De stof van het ondergoed voelt prettig aan en zit goed.
Veel plezier met jouw bestelling Denise <3 Groetjes Esmee
Heerlijke shirts, zeker bij warm weer. Zeer comfortabel
Dankjewel voor jouw hoge beoordeling, daar worden wij blij van! Groetjes Esmee
Blij met het zachte draagcomfort en feit dat de belasting voor het milieu ook duidelijk wordt meegewogen.
Dankjewel Anneke! Groetjes Esmee
Het is heerlijk om te dragen.
Bedankt voor jouw review Marijke, wat fijn dat je dat wil delen! Groetjes Esmee
Bamboobasics is super zacht,goede maat en zit heerlijk.
Dankjewel Ivonne, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
X
Bedankt Dinie! <3 Groetjes Esmee
zijdezachte t-shirts en hemdjes geven een zeer luxe gevoel, maar bra en slips voor mij niet de goede pasvorm; moest er wat aan vermaken.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling Annerie, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
Zitten lekker, geen zweet gedoe meer.
Bedankt Eric, ik wil je een zonnige dag wensen! Groetjes Esmee
Het zijn fijne producten.
Bedankt Diederiek, wat fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Sinds ik deze BH'S ken draag ik niks anders meer. Zacht en precies genoeg steun.
Dankjewel Chantal! Ik wil je veel plezier met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
De onderbroeken zitten heerlijk.
Wat fijn Janneke <3 Groetjes Esmee
Zondagmiddag online besteld, maandag in huis m. Fantastische.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Gebruik al enige jaren Bamboo Basic hemden. Erg fijn tegen overmatige transpiratie. Zachte goed aansluitende hemden. Blijven prima na het wassen.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Groetjes Esmee
Snel geleverd, mooie en inderdaad heerlijk zachte producten met een goede pasvorm!
Dankjewel Moira! Groetjes Esmee
Kreeg broekje met een gaatje erin. Die zelfde dag werd een nieuwe verstuurd. Vriendelijke service. Broek uitgetest op een festival met 33 graden, wat een fijn broekje. Helemaal happy ermee :)
Bedankt Jasmine, wat fijn dat je zo tevreden bent. Laat het festival seizoen maar beginnen! =) Groetjes Esmee
Heerlijk zacht ondergoed, de rompers voor de baby zijn zo zacht en goed van. model.
Dankjewel Jo! Groetjes Esmee
Lekker,zacht en prima pasvorm
Bedankt Siebrand, ik wil je een fijne dag wensen! Groetjes Esmee
IK draag al enkele jaren ondergoed van bamboo. Blijft mooi in de was en voelt heerlijk aan. Een blijvertje.
Bedankt Ellis, ik wil je veel plezier wensen met jouw bestelling <3 Groetjes Esmee
Snelle service en goede verpakking, En zeer tevreden over stof zit heerlijk en lekker zacht
Dankjewel Sandra! Ik wil je een zonnige dag wensen. Groetjes Esmee
Mijn pakketje is heel snel bezorgd. Prima kwaliteit. Alleen, er is wel heel veel karton gebruikt. Ziet er wel mooi en verzorgd uit maar kan echt met veel minder toe.
Bedankt voor jouw hoge beoordeling! Ik neem je feedback rondom de verpakking mee, dat is natuurlijk niet de bedoeling! =) Groetjes Esmee
Beste, De levering van mijn pakketje was helemaal ok. Maar bij nazicht is er 1 van de sokjes met een gaatje erin ter hoogte van het plastic houdertje. Ik heb dit gemeld en kreeg dan een telefoontje van een hele vriendelijke medewerkster. Het kapotte sokje wordt vervangen en daarbovenop een mooie compensatie!!! Dat noem ik SERVICE,!!!!! Met vriendelijke groet, Eugeenvandoninck
Hi Eugeen, Wat vervelend om te horen dat je geen reactie hebt mogen ontvangen. We hebben zojuist telefonisch contact gehad en zijn erachter gekomen dat de mail niet naar het juiste e-mailadres is gegaan. Ik heb je direct een nieuw 3-pack sokken toegestuurd en wens je veel plezier van je bestelling =) Groetjes Tessa
Recensione originale
Beste, De levering van mijn pakketje was helemaal ok. Maar bij nazicht is er 1 van de sokjes met een gaatje erin ter hoogte van het plastic houdertje. Ik heb dit gemeld op 29/ 06 tot op heden kreeg ik geen!!! reactie van uwentwege, dit maakt het zeer moeilijk om een positieve revieuw te geven. Met vriendelijke groet, Eugeenvandoninck
Wist u dat rood ondergoed niet doorschijnt. Dus graag meer rood in uw assortiment.
Hi Dineke, bedankt voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat de producten lekker zitten, wat jammer daarentegen dat je ons het cijfer 5 geeft omdat je graag meer rood in het assortiment wenst te hebben. Wij staan altijd open voor suggesties dus ik kom graag met je in contact! Groetjes Esmee
Ik vind het belangrijk te weten dat het bedrijf steeds keuzes maakt voor een meer duurzame toekomst. Daarenboven voelt de stof supercomfortabel om te dragen.
Dankjewel Veerle! Groetjes Esmee
Prima service snelle reactie en prima spullen! Wil.niet anders meer
Bedankt voor jouw review Els, ik wil je een mooie dag wensen! Groetjes Esmee
Heb er al een paar keer besteld, en altijd goed ontvangen. Is goede kwaliteit en prijs.
Wat fijn dat alles zo naar wens is Frank <3 Groetjes Esmee
16 Fokkerstraat
Leusden 3833LD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire