Kousenvoeten en korte sokken besteld. Passen goed en vooralsnog blijven ze goed zitten. Goed verpakt en snel geleverd.
Wauw, wat een mooie review heb je geschreven =) Bedankt hiervoor Mike! Groetjes Tessa
Fijn broekje, maat valt vrij ruim...
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! =) Groetjes Tessa
Het materiaal is perfect, de prijs is passend bij de kwaliteit en de levering super snel!
Bedankt voor je mooie complimenten, Yvonne =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Het voelt zo zacht
Wauw, wat een mooie review! Bedankt hiervoor, Fiona =) Groetjes Tessa
Verder prima
Bedankt voor je mooie en eerlijke review =) Ik wens je veel plezier van je bestelling! Groetjes Tessa
Bien mais les mails devraient être au minimum en anglais, plus universel et plus facile pour lire les mails (je suis obligée de passer par un traducteur). Aussi j'ai eu des soucis par rapport à la livraison : le colis a été déposé dans un magasin très mal organisé et qui ne respecte pas ses horaires (j'y suis allé 4 fois). Mais ceci est indépendant de votre organisation et je suis désolée que cela amenuise l'expérience.. Sinon je connaissais déjà vos produits et je les trouve top !
Bonjour Sophie, Nous vous remercions pour vos commentaires honnêtes, nous les apprécions. Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez rencontré des problèmes de livraison, ce n'est pas notre intention. Nous tiendrons compte de vos commentaires lors de la prise de contact par e-mail. Nous espérons vous accueillir à nouveau à l'avenir =) Salutations Tessa
Stof voelt prettig aan. Neemt zoals alle viscose wat langer de tijd om te drogen na wassen. Bij bh Fleur die in eerste instantie goed leek te passen zakken de bandjes af. Misschien toch te groot gekozen. Na mijn review hierover ben ik door BambooBasics benaderd en is er op prettige wijze een oplossing gezocht. De tee shirts dragen heerlijk.
Hi Annemarie, Bedankt voor jouw eerlijke feedback. Zojuist hebben we telefonisch contact gehad en zijn we samen tot een oplossing gekomen. Ik heb je direct een alternatief toegestuurd om uit te proberen =) Ik wens je voor nu nog een fijne dag! Groetjes Tessa
Recensione originale
Stof voelt prettig. Neemt wel lang de tijd om te drogen. Bij bh Fleur zakken de bandjes af en vind ik de plooitjes aan de zijkant te zichtbaar. Vr gr.
Goede kwaliteit en vooral geen meer van jeuk op mijn huid, Ben et blij mee Ik heb al een mailtje verzonden over basic.Ws is er iets mis meegegaan Vr.groet Dieny
Wat goed om horen dat alles helemaal naar wens is! Geen jeuk is altijd een groot pluspunt! Tot de volgende bestelling! Groetjes Tygo
Heb de bikershort en de singlets besteld. Maat M van de bikershort past perfect. (In ben 178m en 65kg). De hemdjes heb ik in maat L, deze vallen aansluitend maar niet te strak. Ook heerlijk om in te slapen, zacht en goed ventilerend. Ik ga mijn collectie langzaamaan uitbreiden!
Beste Margreet, leuk om te horen dat je vaker bij ons gaat bestellen! Groetjes, Esmee <3
Prijs die past bij het product. Voelt lekker zacht aan en is fijn om te dragen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Bedankt voor je review! Groetjes, Esmee
Zit perfekt, ook na zoveel keer wassen, ik heb meerdere dingen hiervan.
Bedankt voor je goede review, die waarderen wij enorm! Groetjes, Esmee
Hele fijne zachte BH.
Beste Petra, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Ik wens je veel plezier met dragen! Groetjes, Esmee
Alles wordt netjes geleverd zoals vermeld. Mooi in een kartonnen doosje of aan een kartonnen label. En dit in een grote stevige doos. Milieu en arbeid speelt een grote rol bij mijn keuze van kleren. Ik ben blij te zien dat er nog innoverende bedrijven bestaan. Als het uitbreidt naar jonge kinderen zal ik zeker daarvoor ook aankopen doen.
Beste Kris, super fijn om te horen dat je tevreden bent over onze duurzame verpakking. We hebben, zoals je misschien hebt gezien wel al babykleding en sokken. Jouw feedback over kleding en sokken voor jonge kinderen, gaan we zeker meenemen voor de toekomst. Groetjes, Esmee
Ik ben blij met mijn ondergoed. Wacht nu op de lichte huidkleurige versie die helaas niet op voorraad was. Mijn man heeft ook al ondergoed besteld op mijn aanraden. Hij is ook heel tevreden.
Beste Marette, fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw ondergoed en dat je dit ook aanraadt aan jouw omgeving! De huidskleur variant van de Briefs Belle zijn naar verwachting eind augustus weer op voorraad, je kan jezelf aanmelden voor de notificatie op onze website. Groetjes, Esmee <3
Lekker model, voelt goed aan.
Bedankt Piet, voor jouw 5-sterren review! Groetjes, Esmee
Ik had verkeerde slips gekocht teruggestuurd en andere besteld waren binnen 3 dagen hier
Beste Lenie, goed om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering! Bedankt voor je 5-sterren review! Groetjes, Esmee
Na een verkeerd product ontvangen is het heel netjes opgelost na een telefoontje. Ik had het bestelde product de volgende dag al in huis. Top.
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Ik wens je veel plezier met je bestelling! Groetjes, Esmee
Super snelle levering. Zachte materialen, zeer aangenaam om te dragen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten! Ik wens je veel plezier met je bestelling! Groetjes, Esmee
Goede snelle service
Hi Jean, bedankt voor je 5-sterren review! Dat waarderen wij enorm! Groetjes, Esmee
Zoals altijd snel geleverd en goede kwaliteit!
Hi Esther, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering en service! Groetjes, Esmee
Bedankt, wat een complimenten <3 Groetjes Esmee
Levering is keurig op tijd. Maatvoering. Klopt
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Cees =) Groetjes Esmee
Bamboo 1x dragen en voelen en nooit meer anders
Bedankt Ben, een echte Bamboo fan! Groetjes Esmee
De kwaliteit van de producten is zeer goed. De artikelen worden snel geleverd.
Dankjewel Klara, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire