Prettig ondergoed
Super leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons ondergoed! Ik wens je veel draagplezier! Groetjes Esmee :)
Ik dacht toch maar eens proberen, had er al vaak iets over gehoord. Boven verwachting. Zal het zeker vaker dragen en kopen.
Wow, wat fijn om te lezen dat het zo naar wens is voor je =) We zien je graag terug! Groetjes Tessa
Ondergoed zit goed, voelt als tweede huid
Dat is inderdaad ook de bedoeling van ons ondergoed =) Fijn dat je het zo ervaart! Groetjes Tessa
Zeer tevreden van de kwaliteit & zachtheid van het topje. Ik hoop dat het lang zal meegaan & niet geel gaat worden. Dat zal ik pas weten na het topje enkele maanden te gebruiken.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent =) Wanneer je het volgens de wasvoorschriften wast zal dit niet moeten gebeuren! Groetjes Tessa
zitten prima.
Wat een mooie review, Bram! Veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Alleen de korte sokjes zakken af tot onder je voeten en kan ik dus niet aanbevelen.
Bedankt voor je eerlijke en mooie review! Wanneer je niet tevreden bent over een product mag je hierover altijd contact met ons opnemen, we kijken graag met je mee naar een oplossing =) Groetjes Tessa
De onderbroeken zitten heerlijk en van goede kwaliteit
Bedankt voor je mooie complimenten, Richard! =) Groetjes Tessa
Ik vermoed dat het ook mijn schimmelinfectie tegenhoudt.
Wauw, wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt =) Groetjes Tessa
Goede service, snelle levering, heerlijke bamboe stof en redelijke prijzen wegen voor mij helaas niet op tegen de verschrikkelijke pasvorm van deze boxershorts. Misschien dat ze voor andere vrouwen wel goed zitten, maar bij mij kruipen de boxers aan alle kanten op. Dus ontzettend oncomfortabel, plus onderbroeklijntjes onder een strakke broek omdat de rand niet onderaan mijn bil blijft zitten.
Hi Mette, bedankt voor jouw review. We hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen! Groetjes Esmee
De bamboo basics onderbroeken zitten lekker.
Dankjewel Angela, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Snelle service,
Bedankt Marcel, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Zit en voelt lekker soepel.
Wat fijn dat de producten zo comfortabel zitten! Groetjes Esmee
De kleren zijn mooi, sterk en duurzaam en de klantenservice werkt goed, snel en is vriendelijk. Erg tevreden. Enige verbeterpunt is dat ze wat mij betreft iets kleuren mogen gebruiken.
Bedankt Carel voor jouw hoge beoordeling en jouw feedback. Wie weet wat de toekomst brengt =)! Groetjes Esmee
Had hier bestelling geplaatst, helaas zat er een gat in een van de producten. Snel geholpen door klantenservice en kreeg zonder gedoe een nieuw exemplaar opgestuurd. Kwaliteit is verder prima!
Dankjewel Jeroen, wat fijn dat je zo tevreden bent. Wij denken graag in oplossingen! Groetjes Esmee
HEERLIJKE ZACHTE SOKKEN, OOK NA VERSCHILLENDE WASBEURTEN, SNELLE LEVERING.
Bedankt! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Ik heb 2 zwarte en 2 witte T-shirt gekocht. Ben er erg tevreden over. Ga in de toekomst ook de T-shirts met lange mouwen bestellen. Misschien een tip voor de makers: een T-shirt met 3kwartmouwen voor de lente en herfst. Of gewoon voor mensen die geen korte of lange mouwen willen.
Dankjewel Patricia voor jouw feedback en jouw suggestie! Groetjes Esmee
Makkelijke keuze via de heldere website. Vlotte, goed verpakte levering met goede communicatie.
Dankjewel Maarten <3 Groetjes Esmee
Fijn merk. Altijd goed.
Hi Bart, bedankt voor jouw review. Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Esmee
Sluit aan op de buik, maar wat los aan de billen dus kies gerust de kleinere maat als je tussen twee maten in zit
Bedankt voor jouw review en jouw feedback. Daar kunnen anderen van leren! Groetjes Esmee
Goed product voor nette prijs.
Dankjewel Theo! Groetjes Esmee
Sinds 2 jaar draag ik deze fijne zachte hip slips Mila en nu ook de string Lola besteld! Ivm de aandoening Lichen Sclerosus is bamboo ondergoed noodzakelijk ivm zachtere stof wat niet schuurt en natuurlijk materiaal ! Heel blij met dit merk! Als er iets niet helemaal goed is aan een artikel en je dit meldt handelen ze dit netjes af, top service!
Dankjewel voor jouw hoge beoordeling, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Groetjes Esmee
Ik heb het pakketje retour gestuurd wacht nog op mijn geld
Dankjewel Lenie! Groetjes Esmee
Het shirt zit en draagt heerlijk, is van een prachtige kleur en transpireren is verleden tijd! Geweldig!
Bedankt voor jouw hoge beoordeling, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Snelle levering, product keurig verpakt en geweldige service van de klantenservice!
We zijn erg blij om te horen dat je ervaring zo positief is geweest ! Bedankt voor de geweldige beoordeling =) groetjes Marloes
Snelle levering. Helaas artikel in verkeerde kleur geleverd, maar uitstekende service om dit te corrigeren.
Gelukkig hebben we dit samen mooi opgelost en veel plezier met je aankoop. Bedankt voor de mooie review=) groetjes Marloes
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire