Heerlijk zacht

Snel geleverd, prachtig product

fijne sneakersokken

mijn man wil geen andere meer

Lekker zacht

Ik heb al een keer eerder een bestelling bij Bamboo geplaatst, toen al super tevreden. Van de week weer een bestelling geplaatst omdat het ondergoed erg zacht is en mooi aansluit op het lichaam. valt op maat.

Gewoon goed

Gewoon goed

Heel fijn!

Heel fijn materiaal en pasvorm is super

Snelle en goede service!

Helaas was het product niet wat ik ervan verwachtte doordat ik essentiële informatie op de website had gemist. Gebeld en de telefoon werd vrijwel direct opgenomen!!! Veel begrip. Ik mocht het product gratis terugsturen én er werd doorgevraagd zodat vastgesteld kon worden hoe het misverstand was ontstaat zodat met die informatie de website verbeterd kon worden. Top- service.

Fijne webshop

Fijne webshop met mooie producten en super snelle levering. Ook de klantenservice is geweldig, vriendelijk en meedenkend. Helaas is het door mij laatst gekochte ondergoed (corrigerende biker) geen succes; de pijpjes rollen op en de onderbroek kruipt omhoog.

top

perfect zittend ondergoed!

Aanrader!

Superfijn ondergoed, en dat zegt iemand die werkelijk geen enkel ondergoed kan verdragen. Gekozen voor de boxershorts, en geen moment spijt gehad.

Beslist comfortabel

Onderboeken zitten heel comfortabel. Ervaringen o.b.v. circa 6 maanden dragen. Onderbroeken krimpen iets in de was, dat is kleine een optimalisatie.

Snelle levering!

Mooie fijne slip

Goede kwaliteit, comfort en snelle service

De kleding blijft lang heel, en heeft een goede pasvorm.

Snel geleverd. fijne onderbroeken, goede service

Ik heb 2x 3 onderbroeken besteld en snel ontvangen. De stof is heel fijn en de lengte van de pijpen ook. Helaas bleek 1 van de 6 boxers een groot gaat aan de zijkant te hebben zitten toen ik hem voor het eerst aan deed. Kwam ik te laat achter, want bij het uitpakken viel dit niet op. Na dit kenbaar is geworden middels deze review, hebben zij contact met mij gezocht en zonder gedoe een nieuwe set opgestuurd. Hele goede service.

Snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Mijn pakje werd snel geleverd en tot nu toe ben ik tevreden van de kwaliteit.

Zit perfect

Je voelt niet eens dat je ze aan hebt

Bedrijf prima snelle levering , pas vorm minder.

‘S avonds bestelt ,volgende dag geleverd. De seamless boxershorts selena vind ik niet fijn zitten. De stof is heerlijk zacht , pasvorm stuk minder, Pijpjes kruipen iets omhoog, broekje zit in het kruis niet fijn. Het bedrijf nam hierop contact met mij op ( Marloes).Na een prettig gesprek overleg en goede informatie de seamless Biker Short. suze-Zwart geprobeerd. Deze heb ik eerst geprobeerd met een hele dag wandelen en vele km. Vandaar dat de beoordeling wat laat komt. Deze broek zit werkelijk goed , blijft mooi zitten , geen opkrullende randen, zachte stof en goede pasvorm. Een aanrader om tijdens lange wandelingen onder een rok (mag niet te kort zijn) te dragen als je last hebt van schurende bovenbenen. Bedankt Marloes

Mijn ervaring is altijd heel erg goed

Mijn ervaring met Bamboo Basics is altijd heel erg goed. Alle spullen zijn van topkwaliteit

Prachtig product

Voor het eerst bij jullie compressie kousen gekocht en wat een ervaring! Gebruikte altijd kousen die prijstechnisch interessant waren maar de kwaliteit liet te wensen over! Zeer soepel met uitstekende steun ja wel wat prijzig, maar ze zijn deze prijs beslist waard! Een mooie aanbieding voor deze kousen zou wellicht welkom zijn!

Fijne shirts!

Fijne shirts! Lekker dun en bijzonder flexibel. Heerlijk om in te slapen of om als ondershirt te gebruiken.

fijn om te dragen

draagt als een tweede huid heel comfortabel

Heerlijk zacht en goede pasvorm.

fijn ondergoed

zit lekker

geweldig product

sinds ik bamboo basics heb wil ik geen ander merk meer, heb net voor de derde keer in jaren een set besteld. Er is niks gelogen aan de belofte over draag comfort. Deze blijft ook naar 2 jaar gebruik en 104 keer wassen prima.

Heerlijk zacht!

Hele fijne zachte stof. Aanrader!

Fijn!

Fijn ondergoed. De bh's knellen niet en gaan aan het eind van de dag niet irriteren. De hemden zijn ook fijn. Zitten comfortabel.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire