Service is top!

Mijn eerste bestelling Belle was prima. Heerlijk zittend ondergoed, lekker zacht en stretchy. Hierna nog een bestelling gedaan, hier zat helaas een fout in maar dit is prima opgelost. De volgende dag lag er alweer een nieuw pakket in de brievenbus.

geweldig

zit heerlijk meschien wat meer kleuren

Prima ondergoed

Wel heeeel jammer dat in de zwarte broek met pijpjes een kunstof bandje in de naad zit! Ik ben heb allergische reacties op. In de huidskleur broek zit dat niet! Die is dus prima.

Ongelooflijk zacht en fantastisch om te dragen.

Super.

Levering compleet en op tijd

Sokken besteld, op afgesproken tijdstip ontvangen. Goede producten, voldoen geheel aan de verwachting

Zondag middag besteld en maandag morgen al in huis.fijne dunne ademende stof

Tevreden

Gebeld met de klantenservice met een vraag over voordeel ivm bepaalde voorkeur product. Kreeg netjes een kortingscode en werd vriendelijk te woord gestaan.

Gewoonweg goed

Duidelijke overzichtellijke website, goed product.

Met mijn bestelling van sneakersokken weer helemaal tevreden

Super snel geleverd. Steeds goede ervaring, fijne service en heerlijk zachte shirts en ondergoed. Nu bestelde ik extra sokken en die zijn erg fijn. Zakken niet van je voeten. Blij mee!

De bamboo basics zitten goed. Stof voelt ook fijn aan.

Heel tevreden

Beste mensen van Bamboobasic Allereerst wil ik graag aan jullie kwijt dat ik erg blij ben met jullie producten. Het is echt een verwennerij om jullie ondergoed te dragen, ze zitten zo lekker zacht. Daarnaast ben ik heel tevreden over het feit dat jullie direct nieuwe sokken hebben toegestuurd toen bleek dat er een gaatje in 1 van de gekochte sokken zat en ik hier een melding van maakte. Bedankt voor de goede service! Met vriendelijke groet K. 'n tevreden klant;)

Had mijn bh Fleur snel binnen en hij zit ook heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen.

Jammer dat het tegen viel

De bestelde broekjes stopte niet in mijn middel maar kwamen tot borst hoogte. Dat voelde waardeloos. Ik hoop dat de retour zending goed afgewikkeld wordt.

Als een tweede huid

Hij zit als een tweede huid

Een aanrader

Heerlijk zacht ondergoed met een hele goede fit.

Zeer comfortabel.

Het zweet gevoel is minimaal en prettig draagbaar.

Fijn ondergoed snel geleverd

Goede pasvorm. Vandaag besteld morgen in huis

Bestelling snel geleverd

Zeer tevreden met de snelle levering.

De bestelling is erg snel verzonden en kwam keurig verpakt aan de volgende dag

Uitstekend.

Prima service maar niet mijn product

Snel geleverd, prima retourservice. Het ondergoed is voor mij te ‘comfortabel’, voelt eerder als een pyjama dan als ondergoed.

Mijn bestelling werd de volgende dag keurig bezorgd. Ze voelen heerlijk zacht aan, alleen zijn ze bij mij net wat te groot. En daardoor valt mijn buik ( heb toch wel buik) uit de slip. Sta op de lijst voor de boxers(uitverkocht),maar moest echt slips hebben, dus maar wat anders besteld. De bikershort zit geweldig!!

Soepel en comfortabel

Heerlijke onderkleding, snel geleverd. En duurzaam.

Lekker zacht materiaal

Mijn zoon vindt het heerlijk materiaal, ook de T.shirts. Hij is er heel blij mee. Maat S is hem iets te ruim. Maar het kan net. Hij is bijna 12 jaar en heeft meestal de maat van een 14 jarige.

Prima kwaliteit

Was snel in huis. Bovendien er prettige pasvorm en mooie stof zit erg lekker

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire