Heb de slips van bamboo en ze zitten erg lekker.
Wat fijn dat ze zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Fijn materiaal, goede pasvorm
Bedankt! <3 Groetjes Esmee
Snelle levering en perfecte pasvorm
Bedankt Wilfried, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Fijne sokken die de zweetgeur behoorlijk goed opnemen en zacht aanvoelen.
Bedankt Maria, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Ik had onderbroeken besteld in maar de pasvorm was voor mij niet goed. Ze knelde in mijn middel. Een grotere maat was ook geen optie. Daarom heb ik ze retour gestuurd. Voor mij geen succes dus, maar wellicht voor iemand met een andere lichaamsbouw wel.
Bedankt voor de review, Karen. Wat jammer om te horen dat er niet iets voor je tussen zat. Gelukkig hebben we het aan het einde mooi kunnen oplossen. Wellicht hebben wij in de nabije toekomst een Belle die je perfect past. Groetjes Tygo
Zit comfortabel
Dankjewel Anja! Groetjes Esmee
Goede en prompte levering. zitten heerlijk, ook fijn om bij langere fietstochten te gebruiken. Prima product.
Bedankt Arie, wat fijn dat onze producten je zo bevallen tijdens het fietsen! Groetjes Esmee
Ik wil al 2 x de slipjes met langere pijpjes kopen, maar ik krijg dan toch de 'normale' pijpjes.
Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de slipjes naar wens zijn! Indien de Stella pijpjes alsnog te kort zijn, is wellicht de Suze meer naar wens :). Veel plezier met je bestelling! Groetjes Tygo
Fijne pasvorm, snelle service, goede prijs/kwaliteit
Dankjewel Anita, wat fijn dat je zo blij bent! Groetjes Esmee
De BH voelt zacht en comfortabel. Mijn maat is 85 C en ik draag nu maat L. Pasvorm is goed en ondersteuning voldoende. Ik had hem besteld op zaterdag en hij werd maandagmiddag bezorgd door DHL.
Bedankt Tecla, wat fijn! =) Groetjes Esmee
Heerlijk zittende boxershorts in mooie kleuren.
Bedankt Derk! Groetjes Esmee
De producten zijn van goede kwaliteit en ze werden snel geleverd.
Bedankt! <3 Groetjes Esmee
Snel en goed.
Bedankt Freek, wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
De onderbroeken rafelen. Het draaggevoel is wel fijn.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! Groetjes Esmee
Zeer positief.
Bedankt Harrie! Ik wil je een mooie dag wensen. Groetjes Esmee
Broekjes waren te groot. Terugsturen ging makkelijk. Maar toen ik twee andere verpakkingen slips wilde bestellen bleken die niet leverbaar.
Bedankt Jetty voor jouw feedback. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het balen is wanneer je iets wenst te bestellen en het niet leverbaar is. Wij doen ons uiterste best om de voorraden aan te blijven vullen. Helaas hebben wij ook te maken met leveranciers. Ik wil je in ieder geval voor nu een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Fijn ondergoed, met name bij warm weer. Knelt niet, ondersteunt voldoende.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling. Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Bestellen gaat gemakkelijk, de bezorging is goed en de kwaliteit van de kleding is zoals op de website omschreven. Kortom, ik ben erg tevreden.
Bedankt voor jouw beoordeling. Ik wil je een mooi weekend wensen! Groetjes Esmee
Zit goed en snelle levering
Bedankt Thea, ik wens je een mooie middag toe. Groetjes Esmee
Lekkere spulletjes hoor!
Bedankt Willem! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
Mooie profucten. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dankjewel Gonnie! Groetjes Esmee
De bamboo basics zitten comfortabel. Het materiaal is zacht. Goede service en levering.
Bedankt Ruud! Ik wil je een zonnige dag wensen <3 Groetjes Esmee
De beste bamboo producten die ik heb gehad!
Bedankt Helena! Groetjes Esmee
Heerlijk zacht
Dankjewel Paul <3 Groetjes Esmee
Mijn eerste bestelling Belle was prima. Heerlijk zittend ondergoed, lekker zacht en stretchy. Hierna nog een bestelling gedaan, hier zat helaas een fout in maar dit is prima opgelost. De volgende dag lag er alweer een nieuw pakket in de brievenbus.
Hi Lidian, we hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen! Ik wens je een mooie avond toe en alvast een prettig weekend! Groetjes Esmee
Recensione originale
Mijn eerste bestelling Belle was prima. Heerlijk zittend ondergoed. De broek met pijpjes ging snel kapot op de naden Onlangs 6 andere slips besteld met los elastiek. Deze zijn niet goed gestikt ofzo. Bij de zwarte zit het elastiek los. Maar heb ze helaas meteen gewassen voor ik ze aandeed. Dit was alleen bij de zwarte. Deze Zitten niet zo lekker als de Belle. Die krijgt een dikke 10
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire