snelle en correcte levering

goede kwaliteit en pasvorm.

Prima geweest.

Goeie bezorging! En fijne spullen!

Zeer snel en keurig. Mooi produkt!

Fijne site, snelle levering

Webshop, betaling en levering zijn top!

Kwaliteit van het product is tot nog toe fantastisch, hopelijk is het ook stevig en duurzaam voor een langere termijn.

snelle levering / kwaliteit matig

snelle levering goed verpakt goede antislip sylicone in hak helaas beginnen bij de grote teen al te slijten na 2x dragen (nog niet gewassen) Gezien de prijs had ik niet hele hoge verwachtingen

Fijn ondergoed om te vragen maar enkele verbeteringspuntjes

Fijne en vlot bereikbare klantenservice Het ondergoed is inderdaad heel aangenaam om dragen en geeft een fris gevoel. Een heel positieve ervaring bij het materiaal en de service.

Blij met bamboo basics

Voelt heerlijk zacht op de huid en fijne pasvorm

Bestelling is niet verstuurd of ontvangen

Vorige week iets besteld. Tot nu toe geen verzendgegevens en niets gekregen. Het is vandaag 18 juli, zou 12 juli bezorgd worden volgens bevestigingsmail Beide nummers op website zijn afgesloten, dus niet te bereiken. ...opgelicht dus.... zeer slecht Zeer snel alsnog opgelost door Bamboo Basics Dank jullie wel

Heerlijke onderbroeken

Duurder dan ik gewend ben, maar zitten ook fantastisch en in ieder geval vegan en fair. Zeker positief over.

Maten niet goed

De matentabel die jullie opgeven is niet goed te klein. De bh is te dik van stof nog meer zweten.

Snelle service, mooie kwaliteit

Tshirts en herenhemden besteld. Snel geleverd en blij met de mooie, zachte kwaliteit en fijne pasvorm.

Zeer snelle levering

Het pakketje lag volgende dag al in mijn brievenbus. De boxershorts zitten heerlijk ! Ik wil niks anders meer

Zeer betrouwbaar

Goede kwaliteit en prijs

Slipjes trekken omhoog

Alhoewel ik mijn maten op heb gemeten en uitkwam op een kleine M kruipt de slip omhoog. Als ik dat had gewild had ik een string genomen. Ik vind het vervelend als ik mijn ondergoed voel en de neiging heb deze recht te trekken. Ik had voor seamles gekozen omdat ik het niet mooi vind als ondergoed aftekent. Fietsbroekje nog niet geprobeerd.

Correcte levering en goede kwaliteit

De bestelde boxershorts zitten comfortabel en zijn van goede kwaliteit

Verpakking kan bij retour toch niet ongeschonden blijven

Zeer aangename stof

Exact zoals omschreven

Exact zoals omschreven en supersnel geleverd

Fijn materiaal en goede service

Ideale sneakersokken

Super fijne, zachte sokken die niet afzakken. Snel geleverd.

Snelle en correcte levering van kwaliteit!

Overzichtelijke webshop. Snelle, complete levering. Duidelijke voorwaarden . En heerlijke kwaliteit van de artikelen. De sokken zitten perfect, zakken niet af en voelen zacht aan. Hemdjes zitten ook prima.

Snelle reactie en snelle levering.

Zie boven

Eerst de verkeerde maat besteld ,na telefonisch contact ,wat heel behulpzaam was,de XL toegestuurd gekregen. Ik vind dat ze heel erg groot vallen en zou een volgende keer echt een L bestellen heb zelf maat 46/48 … ze zijn mooi afgewerkt .

Prima boxers voor een prima prijs

Maat en kwaliteit is goed, afwachten hoe de boxer zich houdt in wasmachine.

Heerlijk!

Snelle levering, keurige verpakking en de herenslips zitten net zoals de shirts die we altijd al bestellen heerlijk zacht volgens mijn zoon en hebben een fijne pasvorm. Volgende keer bestellen we weer!

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire