Mijn eerste bestelling Belle was prima. Heerlijk zittend ondergoed, lekker zacht en stretchy. Hierna nog een bestelling gedaan, hier zat helaas een fout in maar dit is prima opgelost. De volgende dag lag er alweer een nieuw pakket in de brievenbus.
Hi Lidian, we hebben elkaar ondertussen gesproken en zijn samen tot een oplossing gekomen! Ik wens je een mooie avond toe en alvast een prettig weekend! Groetjes Esmee
Recensione originale
Mijn eerste bestelling Belle was prima. Heerlijk zittend ondergoed. De broek met pijpjes ging snel kapot op de naden Onlangs 6 andere slips besteld met los elastiek. Deze zijn niet goed gestikt ofzo. Bij de zwarte zit het elastiek los. Maar heb ze helaas meteen gewassen voor ik ze aandeed. Dit was alleen bij de zwarte. Deze Zitten niet zo lekker als de Belle. Die krijgt een dikke 10
zit heerlijk meschien wat meer kleuren
Dankjewel Jos! Ik wil je een mooie dag wensen. Groetjes Esmee
Wel heeeel jammer dat in de zwarte broek met pijpjes een kunstof bandje in de naad zit! Ik ben heb allergische reacties op. In de huidskleur broek zit dat niet! Die is dus prima.
Hi Jose, bedankt voor jouw feedback. Wij gaan de nieuwe batch ontwikkelen zonder dit kunststof bandje! =) Groetjes Esmee
Super.
Wat fijn dat het zo comfortabel en zacht is! Geniet van de bestelling! Bedankt voor de mooie review. Groetjes Tygo
Sokken besteld, op afgesproken tijdstip ontvangen. Goede producten, voldoen geheel aan de verwachting
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is! Bedankt voor de top review! Groetjes Tygo
Zondag middag besteld en maandag morgen al in huis.fijne dunne ademende stof
Vlotte service en comfortabele producten! Dat is fijn om te lezen :). Veel plezier met je bestelling en bedankt voor de review. Groetjes Tygo
Gebeld met de klantenservice met een vraag over voordeel ivm bepaalde voorkeur product. Kreeg netjes een kortingscode en werd vriendelijk te woord gestaan.
Wat fijn dat we je naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen! Bedankt voor de mooie review! Groetjes Tygo
Duidelijke overzichtellijke website, goed product.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie review =) Groetjes Tessa
Super snel geleverd. Steeds goede ervaring, fijne service en heerlijk zachte shirts en ondergoed. Nu bestelde ik extra sokken en die zijn erg fijn. Zakken niet van je voeten. Blij mee!
Wauw, wat een mooie complimenten Lia =) Heel erg bedankt! Groetjes Tessa
De bamboo basics zitten goed. Stof voelt ook fijn aan.
Wauw, wat een mooie review heb je achter gelaten bedankt hiervoor =) Groetjes Tessa
Beste mensen van Bamboobasic Allereerst wil ik graag aan jullie kwijt dat ik erg blij ben met jullie producten. Het is echt een verwennerij om jullie ondergoed te dragen, ze zitten zo lekker zacht. Daarnaast ben ik heel tevreden over het feit dat jullie direct nieuwe sokken hebben toegestuurd toen bleek dat er een gaatje in 1 van de gekochte sokken zat en ik hier een melding van maakte. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet K. 'n tevreden klant;)
Hi Karlijn, Bedankt voor jouw eerlijke review! Fijn dat je tevreden bent over onze producten =) Jammer dat je een sok met een gat hebt ontvangen, excuses hiervoor. Ik kan hier helaas geen foto openen en de mail niet terugvinden. Zojuist heb ik je zelf een e-mail gestuurd om met je mee te kijken naar een passende oplossing. Ik hoor graag van je. Groetjes Tessa
Recensione originale
Beste mensen van Bamboobasic Allereerst wil ik graag aan jullie kwijt dat ik erg blij ben met jullie producten. Het is echt een verwennerij om jullie ondergoed te dragen, ze zitten zo lekker zacht. De rede dat ik mail is omdat er bij mijn laatste bestelling een kapotte sok zat (zie foto). Omdat ik dit niet gewend ben van jullie producten mail ik, zodat jullie daarvan op de hoogte zijn. Bij deze, Met vriendelijke groet K. 'n tevreden klant;)
Had mijn bh Fleur snel binnen en hij zit ook heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de BH =) Ik wens je veel plezier ervan! Groetjes Tessa
De bestelde broekjes stopte niet in mijn middel maar kwamen tot borst hoogte. Dat voelde waardeloos. Ik hoop dat de retour zending goed afgewikkeld wordt.
Hij zit als een tweede huid
Dat is inderdaad ook de bedoeling van onze producten =) Fijn dat je het ook zo ervaart! Groetjes Tessa
Heerlijk zacht ondergoed met een hele goede fit.
Wauw, bedankt voor je mooie complimenten Marieke =) Groetjes Tessa
Het zweet gevoel is minimaal en prettig draagbaar.
Bedankt Pierre voor jouw hoge beoordeling. Hier worden wij blij van! Groetjes Esmee
Goede pasvorm. Vandaag besteld morgen in huis
Dankjewel Martin! Ik wil je een fijne avond wensen! Groetjes Esmee
Zeer tevreden met de snelle levering.
Bedankt Marie-José! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes Esmee
De bestelling is erg snel verzonden en kwam keurig verpakt aan de volgende dag
Bedankt Ina! Wat fijn dat je jouw ervaring met anderen wil delen <3 Groetjes Esmee
Uitstekend.
Bedankt Rita! Ik wens je een mooie avond toe. Groetjes Esmee
Snel geleverd, prima retourservice. Het ondergoed is voor mij te ‘comfortabel’, voelt eerder als een pyjama dan als ondergoed.
Mijn bestelling werd de volgende dag keurig bezorgd. Ze voelen heerlijk zacht aan, alleen zijn ze bij mij net wat te groot. En daardoor valt mijn buik ( heb toch wel buik) uit de slip. Sta op de lijst voor de boxers(uitverkocht),maar moest echt slips hebben, dus maar wat anders besteld. De bikershort zit geweldig!!
Dankjewel Adrie, wat fijn dat je zo eerlijk bent! Groetjes Esmee
Heerlijke onderkleding, snel geleverd. En duurzaam.
Bedankt Ton! Ik wil je een fijne avond wensen. Groetjes Esmee
Mijn zoon vindt het heerlijk materiaal, ook de T.shirts. Hij is er heel blij mee. Maat S is hem iets te ruim. Maar het kan net. Hij is bijna 12 jaar en heeft meestal de maat van een 14 jarige.
Bedankt dat je jouw ervaring met anderen wil delen! Groetjes Esmee
Was snel in huis. Bovendien er prettige pasvorm en mooie stof zit erg lekker
Bedankt Willem! Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire