoi Els, we hebben net telefonisch contact gehad en zijn samen tot een oplossing gekomen =) wat fijn en veel draagplezier. Groetjes Marloes
Recensione originale
Mijn ervaring met Bamboo Basics is altijd heel erg goed. Alle spullen zijn van topkwaliteit
Hallo Susanne, wowwww wat een super beoordeling! Wat leuk dat je fan bent =) Groetjes Marloes
Recensione originale
Voor het eerst bij jullie compressie kousen gekocht en wat een ervaring! Gebruikte altijd kousen die prijstechnisch interessant waren maar de kwaliteit liet te wensen over! Zeer soepel met uitstekende steun ja wel wat prijzig, maar ze zijn deze prijs beslist waard! Een mooie aanbieding voor deze kousen zou wellicht welkom zijn!
Hallo Ot, wat een mooie beoordeling en wat leuk dat de ervaring fijn is! We nemen je feedback zeker mee =) Groetjes Marloes
Fijne shirts! Lekker dun en bijzonder flexibel. Heerlijk om in te slapen of om als ondershirt te gebruiken.
Beste Marius, we hebben telefonisch contact gehad en de overhemden waren van de concurrent =) probleem opgelost! Groetjes Marloes
Recensione originale
2 overhemden zijn enkele centimeters in omvang en lengte gekrompen na wassen op 20 graden. Deze kunnen de prullenbak in. Voor de rest lijkt het wel mooie stof en zitten ze goed (totdat je ze gaat wassen dus). 2 sterren ipv 1 ster, omdat de onderbroeken wel top zijn! Die draag ik al jaren! :)
draagt als een tweede huid heel comfortabel
Hoi Math, wat een waanzinnige reactie en fijn dat je onze producten zo ervaart =) Groetjes Marloes
Heerlijk zacht en goede pasvorm.
Hi Ans, bedankt voor de mooie beoordeling en wat leuk dat je fan bent =) Groetjes Marloes
zit lekker
Hoi Mieke, wat leuk dat je het draagcomfort zo ervaart en bedankt voor de beoordeling! Groetjes Marloes
sinds ik bamboo basics heb wil ik geen ander merk meer, heb net voor de derde keer in jaren een set besteld. Er is niks gelogen aan de belofte over draag comfort. Deze blijft ook naar 2 jaar gebruik en 104 keer wassen prima.
Wat fijn dat je de kwaliteit van onze producten zo ervaar en wat een mooie beoordeling =) Groetjes Marloes
Hele fijne zachte stof. Aanrader!
Wowww wat een beoordeling! Super leuk =) Groetjes Marloes
Fijn ondergoed. De bh's knellen niet en gaan aan het eind van de dag niet irriteren. De hemden zijn ook fijn. Zitten comfortabel.
Hallo Rieneke, super tof dat je fan bent van onze producten! Veel draagplezier ermee =) Groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire