Ik was niet tevreden met slips die ik had besteld. Dit werd super goed opgepakt door de klanten service. Ik beveel zeker aan!

Erg comfortabel

Heel aangenaam

Goed opgelost na melding

Nadat ik een melding had gedaan, is deze zeer goed opgelost, en stonden ze nauw in contact om een passende oplossing te vinden.

Het zijn uitstekend Onderbroeken

Het zijn uitstekende onderbroeken

Aangenaam om te dragen

Aangenaam om te dragen.

Mooi materiaal en zacht

De verzending. Prima en snel. Wel veel verpakking. Wat in deze tijd een beetje onnodig is.

Geweldige shorts

De shorts zijn fantastisch onder jurkjes. Ze knellen niet en de pijpjes kruipen niet omhoog, wat ik heel fijn vind. Heel blij ermee.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring en super ondergoed ben dik tevreden

Prima product, geen gedoe

Prima basics, snelle levering.

Nog steeds niets ontvangen

Heb tot op heden niets ontvangen

Geen problem, dank u.

De bestelling op tijd geleverd en de kwaliteit is perfect, echt goed blij mee.

Topservice

Klein gaatje in één van de shirtjes (2pack). Meteen volgende dag 2 nieuwe opgestuurd

Top vorm

Blijft lang mooi

Fijn materiaal en uitstekende levering

Zelfs in de hitte bleef het materiaal droog. Pasvorm is prima. En uitstekend geleverd.

Fijne stof en prima service!

Heel erg tevreden over de zachte stof en de pasvorm van de hipsters. Alleen jammer van de grote logo's die over de hele band zitten (eentje was genoeg geweest). Ik had ook een fijne boxer en wilde die graag bijbestellen. Helaas bleek het een iets ander model te zijn en kwam ik er na het dragen pas achter dat deze voor mij niet lekker zat. Dit is supergoed opgelost door de klantenservice. Dus ik ben een tevreden klant en blij met de (groeiende) stapel Bamboo Basics in mijn kast!

Mooie kwaliteit

Mooi ondergoed, makkelijk bestellen

Mijn eerste ervaring met Bamboo Basics is positief!

Draagcomfort is zo fijn, ik voel haast niet dat ik het aanheb. Een aanrader.

ja - nee

op zich oké, maar niet helemaal zoals verwacht. ik had meer stevigheid / steun verwacht. er wordt aangegeven dat ze niet gaan lubberen. maar na een dag dragen zitten ze toch wat losjes om de bovenbenen.

Goede kwaliteit, super snelle levering

Kwaliteit is heel goed, pasvorm ook helemaal oké. Levering gaat super snel.

Snelle levering van een heerlijk zittende boxershort

Snelle levering van een heerlijk zittende boxershort. Op de site zie je 2 types shorts. Niet helemaal helder wat de verschillen zijn. Berichtje naar Bamboo Basics leert dat je de Rico moet hebben en dat de Levi een oud model is die binnenkort uit het assortiment verdwijnt.

Heel fijn materiaal, goede pasvorm, let op; valt groot!

Maatje kleiner bestellen kan geen kwaad.

Kan beter.

Van 1 van de 3 slips die ik de eerste keer droeg was blijkbaar de bovenkant niet goed afgewerkt zodat na 1 dag dragen de slip al kapot was. Ik heb er een foto van gemaakt. De rest van de slips waren perfect.

Stof is soepel en zit goed

Onwijs goed!!

Wat een service!! Een van de shirts had een losse naad, maar dat werd super opgelost. Inderdaad ook de ene dag besteld, de andere dag in huis.

16 Fokkerstraat

Leusden 3833LD

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire