Snelle levering fijne sokken

Sokken snel geleverd en tevreden over

Zit heerlijk en bestelling de volgende dag al binnen

Top service en zit heerlijk

Goede, sneller levering

Enige nadeel, is dat de broekjes niet goed aansluiten over de billen. Misschien toch het verkeerde type onderbroek. Maar klopt wel is hetzelfde als van een ander merk. Zweet niet en is super zacht.

Super fijn ondergoed.

Uitstekende app om maat ondergoed te bebepalen. Levering 1 dag. Zeer fijn draag comfort.

Goede ervaring

Netjes en alles zo als het moet bedankt REW van Joolen

Jammer

Heerlijke stof maar de bh’s vallen veel te groot uit ,geven totaal geen steun , ik heb er niets aan ..

Fijne hemdjes!

De hemdjes werden redelijk snel geleverd en zitten fijn. De prijs vond ik wel iets te hoog.

Bamboo dames slip met langere pijpjes.

Ik heb de slip met langere pijpjes gekocht en ben er heel blij mee. Kwaliteit is goed en zitten prima. Levering was ook goed.

T-shirt zit heerlijk, maar na 1 wasbeurt 3 gaatjes!

Bestellen en leveren prima. T-shirt zit heerlijk, pasvorm goed. Maar na de eerste wasbeurt zaren er al meteen 3 gaatjes in. Ik kreeg meteen 2 (!) nieuwe shirts geleverd. Top service!

Tevreden over het ondergoed en een snelle levering.

Al jaren draag ik de boxershorts van bamboo basics. Snel geleverd en goede pasvorm.

De levering liep niet goed.

Ik had sokken besteld, maar door werkzaamheden bij mij in de buurt werd het niet gestuurd naar mij. Hierdoor werd het terug gestuurd naar de winkel en heb ik mijn pakketje nooit meer binnen gekregen.

Prima en snel

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd, goed spul

Uitstekende kwaliteit, zit meteen goed!

Erg goed!

Super snelle bezorging

Snelle bezorging en fijne ondergoed

Zeer vlotte verkoop

Vandaag bestel en volgende dag reeds in huis. Direct ook link om te volgen. Na een bestelling om te proberen, direct opnieuw besteld. Zeer tevreden, goeie kwaliteit.

Mijn man vind ze heerlijk zitten, en ze blijven goed in vorm

Zit heerlijk ondanks warme dagen

Wielrennershort besteld voor onder een rok. Is heel fijn met warme dagen. Slips zijn ook fijn. Alles valt wel net iets groter. Ik vind het fijn als het niet knelt, maar ik had makkelijk een maar kleiner kunnen bestellen

Goede service en erg vriendelijk

Goed.

Snelle levering.

Heel fijn zacht ondergoed. blijft mooi in de was en heeft veel draagcomfort. Ik wil niet anders meer!

Makkelijk, snel geleverd en super kleding

Verrassend goed

Als het om het product gaat ben ik zeer tevreden, superzacht materiaal en zit fantastisch! De afhandeling in het bestellen en bezorgen verliep ook vlekkeloos. Dikke pluim verdiend en ga nog zeker meer kopen.

Goede kwaliteit

Zeer aangenaam om te dragen

Mooi product met zorg gemaakt en verzonden

De seamless onderbroekjes zijn fantastisch. Een overweging die Bamboo Basics kan maken is in ook een maat XS te introduceren en meer kleur (in de seamless collectie)

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire