Fijn product en snelle levering

Kousenvoeten en korte sokken besteld. Passen goed en vooralsnog blijven ze goed zitten. Goed verpakt en snel geleverd.

Prima product en levering

Fijn broekje, maat valt vrij ruim...

Fenominaal

Het materiaal is perfect, de prijs is passend bij de kwaliteit en de levering super snel!

Heerlijk materiaal

Het voelt zo zacht

Uitstekende pasvorm met strak elastiek

Verder prima

Bien mais communication compliquée

Bien mais les mails devraient être au minimum en anglais, plus universel et plus facile pour lire les mails (je suis obligée de passer par un traducteur). Aussi j'ai eu des soucis par rapport à la livraison : le colis a été déposé dans un magasin très mal organisé et qui ne respecte pas ses horaires (j'y suis allé 4 fois). Mais ceci est indépendant de votre organisation et je suis désolée que cela amenuise l'expérience.. Sinon je connaissais déjà vos produits et je les trouve top !

Goede service en fijne producten

Stof voelt prettig aan. Neemt zoals alle viscose wat langer de tijd om te drogen na wassen. Bij bh Fleur die in eerste instantie goed leek te passen zakken de bandjes af. Misschien toch te groot gekozen. Na mijn review hierover ben ik door BambooBasics benaderd en is er op prettige wijze een oplossing gezocht. De tee shirts dragen heerlijk.

Top fijn om te dragen

Goede kwaliteit en vooral geen meer van jeuk op mijn huid, Ben et blij mee Ik heb al een mailtje verzonden over basic.Ws is er iets mis meegegaan Vr.groet Dieny

Heerlijk zittende onderkleding

Heb de bikershort en de singlets besteld. Maat M van de bikershort past perfect. (In ben 178m en 65kg). De hemdjes heb ik in maat L, deze vallen aansluitend maar niet te strak. Ook heerlijk om in te slapen, zacht en goed ventilerend. Ik ga mijn collectie langzaamaan uitbreiden!

Mooi product van prima kwaliteit

Prijs die past bij het product. Voelt lekker zacht aan en is fijn om te dragen.

Lekker zacht.

Zit perfekt, ook na zoveel keer wassen, ik heb meerdere dingen hiervan.

Hele fijne zachte BH

Hele fijne zachte BH.

Beter dan verwacht.

Alles wordt netjes geleverd zoals vermeld. Mooi in een kartonnen doosje of aan een kartonnen label. En dit in een grote stevige doos. Milieu en arbeid speelt een grote rol bij mijn keuze van kleren. Ik ben blij te zien dat er nog innoverende bedrijven bestaan. Als het uitbreidt naar jonge kinderen zal ik zeker daarvoor ook aankopen doen.

Heerlijk zittend ondergoed!

Ik ben blij met mijn ondergoed. Wacht nu op de lichte huidkleurige versie die helaas niet op voorraad was. Mijn man heeft ook al ondergoed besteld op mijn aanraden. Hij is ook heel tevreden.

Lekkere stofje

Lekker model, voelt goed aan.

Ik had verkeerde slips gekocht teruggestuurd en andere besteld waren binnen 3 dagen hier

Eerst teleurstellend maar na een telefoontje prima opgelost

Na een verkeerd product ontvangen is het heel netjes opgelost na een telefoontje. Ik had het bestelde product de volgende dag al in huis. Top.

Super snelle levering. Zachte materialen, zeer aangenaam om te dragen.

Goede snelle service

Uitstekende levering

Zoals altijd snel geleverd en goede kwaliteit!

Mooie producten, goede en rappe service

Snelle levering zit goed

Levering is keurig op tijd. Maatvoering. Klopt

Zeer goede kwaliteit

Bamboo 1x dragen en voelen en nooit meer anders

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van de producten is zeer goed. De artikelen worden snel geleverd.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire